حجمی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته درسته یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
Printable View
آقا این مخابرات لعنتی بدجور زده تو کار حجم دزدی.به اینترنتم دست نمیزنم 40 مگ 40 مگ ازش کم میکنه.یعنی ماه های قبل با 9 گیگ ماهو به پایان میرسوندم ولی این ماه 20 گیگ هم کارمو راه ننداخت.میخوام صد در صد برم از آسیاتک یا حسابگر سرویس بگیرم.سرعت دانلود شبانه اینا در حد مخابرات هست؟
پینگ مخابرات هم مدت زیادیه رو 300 هست.
دوستان سرویس افتاب مخابرات شبا رایگان داره یا نه ممنون:n13:
هرجا رو میخونم همه شاکین از دست اینترنت این خراب شده:n21:
من به خاطر مشکل نویز آپارتمان دست به دامن وایمکس مبین نت شدم یه شرکت زورگو و گران و دزد.
وضعیت اینترنت ۲ مگ من با کلی پول که میریزم حلق حروم لقمه شون اینه (یک هفتهی اخیر):
کمتر از ۱۰ مواقع حدود ۲۰۰
۳۰ درصد مواقع حدود ۱۰۰ کیلوبایت در ثانیه
و ۶۰ درصد مواقع زیر ۴۰ کیلوبایت
(البته واسه دانلود بهتر میشه)
حالا میخوام هرجور شده ولو مستقیم هم سیم بکشم دوباره خط ADSL رو راه بندازم اما نمیدونم وضع اینور چطوره؟ قطعی کمه اما واقعا کلافه کننده است که کم کم نصف اوقات من اینترنتم در حد و اندازهی دایال آپه
پینگ رو هم که کلا بیخیال رو مد ۱۰۰۰ئه:n21:
مخابراتم دیگه سرعت هارو محدود میکنه.ماه قبل یه 2 مگ گرفتم که دانلود کنم،20 هزار حرام شد!!این ماه هم یک مگ گرفتم بازم داره حرام میشه.تا قبل ساعت یک سرعت خوبه،همین که میشه یک،سرعت 30 تا 60. از کجا میتونیم شکایت این حرام خور هارو کنیم!!!
سازمان تنظیم مقررات (سایت هم داره)نقل قول:
اگر تعداد بیشتر باشه موثرتره
اینجوری هم نیست که هیچ کاری نکنن ولی میذارن جمع بشه بعد اگه ارادهای اون بالا باشه واسه گوشمالی دادن همینو سند میکنن گوشمالی میدن یه نمونهی اخیرش شرکت مخابرات تهرانه که کلا دیگه بهش پهنای باند نمیدن و ممکنه تعطیلش کنن.
دوستان کدوم شرکت ADSL الآن توی کرمانشاه اوضاعش نسبتا خوبه من یه سرعت متوسط ۲۰۰ کیلوبایت (و اگر میشه بیشتر حدود ۵۰۰ کیلوبایت) رو میخوام که نسبتا ثبات داشته باشه
پ.ن: من مودمم وایمکسم قدیمی بود، آپگریدش کردم الآن بهتر شده باز خیلی عالی و بی مشکل نیست ولی الان بیشتر اوقات حدود ۱۰۰کیلوبایتم
ساعت رایگان هم نداره مبیننت عملا:n21:
اینم از دانلود دیشب ما از یک مگ مخابرات حرام خور!!5 ساعت و 41 دقیقه روشن،فقط 255 مگ دانلود شده. :n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n04:
سلام دوستان انگار سرعت همه شرکتا اومده پایین.من حسابگرم سرعت خیلی پایین بالا نمیشه ولی قطع و وصل زیاده دهن مارو مسواک کرده...
Sent from my GT-I9082
وقتی شکایت مینویسی اونجا چی باید بگی؟؟ یعنی فایلی سندی مدرکی چی میخواد؟؟؟نقل قول:
سرعت روز و شب(ساعت رایگانت) چند بود و چند شده؟؟؟ کدوم سرویسش رو داری؟نقل قول: