نقل قول:
مرسی از پاسختوننقل قول:
یک سوال دیگه
در کل امکانات و خدماتش چطوره؟
پینگ؟
پشتیبانی؟
و هرچی که به کاربر مربوط میشه
Printable View
نقل قول:
مرسی از پاسختوننقل قول:
یک سوال دیگه
در کل امکانات و خدماتش چطوره؟
پینگ؟
پشتیبانی؟
و هرچی که به کاربر مربوط میشه
پینگ داخلی خوبه!نقل قول:
پایداری (منظورم قطع و وصله نشه و...)خیلی بالاست
پینگ خارجی افتضاحه(250-300)
پشتیبانی هم 24 ساعته هست ورفتارشون خوب هست ولی کاری برات راه نمی اندازن...بیشتر برای دردودل خوبن:n02:
تایم اوت نداره؟نقل قول:
پنلش خوبه؟
وضعیت پینگش مرکز به مرکز فرق داره؟
رفقا لطف کنن جواب منم بدننقل قول:
البته فهمیدم که محدودیت یکی از مشکلات شاتل هست،حالا من که تو هفته حداقل 4شب دانلود دارم میصرفه بیام شاتل؟
تایم اوتش کم هست(بین 8-5%)که مقدار بسیار مناسبی هست برای نت های ایراننقل قول:
پنلش خیلی خوبه و میشه گفت بهترین پنل ممکنه
وضعیت پینگش نسبت به مرکز ها تفاوت زیادی نداره...
بله محدودیت داره...بسته به سرویسی که میگیرید محدود میشیدنقل قول:
فکر کنم ماهی اگر 18 گیگ دانلود شبانه داشته باشید که در ماه پخش شده باشه محدود نشید ولی با وضعیتی که من می بینم توصیه نمی کنم برای دانلود شبانه سمت شاتل بیاید(به خصوص که شهرتون تهران هست و کاملا تحت نظارت شاتل هستید)
در کل پیشنهاد میدی؟نقل قول:
ببنید هر منطقه با منطقه فرق می کنه رفیق شما مشکل مخابراتی داشته دلیل نمی شه پارس بده دوم پارس داره الان اکانت ها 9 مگ می بنده دیگه 4.5 چیزی نیست .نقل قول:
در ضمن پارس آنلاین اکانت تست داره تست کنی راضی بودید خرید کنید , الان بچه ها دارن ماهانه حداقل 150 گیگ از سرور خارجی دانلود می کنن شاتل این اجازه می ده ؟
سلام و ارادت
عزیزان چندتا سوال:
سرعت واقعی سرویس ART1 یعنی 128کیلوبیت اسمی در تهران چقدره؟
با چه میزان دانلود سرعتشو کاهش میدن و پس از کاهش، سرعت چند میشه؟
در کل سرویس نامحدود چی پیشنهاد میدید؟ من الان محدود شاتل دارم.
مخلصیم
کسی در مورد همین سوال دوستمون در مورد شاهرود هم خبر داره چیزی؟نقل قول:
لامصب شاتلو چش زدم.دی امروز قطعی وصلی زیاد داشتم شماها نداشتین؟
من اگه یه وی پی اس ایران بگیرم بعد میتونم با سرعتی که از سرورای ایران دانلود میکنم از اون دانلود کنم؟؟
نع!حالا چرا؟نقل قول:
علاوه بر مشکلات قبلی که گفتم،سرویس های آرت در زمان شبانه رایگان بدون اینکه ترافیکشون رایگان بشه سرعت اینترنتشون به سرعت قرارداد تغییر میکنه!
یعنی چی؟یعنی اینکه از ساعت 1 شب تا 7 صبح سرعت اینترنتت میشه 16 کیلوبایت(حتی اگه محدود نباشی) ولی ترافیکت رایگان نیست و حساب میشه :n03::n03::n03:
بله اونم با چه سرعتی!نقل قول:
vps های ایران چون پهنای باند مشخصی دارند و اکثرا نامحدود نیست، به صرفه نیست که جدا بخرید برای دانلودنقل قول:
پیشنهاد میکنم از اون دوستمون که چند صفحه پیش گفتم، اکانت بخرید و با متصل شدن به سرور ایران، به شکل نامحدود و با سرعت سرورهای داخلی، از سرورهای خارجی دانلود کنید.
من دیشب، طی کمتر از 5 ساعت با سرعت 500 تا 600 کیلوبیت بیش از 5 گیگ دانلود کردم در حالی که سرعت سرور خارجی من از 10 کیلوبیت بالاتر نمیره ولی با اکانت اون دوستمون، الان دارم با سرعت نور از سرور خارجی هم دانلود میکنم :n02:
اون دوستمون که اکانت می فروختن بن شدن
کسی آیدی یاهوشون داره ؟
به نظر شما برای همه ی مراکز اینجوری هست؟نقل قول:
در کل یک آی اس پی خوب اگه تو این کشر پیدا کردی اسممو عوض میکنم!:n27:نقل قول:
فک کنم کلا تو شب اینجوری کنن همه نامحدودارو!
فرستادم براتوننقل قول:
شاتل جدیدا قطعی زیاد داره . دیروز از 11.30 تا 5 عصر قطع بود .
باز شدن سایتها هم که کند شده .
مشهد هستم
بله تایید میشه منم دیروز اتینجوری بودم!نقل قول:
ولی امروز که خوب بوده!
شما روزهای دیگه مشکل قطعی نداشتین ؟ دقیقا بین ساعت 11.30 تا 13نقل قول:
خیر کلا دیروز فقط اینجوری بودش! برای اولین بارنقل قول:
دیروز سرعتب رای من هم کند بود و اینکه ، یه چند وقتیه از محدودیت خارج شدم.
یه هفته دانلود نکنید تا شبی 10 مگ برای فایل های ضروری بگیرید ، از محدودیت میایید بیرون .:n07:
نقل قول:
خوشا به شانست ... یحتمل یکی دستش رفته روی اون نرم افزار هوشمنده که هیچ کس ازش سر درنمیاره و از لیست بن شده ها درت آورده :n02:
ما که 1 ماه هیچ چی دانلود نکردیم، درست نشد . مجبور شدم از راه دیگه ای باهاشون مقابله کنم. :n08:
تو دو شب گذشته، 15 گیگ کشیدم بالا :n09:
سلام
آقا یکی بیاد توضیح بده جریان پولی که برا شبانه قراره بگیرن چه جوریه؟چنده؟
با تشکر
این سرور شخصی یا مجازی که خریدی تا چند گیگ ماهی میتونی از این طریق دانلود کنی و سرعت و هزینش چند دراومده(یا سایت داخلی بدون هزینه بازی دان میکنی)نقل قول:
نقل قول:
- هزینه استقاده از خدمات ترافیک شب رایگان برای سرویسهای Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل ٣,٥٠٠ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
امکانش هست آی دی (امین1356) رو برای منم بفرستید ؟نقل قول:
مثل اینکه ایشون بن شدن !!!
نقل قول:
فعلا که هیچ شرکت دیگه ای برای شبانه پول نمیگیره! اینجوری که دیگه اسم رایگان رو باید ازش حذف کنند!! :n09:
من دوره ام 1 ام تموم شدنقل قول:
به زور هزينه ي شبانه رو ازم گرفتن
تو فاكتور زده بود هزينه رو منم پرداخت كردم
از دوستان مشهدی شاتل الان سرویس دهیش خوب هست ؟ من مخابرات دارم ولی چون نامحدود نداره و رایگانش هم برداشته شده عملا به دردم نمیخوره
طرحی داره شاتل که شبا سرعت خوب بده بشه 1 گیگ در شب دانلود کرد ؟ کلا نامحدودهاش چطوری هست و این محدود شدن برای دانلود خیلی ادامه داره ؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما می توانید یا واحد فروش شهر خود تماس بگیرید و خدمتشان اعلام کنید که استفاده رایگان شبانه ندارید تا نیازی به پرداخت هزینه اضافی نباشد.
توی سایت نوشته شده :
هزینه استقاده از خدمات ترافیک شب رایگان برای سرویسهای Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل ٣,٥٠٠ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
همینطور قبلا نوشته شده بود :
بنابر سیاستهای تشویقی شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران برای برخی از سرویس های اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته ، رایگان خواهد بود (به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد). بی تردید، این سیاست، یک سیاست تشویقی برای فراهم آوردن رضایت هرچه بیشتر مشتریان است و تعهدی را برای شاتل به همراه ندارد.
اگر دقت کنید خوب به این جمله : تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد
و سپس از اون مهمتر اینکه : این سیاست، یک سیاست تشویقی برای فراهم آوردن رضایت هرچه بیشتر مشتریان است و تعهدی را برای شاتل به همراه ندارد.
خودشون قبلا ذکر کرده بودن که صرفا یک سیاست تشویقیه و برای شاتل تعهدی ایجاد نمیکنه که همیشه سرویس شبانه شما رایگان باشه :n01: این توقع از جانب خودمونه که چون همیشه رایگان بوده تا آخر عمر ما هم باید رایگان باشه! یا همینطور قیمت ها هیچوقت نباید تغییری کنه چون اون روز اولی که ما اومدیم تو شاتل اینقدر بوده الان اینقدر شده! کسی هست که به من جنس یا کالا یا سرویسی نشون بده که قیمتش طی 5 سال گذشته هیچ تغییری نکرده باشه ؟ من می دونم یکی از خواص ایرانی بودن Stable بودنشونه اما دیگه به این توجه نمیکنیم که پراید 11 میلیونی شده 20 میلیون، سکه بهار آزادی از 700 تومن شد یک میلیون خورده ایی ... یادمون رفته تخم مرغ چند بوده الان چند شده ... و به این مسئله توجه نمیکنیم که با گرون تر شدن دلار، هزینه تجهیزات و سرویس های همه شرکت های اینترنتی بالطبع افزایش پیدا میکنه و یا خواهد کرد و یا یک سری از سیاست های تشویقیشون به ناچار حذف میشه :n16:
بیاید منصف باشیم :n01:
من زمانی که مشترک شاتل بودم خیلی ها رو با خودم آوردم مشترک کردم یعنی میتونم بگم 10 نفر بودیم که همزمان مشترک شاتل شدیم 1 سال که مشترک بودیم متاسفانه به بهانه های مختلف پول میدادیم ولی سرویس هاش خیلی گرون و بی کیفیفت هستن درضمن خییلی هم دزد هستن. من چون زیاد دانلود دارم بهترین گزینه مخابرات بود که الان 1 سال هست مشترک هستم و خوب بوده .نقل قول:
نقل قول:
من نخریدم دوست عزیز ... یکی از دوستان مشترک شاتل که در همین تاپیک هم فعال بودند، اقدام به خریداری سرور با پهنای باند نامحدود کردند که بنده اطلاعی از هزینه و ... ندارم.
ایشون اکانت وی پی ان سرور ایران می فروشند که با متصل شدن به آن میتونید از سرورهای خارجی هم با نهایت سرعت دانلود کنید. هزینه ماهیانه اکانت هم خیلی ناچیز هست
دانلودش هم نامحدود هست
فرستادم خدمتتوننقل قول:
دلیل بن شدن ایشون رو نمیدونم اما اکانت من بعد بن شدن ایشون هنوز وصل هست و ایشون پشتیبانی رو تو یاهو دارند :n09:
شاتل حجم مصرفی آپلود رو رایگان حساب میکنه یا نه ؟
اول از همه باید بگم که من از دست شرکت شاتل عاصی شدم ولی:نقل قول:
داداش من به شما تبریک میگم
متاسفانه منصف بودن چیزی هست که ما ایرانی ها خیلی وقت هست فراموشش کردیم
حاضریم یک ساندویچی 70-50 % سود کنه ولی حاضر نیستیم یه شرکت اینترنتی که حاشیه سودش خیلی کمتر از این هاست و ریسک شغلیش بالاتر،این مقدار سود کنه:n03: و هربار بهش تحمت دزدی میزنیم و فحاشی می کنیم
آقایون ببینید من چندمین باره که اینو میگم:نقل قول:
با این روش به اندازه دانلود کنید(مثلا شبی 1 گیگ)بیشتر دانلود کنید شاتل حتما متوجه میشه(-که همین الان هم متوجه شده ولی اگه سوئ استفاده کم باشه براش نمی صرفه جلوشو بگیره-) و جلوشو میگیره و اونوقت هیچ کس نمی تونه استفاده کنه
بله خدمات شاتل در سطح کشور تقریبا یکسان هستنقل قول:
کاشان =>بایتنقل قول:
عالیـــــــــــــــــــــ ــــــــه ولی یه کم گرونتر از بقیه شرکت هاست....
من 9 ساله Adsl دارم اینترنت به خوبیه بایت ندیدم....فوق العادست...
دوست عزیز میشه به من بگی چرا دزد هستن ؟ این جمله بسیار سنگینی هست که نباید بی هیچ دلیل خاصی به کار برده شه ... اگه واقعا مشکلتون محدودیت بوده خوب کاری کردید از مخابرات سرویس گرفتید ... اما اگه منظورتون ترافیک هایی است که از سرویستون کم شده و مثل سایر دوستان فقط چون نمیدونین چرا کم شده این عنگ رو روی شاتل میگذارید ؟ با شما موافق نیستم ...نقل قول:
اگر مورد دوم باشه دوست عزیز سهل انگاری از شماست ... الان به جایی رسیدیم که هزاران نوع نرم افزار مانیتورینگ پهنای باند وجود داره نمونه اش همین Dumeter میتونستید چند شب کپچر کنید اگه مشکلی بود بهشون میگفتید اگه رسیدگی نمی کردن به سازمان شکایت میکردید خدا رو شکر این نوع شکایت هم اینترنتیه و نیاز به هزینه و وقت نداره.
من نمیخوام بگم شاتل خوبه یا مخابرات بده اما بیهوده کاری فایده ایی نداره . چند وقت پیش توی اخبار 20:30 داشت میگفت شرکت زیرساخت اعلام کرده چون مخابرات 400 میلیارد بهش بدهکاره دیگه اجازه نمیده مخابرات سرویس اینترنت بده :n01: البته کاربرای قدیمی می تونن سرویسشون رو داشته باشند اما به کاربرای جدید سرویس نمیده ... اینا نتیجه بی فکریه ...
در هر حال انتخاب با شماست که کدوم شرکت رو انتخاب کنید اما میخوام بدونم وقتی واسه روز تولدتون 3 گیگ ترافیک رایگان گرفتید یا واقتی واسه عید نوروز 2 گیگ رایگان گرفتید ، شاتل اول شد، اپراتور برتر سال شد 2 گیگ گرفتید، باز هم فکر می کردید شاتل دزده ؟ همچین شرکتی که اینقدر ترافیک رایگان میده میاد 1 گیگ شما رو بدزده که اسم خودش رو بد کنه ؟
من که فکر نمیکنم اینطوری باشه ... :n16:
سلامنقل قول:
مال منم اینجوری بود زنگ زدم فروش گفتم شبانه استفاده نمی کنم گفتند که باشه 3500ت از فاکتورتون حذف میشود و بستانکار میشوید و توی فاکتور دوره بعد منظور میشه مشکلی نداره
:n02::n05:
سلامنقل قول:
مث همیشه شاتل سرامد همه تغیرات است به ترتیب همه اینکارو می کنند یا مث همیشه هزینهاشونو گرون می کنن منتظر باشید :n01::n02: چون بعد شاتل مخابرات هم شبانه رایگانشو برداشته :n08: