خیر هیچ فرقی نداره فقط سرعت دانلودش بالاتره معمولا روی 1 یا 2 مگ میبندن که وقتی سرعت افت میکنه از 16 پایین تر نیاد اما بقیه شرایط مثل پینگ و .... یکسان هستند.نقل قول:
Printable View
خیر هیچ فرقی نداره فقط سرعت دانلودش بالاتره معمولا روی 1 یا 2 مگ میبندن که وقتی سرعت افت میکنه از 16 پایین تر نیاد اما بقیه شرایط مثل پینگ و .... یکسان هستند.نقل قول:
نزدیک 120 هستم و چون 8 روز مونده ، میخوام که بدونم اوضاع چطوریه اگه با 2تا اخطار اول هیچ مشکلی پیش نمیاد و تا آخر دوره هم اعتبار داره ، حجم مصرف کنم که ببینم چی میشه و اگه نه توی 2 روز آخر برسونم به 120 که واسه ماه بعد مشکلی نباشه...نقل قول:
دوستانی که اخطار دریافت کردید یه توضیح بدید که با اخطار اول و دوم ضریب اشتراک بالا میره یا فقط در حد اخطار هست؟نقل قول:
باو دمتون گرم خدایی
20 صفحه هی نوشتید اخطار اومد محدود شدیم و اینا حالا از دیشب تا الان که یه سوال کردیم در رابطه با اخطار ازتون همه غیب شدید؟ که کسی جوابی نمیده؟؟؟
به نظر من که در حده و عمل نمیکنن مال من اخطار اومد که ضریبتون لا رفت ولی سرعتم بهتر شده و دیگه هم با اینکه دانلود رو ادامه دادم اخطار نیومد فکر کنم یا واسه دهه فجره یا اینکه فقط اسمیه عملی نیست
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
من اتفاقا میخوام ببینم از حد بگذره چی میشه فعلا به 70 گیگ رسیدم و با اینکه دوتا اخطار رو رد کردم نه کندی سرعت دارم نه محدودیت حجمی
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
راستش من بعد از اخطار دوم کاری نکردم ( از نوع حجمی ) و الان پینگم بهتر شده - سرعت هم هنوز همان است:n15:نقل قول:
اخطارها نه دوره بلکه کلی هست ( یعنی کل دوره زمانی تا وقتی سرویس رو استفاده کنیم - چون فاصله اخطارهای من بیش از یک ماه است. )
اگر از 120 رد کردی و اخطار گرفتی یک تصویر از دوره مصرفی روزانه ات برام بفرست به شدت نیاز استنقل قول:
نقل قول:خوب صبر کن من بیام بگم:n02:نقل قول:
تا الان ظاهرا اخطار اول و دوم تاثیری روی سرعت و کیفیت نداشته و تنها کسی که سه اخطاره شده از افت شدید سرعت به 16 شکایت کرده ( بر اساس مباحث دنبال شده در تاپیک )
خبر هم ندارم تو پروفایل بلک لیست هست یا نه هنوز ( باید بهمون خبر بده ) و ایا در امده یا نه
خوب پیش مرگ ما مشخص شد:n02: ( پیش پیش خدا بیامرزدت:n14:)نقل قول:
خب من اخطار اول رو روز 1 فوریه و اخطار بعدی رو فردای همون روز یعنی دوم فوریه گرفتم هنوز اخطار سوم رو نگرفتم اما سرعتم مشکل داره یعنی وقتی که شروع به دانلود میکنم اولش خوبه اما 10 دقیقه بعد سرعتم میشه 20 یا 22 یه پشتیبانی زنگزدم گفت شما اگر دانلود رو با پیوستگی انجام بدی به مشکل میخوری جالب اینه که تو ساعات رایگان با سرعت کامل دانلود میکنم نزدیک 90 گیگ دانلود داشتم 5 روز دیگه تا پایان طرح مونده متاسفانه کلی هم پول تو حسابم دارم حالا موندم برم به 512 یا نه امیدوارم دوستانی که اطلاعات میخواستن جوابشون رو گرفته باشن
خب من اخطار اول رو روز 1 فوریه و اخطار بعدی رو فردای همون روز یعنی دوم فوریه گرفتم هنوز اخطار سوم رو نگرفتم اما سرعتم مشکل داره
یعنی وقتی که شروع به دانلود میکنم اولش خوبه اما 10 دقیقه بعد سرعتم میشه 20 یا 22
یه پشتیبانی زنگزدم گفت شما اگر دانلود رو با پیوستگی انجام بدی به مشکل میخوری
جالب اینه که تو ساعات رایگان با سرعت کامل دانلود میکنم
نزدیک 90 گیگ دانلود داشتم
5 روز دیگه تا پایان طرح مونده
متاسفانه کلی هم پول تو حسابم دارم
حالا موندم برم به 512 یا نه
امیدوارم دوستانی که اطلاعات میخواستن جوابشون رو گرفته باشن
دوستانی که سرویس های 1 مگابایت یا 2 مگابایت دارن چه نوع سرویسی رو انتخاب کردید زمان ثبت نام؟
دانشجویی یا مثلا شرکتی حقیقی؟