یوزرم اینه : m-proنقل قول:
با 3 تا ویلایج و رنک 200
ولی اینو بگم که زیر حمله هستم و چند نفر میخوان منو نوبل کنن ! :41:
Printable View
یوزرم اینه : m-proنقل قول:
با 3 تا ویلایج و رنک 200
ولی اینو بگم که زیر حمله هستم و چند نفر میخوان منو نوبل کنن ! :41:
نه بابا ، من حوصله ندارم .... همون ریسورس هات رو بفرست
خب Dodge بده تا نیرو ی دفاعی بسازینقل قول:
ببینم مگه تو ترایب نیستی؟
از امشب دیگه اینترنت نمیام برای همین میگم اکانت رو بگیر ...نقل قول:
روستای اولم وفاداریش به 3 رسید ولی هنوز نوبل نشده .... دومی رو وفاداریش 32 هستنقل قول:
محمد ،،
از بحث های دیشبی دیگه نمی کنی ؟؟؟؟
کسی تو جهان 36 هست ؟؟؟؟؟؟؟(یکم فارسی رو پاس بداریم)
پسر جان یه نگاه به پایین صفحه بنداز :نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 6 (6 کاربران و 0 مهمان)
Gam3r, bersam, Masoud King, Master generals, saeed_cpu_full
خب حالا یه بار دیگه حرفتو تکرار کن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی خسته شدم ولش کردم ولی الان شدیدا پشیمونم :19:نقل قول:
همون موقعی که تو ورد 21 نزدیک 400کا امتیاز داشتم همزمان تو ورد 18 یه میلیون امتیاز داشتم اما پرمیومم تموم شد منم بیخیال شدم - اشتباه بزرگی کردم
نه بابا تو بی گناهی :31:نقل قول:
به علت بالا رفتم
آره یادش بخیر خدای اسپم بودیم
ولی عجب ترایبی زده بودیم واقعا حیف شد
میگم مردم چه تفکر درستی دارنا !
بالا سری من رنک 16 ورلد 25 هستش و با من هم ازین پیمان های الکی متحد بودن داره !!
الان دو روزه که این ورلد رو ول کرده و بازی نمیکنه ! ترایبش توی ورلد رنک یکه ! به نظرتون بگیرمش یا اینکه خطریه ؟
پینتش هم خیلی خوفه .... 3.7 کیلو که واقعا برای این اول بازی تارگت خیلی نازی هست
ولی میترسم که نیرو کم بیارم و از اون طرف رنک یک ورلد هم توی ترایب ایناست !! ( وای خدای من ! )
طرف بهم یه حمله بده ترکیدم !
به نظرتون چیکار کنم ؟
به نظر من نیروهارو نگه دار بیشتر بساز بعد تیکه ای بفرست که اونم بازم نمیشه فکر کنم اگه یارو برنگرده یه یکی دو سال دیگه حمله بده که تاب مقاومت داشته باشی:دی
ولی گذشته از شوخی وقتی فعالیت نکنه پس میندازنش بیرون اون موقع نوبت توهه تا اون موقع صبر کن:دی
با کله برو تو شیکمشون نوبلش بکن ... اون یارو رو هم نوبل بکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظرتون چیکار کنم ؟
بعدش یه پیغام بزن واسه مدیر سایت بگو این نفر اول منو تهدید کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بفهمن قضیه چی بوده و ازبن در بیاد دیگه میشه رنک 1000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی آیدین چرا یهو از سایت غیبت زد ؟
کلی توی گروه حرف داشتیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از اتين كه نوبت ممد بشه خودشون ميگيرنش!!نقل قول:
ولی گذشته از شوخی وقتی فعالیت نکنه پس میندازنش بیرون اون موقع نوبت توهه تا اون موقع صبر کن:biggrin:
اونجا چند پوينت داري؟نقل قول:
راستی بچه ها شما یه ایرانی تو ورلد 36 ندارین؟؟؟
کمه :37:نقل قول:
اونجا چند پوينت داري؟
1480
جواب های کامل متعالی !
كجاي ورلد هستي تا من هم بيام!!نقل قول:
نه مثل اینکه سالمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جواب های کامل متعالی !
خوب تشویق بکنین ، 400 شدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در دور دست ترین قسمت جنوب غربی :27:نقل قول:
كجاي ورلد هستي تا من هم بيام!!
تروپ به این میگن :
22 Swordsmen
5737 Axemen
2268 Light cavalry
285 Mounted archers
250 Rams
10 Catapults
11 Noblemen
نوبل من هارو عشقه ! : دی
توی ورلد 25 چه داستانی داشتم .... 3 بار منو از ترایب انداختن بیرون ولی باز اومدم توی ترایب ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش دوکشون رو به فحش بستم و برای همیشه از ترایب افتادم بیرون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش کل ترایب بسیج شده بودن منو نوبل کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رنک های سه رقمی ورلد کلی فول نیوک همراه با نوبل من فرستاده بودن ولی من از یکی از بچه های ایرانی حدود 30 هزار شمشیر و آراچر و اسپیر ( هر کدوم 30 هزار تا ) با 15 هزار تا اچ سی گرفتم و همه نیرو های اونا مردن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان بری از اودی من معلومه که چه خبره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا خیلی حال داد ...
روستا کلیر میکردم بعد میرفتم نوبل کنم دوک ترایب میومد نوبل میکرد منم روستای دوک ترایب رو نوبل میکردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هستم با 33 هزار پوینت که تا هفته ی بعد میشه 70 هزار تا : دینقل قول:
ترایب های بزرگ هیچ وفت اعضای غیر فعال را دور نمی ریزننقل قول:
اعضای خود ترایب نوبلش می کنن
من توصیه می کنم که هر چه زودتر نوبلش کنی
اسمت چیه داداش دست ما رم بگیر چا کریم :31:نقل قول:
من هستم با 33 هزار پوینت که تا هفته ی بعد میشه 70 هزار تا : دی
این یارو از همشون دوره ! :31: نمیتونن نوبلش کنن !نقل قول:
رنک 16 ورلد 25 هست پس به خاطر یکی دو روز نبودن فکر نکنم نوبلش کنن ...
منم اومدم:نقل قول:
K71(187|778)
من هم اونجا داستاني داشتم!!!نقل قول:
توی ورلد 25 چه داستانی داشتم
اسمم هم همین یوزرهنقل قول:
مختصاتت را بنویس ببینیم چیکار می تونیم بکنیم
پس منتظر چی هستی بگیر نوبلش کننقل قول:
بعدشم هی نیروی دفاعی بساز تا بتونی مقابل حمله هاشون دووم بیاری
خوب اسم واقعیت چی بود ؟؟؟
چرا همه میرین جنوب غربینقل قول:
همتون استارت اور کنین بیاین شمال شرقی کنار هم باشیم:10::10:
چاکر شما مری (مرتضی):31::31:نقل قول:
الان نیرو هام کمه فردا صبح اولین حمله رو بهش میکنم ... دیگه نمیدونم چرا نمیتونم روستای زیر 3 کیلو نوبل کنم ! صرف نداره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من كه توي جنوب غربي زندگي مي كنم!!نقل قول:
چرا همه میرین جنوب غربی
آقا این بقلیم ازم کمک خواسته جوابشو ندادم دوباره گفت کمک میکنی ؟
منم گفتم سیترشم نمیتونم نیرو هاشو بفرستم بیرون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چته ممد ، با خودت حرف میزنی ؟؟ انقدر نخند حالمو بهم زدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مرتضی جان یادم اومد ، 21 هم بودی ...
طرف اسکله !
میگه برای این یارو که میگم کل نیرو هاتو بفرست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید کجایی ببینی رو دستت اومدن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو تازه برام فرستادن
yo, I just wandering, how on earth did you grow so fast?!
طرف می خواد پاچه خواری کنه نوبلش نکنم
دی:
اره 21 هم بودم تا هفته ی اولش ولی بعدش مهاجرت کردیم و کلا ورلد 21 و 12 را با 750 کا پوینت ولش کردیم :دی
راستی این وحید بدبخت چرا دوباره بن شد ... بیچاره هیچی نگفت که ، همش تقصیر توئه ممد ... حق تو بود که بن بشی ...
راستی تبریک بگین تو کا73 شدم 55ام ... خیلی حال میده چند تا گاگول دورم هستند ...
یکیشون که 100 امتیاز داشت پرسیده بود میشه با من صلح بکنی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان شده بهترین فارمم در حال حاضر ، اصلا دیوار نداره ... ولی در عوض ریسورس هاش لولشون خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه احمق دیگه ای هم بود می گفت میشه به من حمله بکنی ببینم چه شکلیه ؟ من هم رفتم همه ریسورس هاش رو خالی کردم تا عمیقا درک بکنه چه حسی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیه ، فکر کردی فقط خودت همسایه های اسکل داری ...نقل قول:
خوب بود ... دفعه بعدی صبر کن یکم واقعی تر چرت و پرت بگی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا تو مپ نگاه دور و بریای من رو ... اون ابله که به من گفته بود بهش حمله کنم اسمش این بود :
Black shade
یه همچین چیزی بود ...
اون یکی هم duka داشت تو یوزرش ... حالا زر نزن برو ببین ، تو همون بهتر که بن بشی ، ما رو باش خواستیم گند آقا رو درست بکنیم ... حسین به خاطر اون پست بی ادبیش بنش بکن تا با یه اکانت دیگه بیاد لا اقل چند روز نتونه حرف های تایید نشده بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممد بابا میلت رو باز کن اینجا رو آباد کردی !!
mikham ino clear konam richief93s village (467|536) K54
inam reportesh
niroohaye man 2 saat dige miresan to ham age mitooni Fake befrest :Dکد:http://en38.tribalwars.net/public_report/721b0f57abb6175b0b385047abe50e58
merC
منم كا 63 هستم همه ديوونن اينجا ... به يكيشون اسكات فرستادم ... نيروهاش رو ديدم يك ساعت داشتم بهش ميخنديدم :نقل قول:
21 Spear
21 Sword
0 axe
0 lc
2 scout !!!
point= 470 !!
من موندم اين چه روشه ساخته نيرو هست !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم بهم گير داده هی ميگه چرا حمله كردی ... بايد عذر خواهی كنی ... اگه دوباره بهم حمله كنی با نيرو هام روستاتو خراب ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شاید نیرو هاش بیرون برای فارم کردن بودن
فلفل نبین چه ریزه ، الان میبینی با 4000 تا ال سی بهت حمله می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان هم بهم گير داده هی ميگه چرا حمله كردی ... بايد عذر خواهی كنی ... اگه دوباره بهم حمله كنی با نيرو هام روستاتو خراب ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]