سلام با نرم افزار های Hd Tune و Hard Disk Sentinel از هاردتون تست بگیرید ببینید ارور یا خطایی میدهنقل قول:
Printable View
سلام با نرم افزار های Hd Tune و Hard Disk Sentinel از هاردتون تست بگیرید ببینید ارور یا خطایی میدهنقل قول:
با برنامه HD Tune که تست کردم هیچ مشکلی نداشت . اما خوب اون صدا و علایم که گفتم وجود دارهنقل قول:
با برنامه Hard Disk Sentinel هم تست بگیرین ببینین درصد سلامت هارد رو چند درصد میزنه ...نقل قول:
اگه 100 درصد بزنه و گزارش خطایی نداد هارد مشکلی نداره
راستی مدل هاردتون چیه؟ هاردهای 7200 دور به دلیل سرعت بالا صداهای خفیفی تولید میکنن ...
همانطوریکه دوست عزیز در بالا هم گفتند بعضی از هارد دیسکها مخصوصاً مدلهای 7200rpm صدا و نویز زیادی تولید میکنند . البته کیفیت و طراحی کیس و نحوه قرار گیری هارد دیسک در داخل کیس هم در تشدید صدا و نویز هارد دیسک بی تاثیر نیست .نقل قول:
مدل نامبر هارد دیسک چی هست ؟ اگر از AAM پشتیبانی میکنه شاید بتونید نویز و صدای این هارد دیسک رو کمی کمتر کنید .
تست کردم 100% بود درستیشنقل قول:
HTS541010A9E680 این هم مدل هارد و 5400 هست.
5400 هست . نویزش زیاد طبیعی نیست . این صدا رو خودم ضبط نکردم . صداش برای من چون داخل لپ تاپ هست خیلی کمتره اما تو سایتی که رفتم و این صدا رو به عنوان مشکل هارد های هیتاچی گذاشته بود و نوشته بود که " چرخش بخوبی انجام نمیگرد".نقل قول:
هارد مذکور از AAM پشتیبانی نمیکنه.
با سلام
یه هارد اکسترنال اداپتوری دارم .3.5 اینچی.سیگیت اکسپنزن 2 ترا.
از دیروز دیگر روشن نمی شود و هنگام اتصال صدای تیک تیک خفیفی می دهد.
لطفا راهنمایی بفرمایید اشکال از چی می تونه باشه و هزینه اش تعمیر حدودا
ممنون
صدای تیک تیک اگر با فاصله یک ثانیه باشه میتونه از هد و پارکینگ هد باشه اگر با فاصله سه ثانیه باشه میتونه از فریم ویر یا درایور هد باشه بهتره کابل و آداپتور هارد رو هم حتما چک کنید و روب یک سیستم دیگه هم تست بشه
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
با تشکر از کمکتون.صدا با فاصله یک ثانیه هست.ایا میشه درست کرد ..اطلاعات برمیگرده.
ممنون
- - - Updated - - -
با تشکر از کمکتون.صدا با فاصله یک ثانیه هست.ایا میشه درست کرد ..اطلاعات برمیگرده.
ممنون
دوستان با برنامه HD TUNE هاردم رو تست کردم این ارور رو داد ، چطوری مشکلو حل کنم ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم هاردم این مشکل رو داشت با نرم افزار HDD Regenerator 2013 مشکل کامل حل شد و ارور بر طرف شد فقط حواست باشه که نرم افزار رو باید به صورت کامل اکتیو کنی و گرنه اولین بد سکتور رو که شناخت دیگه اسکن نمیکنه نرم افزار هم به صورت بوتیبل هستنقل قول: