نقل قول:
به نکات خیلی مهمی اشاره کردین که باید به دقت بهشون توجه کنم...اما الان که کلی خوندم یه خرده از dslr مایوس شدم البته از خریدش ! تو این مدتی که به نوشت ی ارزشمند شما فکر می کنم ممکنه دوربین نیمه حرفه ای معرفی کنین که کیفیت عکسش خیلی خوب یا عالی باشه؟ (فیلم برداری فول اچدی هم داشته باشه)
حقیقتش من از عکاسی خیلی خوشم میاد ولی ممکنه حوصله ور رفتن به دوربینو نداشته باشم،اما اگر فاصله کیفیت عکس dslr با دوربین نیمه حرفه ای زیاد باشه میرم سراغ dslr و یاد میگیرم چطوری باهاش کار کنم بالاخره با تمرین می تونم موفق شم..
اتفاقا یکی از فامیلای ما آتلیه داره ،میرم با دوربین کار کنم ببینم چطوریه...
احسان جان مایوس نباش . البته میدونم منظور شما چیه و مایوس بودن شما توی چه سطحیه . من هم قبلا درگیر این موضوع بودم زمانی که از دوربین W100 سونی میخواستم به دوربین Fuji S9600 ارتقا بدم که همینکار رو هم کردم و اون زمان 600 هزار هزینه کردم برای فوجی و دو سالی هم بهترین یار و یاورم بود هرجایی که بودم و فوق العاده بود و الان هم دست برادر 10 ساله ام هستش برای آموزش عکاسی . بعد از اون هم چون ارضا شده بودم DSLR گرفتم 350 دی و 40 دی و 7 دی و لنزهای رنگ رنگی و . . . خیلی چیزهای دیگه . کلا این پروسه ای هستش که بیشتر افرادی که به دوربین و عکاسی علاقه دارن طی میکنن . به نظر من اگر واقعا این علاقه رو توی خودت می بینی که 1 میلیون هزینه کنی و شاید در آینده های نزدیک بیشتر هم هزینه کنی و در مورد این هزینه کردن پشیمون نشی ، میدونی که با پشتکار خودت رو به سطحی میرسونی که حداقل از تلاشت راضی باشی ، الان چند ماه با جدیت در مورد عکاسی و تکنیک ها و مکانیزم دوربین ها مطالعه کن و ایشالا توی همین سال 90 یه دونه دی 3100 نیکون + لنز 18-105 خریداری کن که با کیف و مموری و اینها همون حدود 1 میلیون میشه . توی این کارت هم خیر دنیاست هم آخرت :46: