لعنت بهشون... پس جرا از عمان تل اومدن سوپر آنلاین ..... سوپر آفلاین هم نیست چه برسه به آنلاین
اوضاع پینگ عالی بود چه الکی الکی خرابش کردن
Printable View
لعنت بهشون... پس جرا از عمان تل اومدن سوپر آنلاین ..... سوپر آفلاین هم نیست چه برسه به آنلاین
اوضاع پینگ عالی بود چه الکی الکی خرابش کردن
اره بقران پینگم با 8.8.8.8 68 بود الان شده 190 تماس بگیرید و ابراز شکایت کنید و علتو جویا شیدنقل قول:
من کلا با مسیر عمان مشکل داشتم درسته پینگش عالی بود اما چه فایده داشت کلا به هیچ سروری از اروپا مثل سرورهای بتل4 نمی شد وصل شد ازبهترین پینگش با اروپا 240 بود به بالا که بدرد نمیخورد اما دیشب من که نگاه کردم به سوپر انلاین تغییر داده شده به وسیله شرکت زیرساخت که اوضاش دیشب خوب بود بهترین پینگ شده بود 160 با اروپا که نسبت به عمان تل عالیه .
الان هم که تایم اوت و قطعی عادی چون هنوز روت مشخصی نگذاشتن برای مسیرها چون الان 8.8.8.8 همش تایم اوته تو مسیرش چون هنوز به طور قطع مسیرش معلوم نیست قبلا هم که میخواست بیاد رو عمان تل هم چند روزی قطع و وصلی داشت که بعدش 2 روز خوب شد و 4 ماه همش عمان تل ثابت شد
اتفاقا رسما خراب شد .... من خودم روزی 10 ساعت آتلاین بازی میکنم با ایکس باکس.. بیشترش هم کال اف دیوتی بازی میکنم ... همین الان که دارم پست میزارم 3 بازی کردم که کلا اعصابم خورد شد.. تیر نمیخوره .... یه خشاب خالی میکنی تو سینه یارو یه دونه هم بهش نمیخورهنقل قول:
پینگ 90 100 کجا پیتگ 220 کجا.... تو بازی آنلاین 5 میلی ثانیه هم 5 میلی ثانیه اس چه برسه به 100 120 تا اختلاف
لعنت خدا بهشون .... بد مدتها یه isp خوب پیدا کردیم گفتیم از پارس آقلاین بهتره .... اینم که شد مثل پارس آفلاین
الان خرابه اما دیشب من بعد از 4ماه تونستم BF4 بازی کنم چون پینگ شده بود از 250 با سرورهای المان به 150-166 که عالی بود اما متاسفانه ظهر به اینور داغون شده که انشاالله حل میشه نهایتش تو 1روز اینده چون قبلا هم اینطور میشد هنگام تغییر مسیرش .من تو مسیر عمان پینگ 8.8.8.8 فقط 90-120 بود بقیه سرورای گیم همش داغون بود فقط برای وب گردی بدرد میخود پینگ 8.8.8.8
الان تازه فهمیدم تو اسیاتک اپلود رایگانه ... یعنی دیگه به اخر خط رسیدم دارم دنبال سرویس دهنده جدید میگردم ... دوساعته سعی میکنم زنگ بزنم اشغاله اخر هم که وصل میشه 50 تفر پشت خطن
با خودم میگم این پشتیبانی ها چطور تحمل میکنن هر روز ؟ وصل میشه یارو با نشاط و انرژی میگه مشکلتون چیه .... من میگم پینگ خفن زیاد حجم دزدی قطعی مکرر یارو میگه یک لحظه صبر کنید چک کنم حالا 10 دقیقه ما رو میکاره مثلا صدا کلیک کلیک میاد نشون بده کار میکنه بعد ده دقیقه میاد میگه اینطور که تو سیستم ما نشون میده شما هیچ مشکلی ندارید سعی کنید مودمتون رو خاموش روشن کنید اگه باز هم مشکل داشتید سعی کنید دوباره زنگ بزنید یارو خودش هم قطع میکنه .....
یعنی ما هر ماه باید یه 60 هزار به بالا پول تلفن هم بدیم به اضافه ADSL ...اصلا صحبتی هم بابت اون حجم پریده شده ما هم نشد
بریم ی تومار درست کنیم بدیم به 195 پیگیری کنه --- فقط اگر مامورشون باج نگیره ازینانقل قول:
اپلود خیلی از شرکت ها رایگانه مثله پارس انلاین ---- حجم دزدی که جزیی از کار شرکت ها شده کسی هم زیر بار نمیره :n18: خدا به داد کاربرای جدید برسه :n18:نقل قول:
مشکلم هنوز حل نشده از همون اواخر اسفند ماه. سرعت دانلودم خوبه اما برای وبگردی و بازی آنلاین یه چیزی فراتر از افتضاحه. حتی برای سایت های ایرانی
داداش چطوری یه مسیر رو پیدا میکنی ؟نقل قول:
چطوری میفهمی بهترین مسیر برای بازی انلاین کدومه ؟
ناموسن اگه کسی میدونه راهنمایی کنه