دقيقا پدرام جان ...اين نكته رو يادم رفت بگم...... . تو سرعت لود و بافت تاثير قابل توجهي داره.نقل قول:
اين موتور unreal هم واقعا تو اين زمينه لود بافتها مشكل داره كه نمونه بارز و آخرش هم همين بازي بتمن بود ...... .
دقيقا پدرام جان ...اين نكته رو يادم رفت بگم...... . تو سرعت لود و بافت تاثير قابل توجهي داره.نقل قول:
اين موتور unreal هم واقعا تو اين زمينه لود بافتها مشكل داره كه نمونه بارز و آخرش هم همين بازي بتمن بود ...... .
اخرین قیمت کنسول xbox 360 امروز بازار تهران ( ارزانترین حالت ) :
elite : 410
arcade : 310
شما بودید اینو می خریدید.....؟
ویرایش بکنم که من خودم می خرم...خیلی با حاله..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از درون سالم باشه اره
چون از این custom ها زیاد هست برای این leader of video game industry
نه نميخريدم . اگر علاقه با اين چيزاي فانتزي داري يه سر برو پاساژ لباف (پشت شهرداري) رو بگرد . انقدر قاب و داشبورداي خوشكلي داره :thumbsup:نقل قول:
اقا این ایکس باکس رو وقتی توش دیسک بازی میذارم و بازی میکنم خیلی سر و صدا داره ایا ایراد از دستگاه منه؟
نه . سر و صداش كه تا يه حدي عاديه . اگر همش ميخواي ديسك بذاري تو درايو و بازي رو از رو ديسك اجرا كني دستگاهت رو افقي بذاري بهتره . سعي كن ديسك مالزي (PLAYBOX) نذاري تو درايوت و از ديسك هاي مرغوبتر استفاده كني . در ضمن مگه تو اليت نخريدي ؟ بازيهارو بريز تو هارد كنسولت كه هم سر و صدا كنسول كم بشه و هم روونتر اجرا بشه .نقل قول:
دوستان راسته که فرمور جدید (همون1.7 رو میگم) تا آخر هفته ی جاری میاد ؟
دیگه خسته شدم ...
هزار سال !نقل قول:
من دوست دارم کنسولم با دم و دستگاه های دیگم ست باشه . زیاد رنگی پنگیش مهم نیست .
ریختم رو هاردش سر و صداش کم شدنقل قول: