آقا جدیدا واسه من شبانه هر چی دانلود میکنم یک سومشو کم میکنه از ترافیکم واسه شما هم اینجوری شده؟
Printable View
آقا جدیدا واسه من شبانه هر چی دانلود میکنم یک سومشو کم میکنه از ترافیکم واسه شما هم اینجوری شده؟
من شنیدم از 10 آذر اینطوری میشهنقل قول:
این دقیقا سوال من هم بوده و جوابی که خودم بهش می دمنقل قول:
صبر کنید به زودی سرعتهای روزانه هم اسمی میشه یعنی 512 هم به نزدیکهای 64 می رسه . جوابی که قبلا هم اپراتورهای پارس می دادن و مثل فحش می رفت روی نرو من . یعنی می گفتن اکانت شما 512 هست و سرعتتون هم همین قدره. خوب یکی نبود بگه ....... مگه من مرض دارم 512 محدود رو با سرعت 64 28 هزار بخرم میرفتم از مخابرات نامحدودش رو 22 تومن می گرفتم اون موقع 512 نامحدود مخابرات 22 تومن بود الان 24 تومن شده
لطفا طرفدارهای پارس به این کاربرد تازه وارد جواب بدن
شما مطمئنی؟ حساب کردی؟نقل قول:
فکر نمیکنم این طوری باشه میخوای زنگ بزن پشتبانی چون هنوز استارت نخورده
فرقش اینه که سرعت شبانه شما بازم بیشتره و 1سوم حجم رو ازشما سرعتر کم میکنه نسیت به کسی که512 داره:n01:نقل قول:
اگر از 10 اذر این سیاست 1/3 برقرار بشه . چون کمتر کسی حاظر میشه شبانه دانلود کنه یا در مواقع ضروری دانلود میکنه .
یعنی از 10 اذر مثلا برای سرویس 2512 سرعت شبانه هم اندازه روزانه میشه !?
به نظر من کسانی که فقط به خاطر سرعت شبانه سرویس سرعت بالاتر میخرن میخرن برای مثال براشون 1 مگ با 512 فرقی نداره ...چون اگر سرعت شبانه با برقراری این سیاست بالاتر بره . به دلیل اینکه یک سوم هزینه گرفته میشه . میتونن حجم زیادی رو در طول شبانه روز دانلود کنند . پس دیگه فرقی نمیکنه چه سرعتی بگیرند .
من خودم حدس میزنم یک سری طرح های برای تشویق میذارند
شاید بگند دوبرابر گیگی که میخری بهتون میدیم یا قیمتها رو کمتر کنند
تا الان که نشستیم دیدیم نه قیمت کم شده و نه طرحی گفتننقل قول:
پر رو تر از این حرفا هستن
نهایت گیگی 4 تومن رو بکنن 3 تومن که بازم واسه هر گیگ شبانه 1000 تومن زیاده و نهایت دزدی
قبلا 10 گیگ شب میگرفتی و هیچی هزینه اش نمیشد حالا باید 13000 تومن بدی !!! یعنی ته دزد و نامرد !
بعدش میگند جهت رضایت مشتری ..... :hmm::hmm:
من که فقط واسه دانلود شبانه گرفته بودم .
حالا میان میگن واسه ی "افزایش رضایتمندی کاربران !!!" دانلود رایگان رو غیر رایگان میکنیم !!!!! :n27:
نقطه چین پدرته :n23:
من که دارم واسه ISP های دیگه تحقیق میکنم و احتمالا برم سراغ شاتل چون بدون دانلود شبانه عملا پارس آنلاین هیچ استفاده ای برام نداره. قیمت صفر تا یک سوم از نظر من یعنی +33 % در آمد بیشتر واسه ی پارس آنلاین و این نهایت بی شرمیه .
منو بگو چقدر مشتری واسشون آوردم !
همین الآن پارس آنلاین یکی از بهترین طرفدارهاش رو از دست داد ...
چطور نمیتونی متوجه بشی؟ خیلی سادست... سرعت این سرویس ها با هم متفاوت هستش.... سرویس های با سرعت بالاتر با سرعت بیشتری جیب مدیر شرکت پارس آنلاین رو پر میکنن .... هر چی شما سرویس با سرعت بالاتر خریداری کنی سرعت پر شدن جیب مدیر هم بیشتر میشه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظر من تا چند ماهی این طرح تعدیل شبانه باقی میمونه بعدش به طور کل شبانه به روزانه پیوند میخوره احتمالا بهار 94
ببینید دوستان.. اینا اگر بخوان با اجرا شدن این طرح هر امتیازی مثل ارزون شدن ترافیک، افزایش تایم رایگان و غیره به مشترکین بدن این کار رو قبل از اجرایی شدن طرح میکنن.. به خاطر اینکه اینطوری میزان از دست دادن مشترک هاشون کاهش پیدا میکنه... بنابراین هر اتفاق خوبی باشه تا قبل از دهم آذر میفته بعد از اون فقط وضع بدتر میشه.... خلاصه الکی هی صابون نزنید اون دلو :n02:
سرعتها رو بنظرم باید درست کنن خطوط رو بصورت زیر ببندند
2M------16
1M------9
0.5M-----4
0.256M-----2
احتمالا جلب بیشتر تره رضایت مشتری قراره به همین صورت انجام بشه....:n02:نقل قول:
داداش میشه بپرسم شما به عنوان یک کاربر عادی این اطلاعات از کجا میارید؟؟؟؟:n16:نقل قول:
مثل اینکه دزد آنلاین خیلی عجله داره برای ورشکسته شدن:n02:
ببین به قول معروف ظلم هیج موقع نمی مونه یقین بدون پارس آنلاین و بقیه شرکت ها یک روز به خاطر این مال حرومی که میخورند و ظلمی که مردم میکنند زمین میخورند از این جهت خیالت تخت
مردم فوقش میرند اینترنت آسمانی استفاده میکنند ولی اونی که ضرر میکنه این شرکت های دزد هستند
من هم به همین نتیجه رسیدم. در حال حاضر طبق آخرین آمار حدود 5 میلیون پورت ADSL تو کل کشور نصب شده. اما به تناسب همین میزان پهنای باند اینترنت نداریم. کل پهنای باند اینترنت کشور قرار بوده تا آخر تابستان به 190 گیگابیت برسه. این یعنی حدود 1250 لینک STM-1. خوب، من که فکر نمیکنم بیشتر از 60 تا 65 درصد این پهنای باند سهم اینترنت از نوع ADSL باشه. یعنی خونه پرش 800 تا لینک STM-1. به بیان دیگه باید به ازای هر لینک STM-1 بیشتر از 6000 مشترک جذب بشن تا 5 میلیون پورت ایجاد شده از حالت منصوبه به حالت دایری تغییر پیدا کنن.نقل قول:
من خودم یه حساب وکتابی کردم دیدم اگه شرکتها بخوان 5 تا 6 ساعت رایگان شبانه رو حفظ کنن، حداکثر بتونن روی هر STM-1 بدون افت کیفیت محسوس، 4500 تا 5000 مشترک داشته باشن. واسه همین به تکاپو افتادن تا یه بخشی از رایگان شبانه رو هم بیارن توی کار.
طبق وعدهها، قراره تعداد پورتهای ADSL کشور در آینده نزدیک به 18 میلیون پورت برسه. اگه به تناسب این تعداد پورت، پهنای باند کشور اضافه نشه (سهم پهنای باند اینترنت برای ADSL باید به حداقل 500گیگابیت برسه) ، یا خیلی از پورتها بلااستفاده باقی میمونه، یا باید به زودی شاهد حذف تمام و عیار شبانه حتی به صورت یک سوم اون و حتی حذف سرویسهای نامحدود هم باشیم.
رفیق ... شا...ش...ش ... ون خیلی تنده اینا... دو سه تا مشترک جدید گرفتن میخوان قید کاربرای 5 6 سالشونو بزنن... دریغ از اینکه بدونن ما کاربرا دیگه موندگار شده بودیم و اون دو سه کاربر هم حذب باد هستن... یه روز اینجا دوروز اونجا.... واقعا خاک تو سر کسی که این تصمیم رو گرفته... من کاربر که هر رقمه کارخودمو راه میندازم بلاخره... این وسط بدون شک پارس انلاین ضرر میکنه... من کاری ندارم که مشترک جدید چقدر سود بری شرکت میاره... ولی تا جایی که میدونم قیمت هر گیگ پای isp خیلی خیلی کمتر از اونی میفته که به مشتری میده... و اینم میدونم نمایندگیها بابت جذب هر مشتری یه پولی اول کار میکگیرن به ازای هر ماه تمدید هم یه پول دیگه... این وسط نمایندگی هم نابود میشن... کاری ندارم که چی میشه... ولی معذرت میخوام... هر کسی پارس بمونه و بخواد به این سیاست کثیف تن بده عقل سالمی نداره.. مگه اینکه دانلود شبانه نخواد که اون بازم بحثش جداست...در اخر بنظرم این سیاست بیشتر در راستای دزدیشون هست. اون اوایل سیاست ساقی بودن داشتن... اول میان یه ادم رو معتاد میکنن و بعد از اینکه غرق شد و خمار ازش پول میگیرن.. اینا هم اومدن به حساب خودشون مارو معتاد دانلود کردن جوری که از شبی 6 گیگ دانلود هم راضی نبودیم... حالا حساب کرده میگه اینا زیر 160 گیگ مصرف ندارن پس مجبورن حجم بخرن برا دانلود کردن.... من بمیرم هم به همچین ادمایی تو زندگیم باج نمیدم...نقل قول:
دوست عزیز شبانه رو بیارن تو کار یعنی چی ؟ پهنای باند آب نیست که بریزی تو تانکر بعد روز بعد وصلش کنی به شبکه ! برای عدم افت کیفیت محسوس باید پهنای باند در ساعات اوج مصرف کم نیاد که اونم از ساعت 18 تا 24 هست. حالا هر چه کاربر بیشتری بگیرن پهنای باند کمتری در این ساعات به هر فرد میرسه و افت کاملا محسوسی رو هر کاربر احساس خواهد کرد. چطور میخوان ساعات رو پخش کنن تو شبانه ؟! شب که یوزر معمولی بیدار نیست.نقل قول:
دلیل این تغییر قطعا افزایش رضایت کاربران هست ولی نه کاربران ADSL، اگر هنوز جریان رو نفهمیدید :
دلیل این تغییر یعنی حذف شبانه رایگان چیزی نیست جز : دیتاسنتر
این مشکلات از سال پیش شروع شد و مشتریان سرورهای داخلی کم کم با کاهش پهنای باند در ساعات شبانه روبرو شدند. کم کم اوضاع طوری شد که در چند ماه اخیر مشتریان سرورهای داخلی به سمت سرویس دهندگانی که شبانه رایگان نداشتن، نمیرفتن. و این تصمیم توسط عزیزان ISP گرفته شد. نمونه رو در زیر میتونید مشاهده کنید که مربوط به یکی از تالارهای گفتمان مربوط به سرور و هاست و ... هست و اشاره به شروع مشکل از یک سال پیش داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنابراین دوستان دنبال هیچگونه توجیه دیگری نباشید که تصویر فوق کاملا گویاست!
آخرش منظورت اینه: در ایران با توجه به تعداد مشترکین کمبود پهنای باند وجود داره.نقل قول:
ببین برای اینکه بدونی پهنای باند در چه وضعیتی هستش نیازی نیست این همه حساب کتاب کنی به جاش امشب ساعت دو دانلود منیجرتو با 32 کانکشن بذار دانلود... اونوقت میتونی بفهمی وضعیت پهنای باند توی ساعات شبانه در چه حاله! من به جات دیشب اینکارو کردم و با سرویس 512 حدود 500 کیلوبایت بر ثانیه سرعت داشتم... این هم که میگی قراره این قدر پورت بدن و غیره دلیل نمیشه.... مدیریت پهنای بند بر اساس تخیلات و تصورات درباره تعداد کاربران در 50 سال آینده انجام نمیشه... بلکه بر اساس زمان حال انجام میشه... یعنی شما میزان یوزیج باند رو میبینی... سرعت متوسط کاربرها رو هم میتونی مانیتور کنی بعد بر مبنای اون متوجه میشی که کمبود پهنای باند داری یا نه... اگه کمبود داشتی یا پهنای باند میخری یا اگه نمیتونی مجبوری قیمت ترافیک رو زیاد کنی.... حالا الان اینا شبا کمبود پهنای باند دارن که سرعت من ساعت 2 شب 500 کیلوبایته؟ من به یک پنجم این سرعت هم راضیم پس تا تعداد کاربرهاشون 5 برابر نشده میتونن توی سیاست هاشون هیچ تغییری ندن... شما میگی چون ممکنه در آینده اینا کاربر جدید داشته باشن از الان باید قیمت اینترنت رو 20 برابر بکنن؟؟؟؟ که یه وقت در آینده نامعلوم مشکلی نداشته باشن؟ وقتی مشکلات ایجاد شد قدم به قدم و در حد نیاز این سیاست ها میتونه اعمال بشه نه این شکلی!!!
به نظر من قضیه به این سادگیا نیستش... الان چند صد تا سایت درست شده که سریالا و فیلمای روز دنیا رو با زبان اصلی و بدون سانسور مجانی در اختیار کاربرا حتی اونایی که توی دورترین نقاط ایران زندگی میکنن قرار میدن.... به نظر من قراره جلوی این قضیه گرفته بشه.... وگرنه وزیر چرا چند روز پیش اعلام کرد افزایش پهنای باند تا اطلاع ثانوی نداریم؟...:n09:
نه دوست عزیز اینطورها نیست.... هر ISP میتونه به راحتی پهنای یاند سرورهاش رو از پهنای باند کاربرهاش جدا کنه... این کار به سادگی آب خوردنه... اگه اینا صغف فنی دارن دلیل نمیشه تلافیش رو سر کاربرها در بیارن...نقل قول:
قسمت آخر حرفات کاملا درسته شما اگه دقت کنی سایتهای دانلود فیلم و سریال مثل ایران فیلم و... جزو سایتهایی بودن که تقریبا هر هفته چیلتر میشدن و الان تقریبا یک ماهی میشه که چیلتر نشدننقل قول:
اینا چون نمی تونن اینجور سایتها رو به کلی غیرفعال کنن اومدن این فکر رو کردن که دانلود شبانه رو بردارن تا دیگه کسی نباشه بتونه از این سایتها دانلود کنه
اگه اینجور باشه فاتحه این سایتها خوندس و به ترتیب همه isp ها حتی مخابرات دانلود شبانه رو برمی دارن جلوی سرویسهای نامحدود رو هم به طریق دیگه ای می گیرن تا دیگه جوونا به گناه نیفتن و به فیلمها و سریالهای غربی دسترسی نداشته باشند
سوال من از دوست عزبزمون اینه که اگه اینقدر کمبود دارن چرا از پارسال خبر "کمتر شدن اشتراک ها از 1 به 10 رو به 1 به 3" رو تو بوق کردن؟نقل قول:
نه داداش ملت ممکنه چند ماه با تاخیر ببینن ولی از سریال دیدن نمی افتن:n02:نقل قول:
نمونش خود من فوقش دیگه مجبور میشم از دستفروشا بخرم ، یا دیگه خدایی نکرده وضع خیلی خراب شد به این سایتهایی که پول میگیرن فایل دانلود میکنن سفارش میدم:n01:
تازه 16 مگو بگو....:n09: نمیشد 9 مگو به جا 16 میکردن 4 در عوض حجمو ارزون میکردن؟! :n01:نقل قول:
آره... ولی قبول کن به قول معروف ضریب نفوذش کمتر میشه... یعنی تعداد کمتری میرن دنبالش...نقل قول:
(ببخشید دو تا پست پشت سرهم شد.... :n02:)
والا شرکتای خارج از ایران حدود اینترنتشون 7-8 مگه با ترافیک 30-50 گیگنقل قول:
سلام
یه چن وقتی نه به سایت پارس سر زده بودم نه به این تاپیک ، تا اینکه رفتم تو پارس دیدم دوباره یکی از خدماتشونو از ما دریغ کردن ! و منم حدود دو گیگ ضرر کردم
...
آیا ISP های دیگه هم این قانون مسخره یک سوم رو دارن منظورم خصوصی هاست نه مخابرات
اگه ندارن که بریم سراغ شاتل یا یه شرکت دیگه؟؟
اینا حتما در نظر گرفتن که هرکی نتونه سریال ببینه میره سراغ بشقاب(پرنده:n02:) و سریالای مضخرف و خانمان سوز و برانداز آمریکا جنوبی (همین الان اسمش رو هم در آوردم بهش میگن قانون بقای سریال:n02:)نقل قول:
و صد البته اینکه یه محتوای غیرمجاز سییییاااااسسسسسیییییییییی ی بغلش وارد میشه از بلاد کفر
چند سال پیش که اینترنت گرون بود و نه نامحدود بود نه سرعت بالا بلکه همین 128 محدود با سرعت واقعی میدادند هم مردم فیلم و سریال دانلود میکردند اما از یک راه دیگه کسایی که واقعا اگه فکرشون اینه که با گذاشتن محدودیت توی اینترنت جلوی این کارو میشه گرفت واقعا باید مغزشون خوشکیده باشه
سالها پیش سایت هایی بودن به اسم دانلود آفلاین که فایل و در ساعتی خاص بین مشترکا از طریق دانلود آفلاین روی فرکانس خاصی تنظیم میکردند و به صورت مجانی میتونستند اعضا اون فیلم و بگیرند بدون 1 قرون خرج کردن پول
احتمالا اگه زیاد فشار بیاد روی این سایت ها و همین طور کاربرای اینترنت از این راه استفاده میکنند که لوازم مورد نیازشم یک دی وی بی هست و دیش معمولی :n02: و اینا
حالا بگرد و پیدا کن پرتقال فروش و
این جواب وزیر در صفحه کلوبشنقل قول:
با سلام
این روزها در كامنتهای شما سوالات زیادی درباره ارایه خدمات رایگان شبانه یا تشویقی شركتها دیدم كه بعضی از شما از حذف این خدمات اظهار ناراحتی و شكایت كردید كه لازم است نگاه و فرایند قانونی این موضوع را بیان نمایم
بسیاری از شركتهای ارایه دهنده خدمات اینترنتی دارای دو طرح عادی و تشویقی هستند در طرح تشویقی سرویس اینترنت در بعضی ساعات شبانه روز و یا برخی مناسبت ها مطابق تاییدیه اخذ شده از سازمان تنظیم مقررات رایگان و یا با تخفیف ارایه می شود،لذا با توجه به تشویقی بودن طرح،عدم ارایه آن تخلف به حساب نمی آید
شرکتها میتونند شبانه رایگان بدن
اگه مصوبه ای بود باید توی سایت تنظیم مقررات می اومد
و همه لازم اجرا می شدند
خوب اینو که از همون اول جوابشو جای آقای وزیر بچه های داخل فروم دادندنقل قول:
اینو بخونین جالبه!
این هم که کاملا رفتار اخیر isp هارو توضیح میده
وضمنا اینکه 7-8 سال سر کار بودیم
این قضیه دانلود شبانه اجریی شده ؟؟؟
از 10 آذراجرا میشه از الان به فکر یه isp دیگه باشیدنقل قول:
از ده آذر ماه ....
با خرید سرعت بیشتر = سرعت بالاتر در خالی کردن جیب شما ...
روحانی مچکریم... :n09:نقل قول:
حال پس از تمام این تفاسیر وزیر ارتباطات در تازهترین صحبتهای خود و در پاسخ به سئوال خبرنگاران مبنی بر زمان بهبود شرایط اینترنت کشور به شبکه ملی اطلاعات و تاثیر آن در بهبود سرعت اشاره و تاکید کرد: براساس برنامه ریزیهای صورت گرفته در حوزههایی مانند مراکز علمی و تحقیقاتی، مراکز دانشگاهی یا اقتصادی و مواردی از این دست برنامهریزیهایی برای سرعت اینترنت دردستور کار قرار گرفته اما در بخش خانگی سرعت همچنان تا زمان راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در حد فعلی باقی خواهد ماند.
دوستان :
- الان isp هایی که شبانه ی نامحدود رایگان میدهند کدام ها هستند ؟
- سرعت شبانه ی نامحدود هر یک چقدر است ؟
- ساعت شبانه ی نامحدود هر یک کی هست ؟
- هزینه ی ماهیانه ی هر یک چقدر است ؟
با تشکر
والا منکه مخابرات دارمو اینجوریه.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
یه 4-5 سال دیگه تحمل کنیم، الون ماسک و مارک زاکربرگ و گوگل و...
طرح های اینترنت رسانیشون ایشالله راه میوفته و ما هم راحت می شیم:n29:
(البته اگه پارازیت نندازند):n15:
این هایی که من میشناسم ...با ضد هوایی میزننش .نمیزارن به ما بدبخت بیچاره ها برسه :n09:نقل قول:
لعنت به پارس انلاین
بعد 9 سال سابقه الان به فکر عوض کردن افتادم
الان نامحدودشو دارم که کلا داغون شده سرعتش
محدودشم که داره داغون میکنه
2 تا سوال
اینترنت مخابرات نامحدود نداره؟
محدوداش شبانه داره؟