بله تلفظ اصلیش همین است.نقل قول:
Printable View
بله تلفظ اصلیش همین است.نقل قول:
شما اول طبق اون پستی که دوستمون گذاشتن تیک گزینه ...Copy رو بزارین و بعد از Ok کردن یه دور کسپر رو آپدیت کنین تا اون پوشه با آپدیتها پر بشه.:20:نقل قول:
سلام :20:
من یک کاسپر اینترنت سکوریتی 2011 نصب کردم
الان موقعی که از منوی استارت میرم روی آیکنش کلیک میکنم اصلا هیچ صفحه ای نمیاد مشکل از کجاست ؟
حتما جواب بدین ممنون :40:
آیکون برنامه در نوار وظیفه، کنار ساعت ویندوز وجود داره ؟ با کلیک روی اون، صفحه کاسپر باز میشه ؟نقل قول:
به قسمت add and remove programs برید و ببینید کاسپر در لیست برنامه های نصب شده، هست یا نه.
همزمان، آنتی ویروس یا برنامه دیگه ای نصب نکردبد ؟
آیکون برنامه در اونجا وجود نداره متاسفانه !! / در ضمن آیکون volume هم نیست :18:نقل قول:
آیکون برنامه در نوار وظیفه، کنار ساعت ویندوز وجود داره ؟ با کلیک روی اون، صفحه کاسپر باز میشه ؟
+
به این قسمت رفتم ، آره در لیست هستنقل قول:
به قسمت add and remove programs برید و ببینید کاسپر در لیست برنامه های نصب شده، هست یا نه.
نه به غیر از کاسپر آنتی ویروس دیگه ای نصب نکردمنقل قول:
همزمان، آنتی ویروس یا برنامه دیگه ای نصب نکردبد ؟
پ ن : خواستم یک تشکری هم از تون بکنم که زود جواب دادین :11:
سیستم رو اگر بعد از نصب، ریستارت نکردید، ریستارت کنید و نتیجه رو ببینید.نقل قول:
مشکل باقی بود، کاسپر رو پاک کنید، ریستارت، نصب مجدد، ریستارت، و نتیجه رو ببینید.
مشکل باقی بود برای اطمینان از آلوده نبودن سیستم، برنامه Malwarebaytes Anti-Malware رو نصب، آپدیت و کل سیستم رو باهاش اسکن کنید. و یا اگر مشکل دانلود ندارید این کار رو با برنامه kaspersky Removal Tool انجام بدید.
اگر مواردی شناسایی کرد، اون ها رو پاک و کاسپر رو به ترتیبی که گفتم نصب مجدد کنید.
برای بررسی بیشتر، میتونید گزارش سیستم رو هم اینجا قرار بدید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6660634&postcount=10294
ممنون
ولی اینکه گفتید ری استارت کنم ،
من الان چند روزی هست که نصب کردم این کاسپر رو
اون روز اول مشکلی نداشته بعدا این موضوع پیش آمده :13:
خب پس موارد پیشنهادی بعدی من رو انجام بدید.نقل قول:
یعنی Malwarebaytes Anti-Malware را نصب کنم ؟نقل قول:
اول کاسپر رو به ترتیبی که گفتم،نصب مجدد کنید.نقل قول:
اگر مشکل باقی بود، سیستم رو با یکی از این دو برنامه که گفتم اسکن کنید.