دوستان برنامه ای هستش که کانکت و دیسکانت شدن مودم رو ثبت کنه.
چون من میزارم باسه دانلود همیشه خونه نیستم.
Printable View
دوستان برنامه ای هستش که کانکت و دیسکانت شدن مودم رو ثبت کنه.
چون من میزارم باسه دانلود همیشه خونه نیستم.
چند روزه به سختی و با چیلتر شکن وارد سایتا میشم
مخابرات تهران
دوستان چی کار کنیم؟
بازم بزنم به تخته، از عصر دیروز تا حالا، کیفیت و ارائه سرویس خدمات مخابرات باز عالللللللللللیییییییییییی یی شده جوری که ادم قشنگ حضضض میکنه..
اقا وزیر ارتباطات گفته پهنای باند از70. رسیده به 100 گیگ!
نمیدونم چرا ما اصلا حس نمیکنیم
Sent from my MT25i using Tapatalk
پهنای باند اینترنت را تا سال آینده به ۱۵۰ گیگابایت میرسانیم
خبرگزاری تسنیم:وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص افزایش پهنای باند اینترنت گفت: در این زمینه برنامهای برای ۱۰۰ روز داشتیم که پهنای باند از ۷۱ گیگابایت در ثانیه به ۲۵ درصد افزایش یابد.
به گزارش خبرنگار حوزه دولت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیش از ظهر امروز در حاشیه هیئت دولت درباره اینکه آیا هزینههای اضافی محاسبه شده در تلفنهای ثابت به مردم برخواهد گشت یا خیر، گفت: محاسبه میکنیم. پولهای زیادی گرفته شده باشد، به مردم برمیگردانیم.
وی در خصوص افزایش پهنای باند اینترنت نیز اظهار داشت: در این زمینه برنامهای برای 100 روز داشتیم که پهنای باند از 71 گیگابایت در ثانیه به 25 درصد افزایش یابد. امیدواریم در سال آینده به 150 گیگابایت در ثانیه برسانیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: افزایش پهنای باند داخلی نیز 15 گیگابایت در ثانیه است که برای این نیز برنامه داریم تا آن را به 800 تا 900 گیگابایت برسانیم. چرا که خواستهها زیاد است و تلاش میکنیم زیرساختها را زیاد کنیم تا اینترنت قابل قبولی در دو سال آینده به مردم ارائه دهیم و شرمنده مردم در این زمینه نشویم.
دیگه پهنای باند رو آنلاین نمیشه تغییر داد؟ از منو حذف شده !
آره دو مگ هست تست خارجی جالب نیست با IDM نهایت سرعت 500 می گیرم .نقل قول:
منطقه هقت تهران .نقل قول:
نقل قول:
احتمالا دارن تغیراتی انجام می دن شاید قرار دادن تعرفه های حجمی و....
مبارک باشه :n16:نقل قول:
با 8 گیگ 31000 تومن دیگه؟
این جالب نیست یعنی چقدر؟!
من یک مگ که داشتم شبها سرعت لاین ( نه سرعت دانلود با IDM ) میشد 120 یا حتی کمتر
پینگ هم بالای 300 تا حتی 480 هم میرسید.
اگه مثلا دو مگ شما بشه 1200 نسبت به اون سرعت 3900 جالب نیست ولی نسبت به 120
فوق العاده ست.
جالبه امرروز حدود ساعت 11 که رفتم می شد ولی الان حذف کردنش.نقل قول: