pd2006 عزیز:
سلام
سلام دوست من.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینی ؟
چیو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رفیقای خدا بگم چکارشون کنه ، مجددا مارو اغفال فرموده و فرستادن حضور شما .
کدوم رفیقا؟ یه چی میگی ها..
(البته ما هم بدمون نمیاد . در واقع منتظر یه بهونه بودیم تا خدمت برسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
نه خواهش میکنم، بنده ارادتمندم.
1. چند بار بینی مبارکت رو جراحی فرمودی ؟ (اگه روت نمیشه بگی چند بار ، فقط بگو دفعاتش 2 رقمی شده یا نه هنوززززز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
من که خوشبختانه بینی مو عمل نکردم، ولی تعداد پسرایی هم که عمل میکنن همچین کم نیستن که به دخترا گیر دادی ها.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. چرا این bb ما رو وادار به خودکشی کردی ؟ (سه بار اقدام کرده ولی متاسفانه هنوز موفق نشده) .
آخی.. بی بی نمیدونم کجاست، سوالا قشنگی میپرسید و منم کم نمی آوردم، بی بی خودکشی نکرده، فکر کنم با فرغونش رفته در دیار یار نازنینش.
3. اگه توی گرمای تابستون که بشکه بشکه عرق داره از سر و روت بریزه ، یه گلوله برفی محکم بخوره قسمت چپ صورتت ، چکار میکنی ؟
بلند میگم آ خیش خدایا شکرت، بعد دستمو میزارم سمت چپ صورتم تا دستمم یه خورده خنک بشه، اونوقت این دستمو میزارم روی سمت راست صورتم، تا اینم یه خورده خنک بشه.
4. اخرین باری که عصبانی شدی ، کی/چرا/کجا/چطوری بوده ؟
عصبانی..ممم... آهان امروز بود، از دست داداشم، حرف بی ربط میزنه آدم و عصبانی میکنه. ولی خب سعی کردم بهش محل نزارم تا دعوامون نشه.
5. اگه کفش پاشنه بلندی بپوشی که اندازه پاشنه اش 44 سانتیمتره ، و وسط عروسی پسر عمه دختر خاله یه بنده خدایی ، پاشنه کفشت بشکنه و قدت 44 سانتیمتر کوتاهتر بشه ناگهانی ، چکار میکنی ؟
مگه من دلقکم کفش 44 سانتیمتری پام کنم؟ کفش پاشنه بلندا فوقه فوق فوقش فکر کنم 10 سانت باشن..
6. اگه وقتی که داری از روی خط کشی عابر پیاده عبور میکنی ، یه ماشین نیروی انتظامی محکم بزنه بهت و پرتابت کنه 80-9 متر اون ور تر ، روی یه پل عابر پیاده ، چکار میکنی ؟
پا میشم با کمال خونسردی خودمو میتکونم، بعد به حرکتم ادامه میدم.
در نهایت خواهشا یه نصیحتی به این رفیقای ناباب ما کن که اینقدر مارو نندازن جلو واسه سوالات اساسی شون از شما . (اخه ما خیییییلی خجالتی تشریف داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
بله دقیقا مشخصه که شما، آقای پی دی 2006 پیشی دوست، چقدر خجالی هستی..
من خودم به شخصه واقعا متاسفم به خاطر این خجالتت.
امیدوارم خداوند صبر جلیل بهت بده تا بتونی با دوستات تفاهمی کنار بیای. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر و خوش باشین .
مچکر، خوشحال شدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.