این سرویس و سیسکو محدودیت و اختلال روشون هستنقل قول:
Printable View
این سرویس و سیسکو محدودیت و اختلال روشون هستنقل قول:
سرویس ها کاملا افتضاح شده اصلا نمیشه انلاین بازی کرد در ساعت شبانه از سرور های مایکروسافت و کسپر دانلود نمیشه NAT کلا بسته شده باید گفت اینترانت بجای اینترنت....
دیروز اینترنت کل شهر ما کامل قطع بود امروزم که وصل شده وضعیت خوب نیست
کریو و وی پی ان پی در پی قطع و وصل میشه ! سرعت من هم کا اوردن پایین ! پینگ که روی ۴۰۰ هست
سرعت دانلود من رو کم کردن به جهنم ، باید سرعت دانلودم روی 28 کیلوبایت در ثانیه باشه ، اوکی چشم هرچی اونا گفتن اصا ! خوبه ؟
قطعی دارم ؟ چشمم کور ! اصلا همه مشکلات از من ! لامصبا مشکل پینگ بالا هم ماله منه ؟!!!! اونو که دیگه موظف هستین درستش کنید ! :n34:
پینگ من بالا 300 هس! اصلا نمیشه یه بازی انجام داد !
قی لترینگ هوشمند مزخرف را راه اندازی کردن اینترنت من هم نابود شده.
از اون بدتر بیشتر سایتها را قیلتر کردن.
نظارت ندارن این شاسکول ها.الکی هی سایت میبندن
وقتی من آدرس پی سی ورلد میزنم حدود 30 ثانیه طول می کشه تا اولین داده بگیره.یعنی تو این مدت تا 30 ثانیه معلوم نیست دنبال چی میگرده یا منتظر چی هست.خب وقتی سرور داخل کشور هست چرا تعلل ؟ نمیدونم درخواست من برای رفتن به سایت پس سی ورلد باید اینقدر طول بکشه.وقتی اولین درخواست انجام شد از اون موقع به بعد خیلی سریع میتونم به تمامی صفحات دلخواه پی سی ورلد برم و لحظه ای مکث نمی کنه.این تاثیر ماله سرور مخابراته یا سامانه فیلترینک هوشمند ؟
منم که وایمکس دارم تو خوزستان یک ماه دقیقه این مشکل رو دارم و خود کارشناس ایرانسل زنگ زد گفت به خدا خودمون هم نمیدونیم مشکل از کجاست . منم گفتم ..لیترینگ هوشمنده . هیچی دیگه ! جالب اینجاست سایت های داخلم مشکل هست . واقعا مسخره است دیگه این همه اختلال توی اینترنت پول حرومشون بشهنقل قول:
خدا رو شکر این فیلترینگ هوشمند به اینجا نرسید فعلا.
دوستان اگر خواستید ویدئو های یوتوب رو بدون فیل تر ببینید برید به این سایت و video id ویدئوی که میخواید ببینید رو وارد کنید تا بدون فیلتر بهتون نمایش بده
ویدئو هم از خود سرور یوتوب براتون لود میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدئو آی دی هم این قسمت قرمزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _afjMD_m0nk
اوضاع اینترنت مخابرات اصفهان چند روزه که واقعا فاجعه بار شده. نه سایت ها باز میشن. بعضی سایت ها باز میشن ..بعضی ها باز نمیشن. خیلی قطعی داره. خلاصه دهن مردم رو سرویس کرده این مخابرات. معلوم نیست دارن چکار میکنن