جواب مارو نداديهانقل قول:
Printable View
جواب مارو نداديهانقل قول:
جواب ما رو هم ندادی ، از سوالام خسته شدی ؟ :41:نقل قول:
سلام مادر معنوی عزیز :11:
خوبی؟
از طرز جواب دادنات خیلی خوشم اومد..واسه همین برای اولین بار اومدم صندلی داغ که سوال کنم (افتخار دادم :27::21: )
1- خسته نمیشی تو این هفته 10بار موهاتو رنگ کردی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نگو روسریه چون سر من کلاه نمیره :31:)
2- لینوکسی هستی یا ویندوزی؟
3- نظرت در مورد بیل گیتس چیه؟
4- چرا انقدر پسرای فروم بیشتر از دختران ؟ :5:
5- اگه بازم ازت بخوان بیای روی صندلی داغ میای؟
6- کی بهترین سوالا را تا حالا ازت کرده؟
7- نظرت در مورد تاپیک خانم ها چیه؟
8- اگه بخوای فکر کنی کجا میری؟
9- کجا را بیشتر از همه جا دوستداری؟
10- یک مکان رومانتیک به نظرت چه شکلیه؟
11- کدوم قسمت از شهرت را دوست داری؟ چرا؟
12- اگه یک غول چراغ جادو بیاد ازت بخواد 3 تا آرزو کنی چی می گی؟
13 -زیبا ترین کلمه به نظرت چیه؟
14- اگه یک وقت خواستی یکی از مردا را خوشبخن کنی :40:و زنش بشی :31: اسم بچه ات را چی میذاری؟ (دختر - پسر)
16- اصلا یکی خوبه یا دو تا بسه؟
17- جاهای ساکت را دوست داری یا شلوغ؟
18- اگه میتونستی انخاب کنی دوست داشتی کجا تو این کره خاکی زندگی می کردی؟
19- میای با هم دوست بشیم :10:؟
20 - اینا چه رنگین؟
زیرزمین
پشت بام
تهران
اراک
شیرینی
کتاب
مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی
راستی چر ا سوال 15 را جواب ندادی؟؟؟؟؟؟؟:27::27:
bahdar عزیز:
سلام.
سلام دوست من.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیر رسیدم همش تقصیره مدرسه هست.
بلاخره رسیدی، پس همچین دیر هم نیست، خوش اومدی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالام:
بفرما..
1- منو میشناسی؟(فکر کنم بشناسی!)از کجا میشناسی؟چقدر؟از کی؟چطور شد منو شناختی؟(به همشون جواب بده)
خیلی وقت پیشا زیاد میدیدمت تو متفرقه، صندلی داغ هم میدیدمت زیاد سوال کنی، ولی یه مدته کمتر میبینمت، فکر کنم به خاطر درس و مدرسه باشه.. اولین بار فکر کنم تو صندلی داغ بود دیدمت که داشتی سوال میپرسیدی.. همینا یادم اومد.
2- فکر می کنی من چه جور آدمیم؟
فکر میکنم یه پسر 15 ساله ی خیلی خوب و مودبی باشی.
3- بیشتر به چه تایپیکی سر میزنی؟آدرسش؟
تاپیک که مشخص نیست، چون یه تاپیکی که زده میشه ممکنه بازدید کننده زیاد توش باشه، ولی بعد یه مدت یا ترش بره، یا بسته بشه، یا داغیش رو از دست بده، بعد دیگه کسی بهش سر نمیزنه.
در حال حاضر همین صندلی داغ رو بیشتر میام.
4- بیشتر به چه بخشی سر میزنی؟
متفرقه، و گفتگوی آزاد مرتبط با کامپیوتر.
5- به نظرت کی ایران قدرتش میشه عین آمریکا؟!
الآنم اگه بخوایم هستیم، ولی نمیدونم کی بیشتر میشه.
6- انتخاب کن کدومو بیشتر دوست داری:
حتما
ایران
آمریکا
انگلیس
ژاپن
فرانسه
کانادا
آلمان
ایــــران عزیز.
7- به نظرت دور بعد احمدی نژاد دوباره انتخاب میشه؟اگه نه پس کی انتخاب میشه؟
فکر نمیکنم، نمیدونم اونموقع کاندیدا کیا ممکنه باشن.
8- من تو دور بعد کاندیدای ریاست جمهوری شم بهم رای میدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اعتماد به نفسو داری؟)
ممم، خب آره، چرا که نه.
9- نظرت در مورد هر کدوم از اینا:
من؟
مودب و مومن...
ووکمن؟
اکتیو و مهربون...
خودت؟
مهربون و احساساتی...
بهروز؟
خوش اخلاق و باادب...
حاج مهدی؟
مهربون ، باوفا...
او؟
فکر کنم AaVaA منظورت باشه:
دختر خوب و مهربون و خوش اخلاق...
میثم؟(ادمین)
مهربون و مسئولیت پذیر...
سینا؟(ادمین)
خوش اخلاق و مسئولیت پذیر...
علی؟(ادمین)
زیاد ندیدمش..
10- میتونی یه عکس از اتاقت بزاری؟
شرمنده.
ممنون که وقت میزاری به سوالا جواب میدی.
ممون از شما..
حیف بیشتر از 10 تا نمیشه پرسید وگرنه می پرسیدم!
میتونی باز بیای و بپرسی.
دعا کن عید فطر بیفته شنبه.دبیر فیزیکمون 20 صفحه می خواد بپرسه شنبه و تازه 10 صفحشو درس نداده و گفته خودتون برید بخونید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودشون تعطیلاتو کیف می کنند ولی به ما...من که ازشون نمی گذرم!
آخی.. انشاالله که همینطور که دوست داری میشه...
اگه هم خدایی نکرده عید شد جمعه، انشاالله که دبیرتون نمیپرسه ازتون.
دوران درس و مدرسه خیلی زودی میگذره.
خداحافظ.
خوشحال شدم. به سلامت.
موفق باشی تو درسهات و زندگیت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول یه چیز بگم بعضی از دوستان زیادی اسپم میدن و وقتی مادر معنوی به سوالهای کسی جواب میده میان و الکی نقل قول میکنن که چیزه خوبی نیست
یه چند تا سوال دیگه(مامان جون به همه ی سوال ها بطور زیادی کامل جواب بده)
1-دوست داری تو یه هوای بارونی راه بری یا هوایی که فقط ابریه؟
2-دوست داری دوباره از اول به دنیای بیای؟اگه آره دوست داشتی چیا تو زندگیت عوض شه اگه نه چرا نه؟
3-بنظرت میشه ستاره ای که همیشه توی آسمونها میبینی رو روزی بچینی؟
4-امضای منو دیدی بنظرت عاقبت من چی میشه مادر؟
5-بنظرت چرا بیشتر مردم از دریا تو شب میترسن؟
6-چرا وقتی ناراحت میشیم هیچ چیز به اندازه ی دیدن روی مادرمون نمیتونه شادمون کنه؟
7-اگه خدا بهت دو بال پرواز بده اولین جایی که میری کجاست؟
8-چرا همیشه از بچگیمون رویای پرنده بودن رو تو سرمون پرورش میدیم؟
9-چرا این قلبی که خدا به ما داده وقتی گرفتاره یکی میشه دیگه نمیشه راحتش کرد؟
10-بنظرت سوالهای من چرا همه دراماتیک بود مثلا مادر من هستی باید بدونی بچت چشه دیگه؟
سوال ها چطور بود؟
ehsan30 عزیز:
سلام
سلام دوست من..
با اجازه دوستان :)
بفرمایید، شما پیشکسوتی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هو الطيف
هو القـــادر
منت خداي را عز و جل که جهان به زيبايي بيافريد به عشق و ديوانگان را عشق بداد تا به آن عالم را شور اندازند و دگران در بحر آن در کف بمانند . و چون روزي کسي بر سر نماز نشسته و الله الله ميگفت که يا رب مرا عمر نوح ، صبر ايوب ، زيبايي يوسف ، سلطنت سليمان ، کمال محمد و .... ده و ما ايشان بدين مهملات بديديم و خداي خويش شکر گفتيم که ز خداي چيزي نطلبيم که هر چه خود دهد نيکوست و ما به همان ديوانگي که بر ما ارازني داد شکر گوييم که ديوانگي را نعمتي بس بزرگ ديديم .
سپاس و ستایش خدای را عزوجل که طاعتش موجوب قربت است و به شکر اندش نزید نعمت.
از چه روي آسمان بار امانت نتوانست کشيد قرعه کار به نام من ديوانه زدند ؟
آسمان عاقل بود.
خلق را از چه روي دشنام گفتن بر مادر و خواهر خوش آيد؟ که بر هر محلي فرود آي فحش خواهر و مادر شنوي !!
دنیا را همان باشد که همه ی خلق، یا سعی در آزار جنس ظریف دارند و یا سعی در یاری آن. اینچنین باشد که بعضی را دهان خود، به ناسزا گویی جنس ظریف آلوده کنند و نیک صفتان آزار روح.
خداي تبارک و تعالي زيبايي از بهر چه بيافريد و زيبارويان از بهر چه ؟ و انسان چه چيز را زيبا ببيند ؟ زيبايي را چه معنا باشد ؟
خداوند زیباست و عاشق زیبایی، بعضی را زیبایی چهره نشاند و بعضی زیبایی روح و درون، نیک صفتان پاک، زیبایی درون رو بیش نگرند و باقی زیبایی برون.
زیبایی همان باشد که انسان را راستگو و درستکار نماید، و سعی در نیکو کردن و نیکو شدن نماید تا آزار دادن.
سالک را چه فضايلي بايد؟ که دگران را نشايد؟
عزلت نشینی!
اصول آيين مقدس رندي بر ما بازگوييد؟ که ما اين اصول ز کف داده ايم .
ما نیز..
جهاد از چه واجب گشت و جهاد اکبر را به چه گويند؟
از برای دفاع از احکام الهی- قیامت یا مرگ (فکر کنم!)
شما را گر فراق يار افتد و غم هجر به چه کاري مشغول شويد ؟
به دعا و نیایش برای خوشبخت زیستن و سالم زیستنش.
هنگام سماع اگر محبوب و يار خويش ببينيد به چه حالي بيفتيد ؟
سماع نمیدونم چیه؟!
خداوند تبارک و تعالي ما را ببخشايد که نگاه خويش نگه نداشتيم و چشممان بر ضعيفه ايي بسيار زيبا بيفتاد و عشق اين ضعيفه افتاد بر جان ما ، زندگاني بر ما حرام کرد و روز و شبمان يکي گشت و ناله و افغانمان را پاياني نيست . حال سئوالي داريم که چه کنيم تا اين عشق ز سر برون رود و جان ما راحت گذارد ؟
تو خود عاشق زیبایی گشته ای و از یاد خدا غافل، لحظه ای که به عمق آفریدگار هستی ات نگاه کنی، خواهی دانست که کردگارت خود زیباست و اندکی از بحر زیبایی خویش به نگارت ارزانی داشت، تو را چه سود باشد که خالق بهترینها و زیباترینها رو رها کنی و به مخلوقی دل اینچنین ببندی که نشاید تا همیشه به همین چهره نماند.
در گوشه ايي ازلت گزيده و ز دوري يار و غم هجران ناله مي کردم در آن حالات روحاني نوري مرا گفت که اي سعيد به چه مي نالي ؟ در جامعه ايي که مردانش ريش مي گذارند و نگاه از نامحرم مي پوشند و قصاص پيش از جنايت انجام مي دهند و چون جواني خلافي کند او را سياست مي کنند ، پول هاي شهرام ها را که به حرام ز مردم بگرفته به بيت المال باز مي گردانند و حقي ز کسي نمي خورند و به امر به معروف و نهي از منکر مي پردازند و چون زني به خلاف سخن شوهر سخن بگفت او را حد مي زنند و جوانانش به صور قبيحه نمي نگرند و هزاران زيباييي دگر تو را چه نيازي به بهشت است و ديدن حق که اين همه زيبايي در اين سرزمين و چون به رفتار مردان خدا مي نگري چنين است که يار مي بيني و به وصل دلدار رسيدي . سخن کوتاه ، خواستيم بدانيم که نظر حضرت عالي در اين زمينه چيست؟ و شما نيز گرفتار غم دوري و هجران ياريد ؟
گمانم که غم دوریه یار بهتر از این باشد که تو را به هنگام وصل ظلم روا دارد و ندانی و ندانی و هرگز ندانی که چرا ظالم شد.
شما در عالم سياست دستي داريد يا که از سياست دوري مي جوييد ؟
سخن از بهر سیاست خوب است و طویل، ولی ندانم که چرا دوری گزینم ز برش.
گفته اند که منبر را فقط روحانيون توانند نشست و خلق را حرام است که بر بالاي آن بروند اين چگونه است ؟
مگر يزيد و معاويه و ... بر روي آن ننشسته اند ؟ آيا آيه در قران است که اين را بر خلق حرام کرده ؟
شاید منظور اینچنین بوده که روحانیون به سبب آگاهی از احکام الهی توانند خلق را بهتر هدایت نمایند و چنان که سوالی پرسیده شود، نیکوتر پاسخ دهند، و انسان معمولی به دلیل ضعف یا محکم نبودن بعضی احکام نتواند خلق مشابه خود را هدایت گزیند و یاری.
دختران را چه چاره ايي است در امر ازدواج که پسران را نا اهل بسيار باشد و چون در امر مهريه بر آنان آسان بگيرند پرو شوند و حال دختران پس از عقد بسيار بگيرند .؟
دختران را فقط محبت و مهربانی و احترام کافی ست که پسر را بر جای خود نشاند.
جوانان ( پسران )را چه چاره ايي است در امر ازدواج که به وفت جواني نه مالي به کف دارند و نه خانه و نه اتول که دختران به وقت خواستگاري مهريه را چندين هزار سکه خواهند و خانه و اتول و ...
خود نیز در کفم.
عالمان گفته اند چون به ضعيفه مردم بنگري تيري ز جانب شيطان بر جانب تو ست . حال چگونه آن تير را برکشيم ؟
یاری جستن ز خدا و نیایش او.
بای
خوشحال شدم.
موفق باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sharim عزیز:
TEC مادر معنوی p30 ! جالب و پر مفهوم . جدی بهت میاد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sharim هم فرزند جدیده من، مرسی از لطفت.
سوال نمیپرسم چون جواب دادنش دردسر داره اون هم با این همه سوال که بقیه پرسیدن ولی ازت خوشم میاد جدی میگم
سوالا هر چقدر باشه من جواب میدم، اصلا سخت نیست و دردسرم برام نداره دوست من، شما خیلی لطف داری، مطمئنا دل به دل راه داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یکی تا !! :
بفرمائید.
نظرت در مورد این چیه ؟
TEC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب و خوشگل شد، اینطوری پس من وزیر دست راستی جناب بابک میشم که، باید با میثــــم بزرگوار صحبت کنم مادر معنوی رو هم پایین اسمم بیاره.
خیلی خوشحال شدم دیدمت.
IcY عزیز:
خب دیگه مادرم رفته رو صندلی باید دوباره سوال بپرسم:
سلام، خوش اومدی یخی، بفرما.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-بنظرت اولین باری که صدای کسی رو بشنوی که بهت مادر چه احساسی پیدا میکنی؟
خوشحال میشم، فکر میکنم یه خرده بزرگتر شدم..
2-اگر تمام عزیزانت در دریایی در حال غرق شدن باشن و تو فقط یکی از اونها رو بتونی نجات بدی کی رو انتخاب میکنی؟
هر کدومشون بیشتر بهم نزدیک بود..
ولی در کل مامانم و نجات میدم.
3-اگه قرار باشه دیگه هیچکدوم از نزدیکانت رو تا آخر عمرت نبینی آخرین چیزی که بهشون میگفتی چی بود (یه ذره زیاد بنویس؟
میگفتم هر موقع عصبانی شدم تو دلم یه جور دیگه نگاتون میکردم، هر موقع عصبانیتون کردم، تو دلم هزار بار خودمو سرزنش کردم، من هیچموقع نتونستم به همتون ثابت کنم که چقدر عاشقتونم، ولی همیشه قلبا دوستتون داشتم.
(چقدر عرفانی نوشتم)
4-بنظرت تو آخر دنیا میشه به کسی که از اول دنیا دنبالش بودی برسی؟
آره، من فکر میکنم آخر دنیا به هر کسیو هر چیزی دوست داری میرسی.
همینا بود سوالا بنظرت سخت بود یا آسون؟
آسون بود، خوشحال شدم آی سی..
Lord_theOne عزیز:
سلام عاطفه خانوم يادته چه سوالهايي از ما مي كردي خواستم ياد آوريت كنم
سلام آقا مسعود بزرگوار، ارادتمندم، منم یادمه صندلی داغتو.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تا حالا من و دیده بودی؟
تا قبل از صندلی داغ فقط اسمتو دیده بودم ولی اصلا نمیشناختمت، صندلی نشین که شدی زیاد آشنا شدم باهات، از اون موقع انگار بیشتر میبینمت.
2- ادم لوسي هستي؟
نه، ولی گاهی اوقات فکر کنم همه آدما لوس میشن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- تا حالا شده سوسک بکشی؟
آره، یه بار خودم خونه بودم و یه سوسک، با دمپایی افتادم سراغشو کشتمش، ولی اینقدر جیغ و داد کشیدم که اندازه نداشت...
4- وقتی کشتیش نگاشم کردی؟ دوستش داشتي؟
چشام بسته بودم که هیچی نبینم.. نه دوسش ندارم، از سوسکا خیلی میترسم و بدم میاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- چه غذاهایی بلدی درست کنی؟
غذا تقریبا زیاد بلدم، ولی همه نوع رو بلد نیستم:
قرمه سبزی، قیمه، آبگوشت، تتالی (یه غذای اراکیه)، ماکارانی، بیفستراگونوف،خورش هویج...، خیلی از سالادها، ...
6- اگر توي يك بازي ببازي و شرط اين باشد بازنده بايد با لباس پسرونه برود بيرون نون بخره چكار مي كني؟
اوه چه خطرناکه.. لباس پسرونه میپوشم، روسری یا مقنعه و مانتومم روشون.
7- خوب تا حالا عاشق شدي؟ ضربه عشقي خوردي؟ اگر دوست داري يكم توضيح بده
اگه عاشق شده بودم هنوزم بودم، فکر میکنم عشق هیچوقت از دست نمیره و فراموش نمیشه. عشق ارزشش بالاست.
8- دختر شلوغي هستي يا آروم
اگه محیط مناسب باشه شلوغم.. خیلی آروم نیستم.
9- از Lord_theOne خوشت مي ياد؟
بله، چرا که نه، وقتی تو انجمن سخت افزار میام جوابا و راهنمائی هایی که به بچه ها میکنی رو میبینم، خودم که خیلی استفاده میبرم، خیلی چیزا رو نمیدونستم که یاد گرفتم، یا میدونستم و بهتر ازت یاد گرفتم... در کل همکار خوش اخلاقی هم هستی.
10- هر چي دوست داري بگو
زندگی در صدف خویش گوهر ساختن است .-.-.-.-. در دل شعلــه فرو رفتــن و نگـداخـتن است
خیلی خوشحال شدم دیدمت.
سربلند باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blackfox عزیز:
خوب ایندفعه دو تا اشتب زدی مادر جان .
دو تا که چیزی نیست، مهم اینه که بقیشونو درست گفتم فرزندم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب 1 : از میان آدم ها ، اونهایی که ناف ندارند ، آدم و حوا هستند .
عجب والا.. اینو به ذهنم نیومد، ولی اونایی هم که من گفتم درست بودا.
جواب 2 : blackfox خدابیامرز مرده اما این چه ربطی به ولی ( اسم مردانه ) داره ؟؟ ولی زندست
خداروشکر هم شما زنده ای هم آقا ولی.. یه چیزی میگن.. عمرتون تو دنیا بود. :دی
خوشحال شدم.
شربلند باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]