نقل قول:
.نمی دونم با اسم گذاری ها کاری ندارم ...آماتور،حرفه ای ...ولی من یه دوربین Benq آشغال دارم که 6 مگاپیکسلیه و بقیه مشخصاتشم داغون...(یه هدیه بوده) و سعی کردم همیشه باهاش کنار بیام...خدا می دونه چقدر سر نورش سر زوم کردنش سر عرضه نداشتنش تو تاریکی،سر نویزشو ... باهاش مشکل دارم و همیشه افسوس می خورم که چرا هیچ چیزیش دست من نیست چرا نمی تونم کنترلش کنم !
خب اينكه خوبه شما عيب و ايراد دوربين خودتون مي دونيد و انتخاب بعدي شما بسيار با دقت بيشتر انجام ميشه. من هم هدفم همين بود كه شما وقتي يك مرحله سخت رو تحمل مي كنيد، گام بعدي رو هم قدرش مي دونيد و هم با تجربه ي خوبي پشت سر ميگذارين:20:
نقل قول:
اصلا با دوربین کامپکت میو نه ی خوبی ندارم شما خودتون بهتر می دونین فلان مگا پیکسل و فیلم برداری فول اچدی تو این دوربین خیلی فرق داره با یه دوربین نیمه حرفه ای یا slr
من چند تا از عکس هایی رو که با این دوربین گرفتمو آپ می کنم...شاید این جوری بهتر بشه منو راهنمایی کرد که دوربین در چه سطحی باید بخرم...ضمن این که من پول این دوربنیو به آسونی به دست نیوردم(در حال حاضر یه دانشجو هستمو با پس انداز و لطف خدا تونستم جورش کنم)اگر سراغ کامپکت برم آرزوی داشتن دوربین نیمه حرفه ای یا حرفه ای 3-4 سالی عقب میفته !!!
شور و شوق براي خريد چيزهاي تازه هميشه آدم رو به عجله مياندازه . اين يك چيز طبيعيه. و بنظر من شوق داشتن چيزي خيلي بيشتر از رسيدن به اون چيز ، هيجان داره. بنظرم شما كه ميخواي نيمه حرفه اي بگيري ، يه كامپكت بگير كه هزينش كمتره بعد پولات جمع كن كه مرحله بعد يه دوربيني بگيري كه رو دست نداشته باشه كاملا حرفه اي