نقل قول:
آریا فون رو نمیدونم ولی های وب هم مثل شاتل محدودیت دانلود داره تو شب اونم تازه تایم رایگانش هم 3 ساعته اگه اشتباه نکنم
به نظرم در حال حاضر پارس وضعیتش بهتره از بقیه اس :n06:
نقل قول:
عیدی نخواستیم ، حداقل سرعت دانلود رو درست کنن
Printable View
نقل قول:
آریا فون رو نمیدونم ولی های وب هم مثل شاتل محدودیت دانلود داره تو شب اونم تازه تایم رایگانش هم 3 ساعته اگه اشتباه نکنم
به نظرم در حال حاضر پارس وضعیتش بهتره از بقیه اس :n06:
نقل قول:
عیدی نخواستیم ، حداقل سرعت دانلود رو درست کنن
الان شبانه فقط پارس آنلاین .نقل قول:
نشستن دارن کارتون دانلود میکنن تازه افتخار هم میکنند که من فلان گیگ گرفتم :n08:
نقل قول:
مثه اینکه فعلن محدود نشدی وقتی شدی بیا بگو چند گیگ کارتون دان کردی :n02:
آخه به خاطر همین دانلود های حجیم رایگانتون هستش که شاتل برشکسته شده و مجبور شده از هر نفر 3500 بگیر!
بابا کمتر دان کنید!
این قضیه ربطی به دانلود کاربرا نداره زیر ساخت تخفیفش رو حذف کردهنقل قول:
سلام، من یه هفته اس محدود شدم و تو این هفته شبا اصلا دانلود نکردم، کی از محدودیت در میام؟ :n01:
میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
داداش چن تا ازین سایتای داخلی برای من پخ کن ممنون.نقل قول:
من آرت 1 دارم، حدود 10 روز دانلودهای زیادی داشتم با توجه به کارم، حدود 2 الی 3 گیگ در روز...
ولی الان انقدر سرعتم پایینه که روزی در مصرف عادی 200 مگ تا 300 مگ بیشتر نمیتونم استفاده کنم :(
با پشتیبانی که تماس گرفتم، گفتن مدیریت دانلود نداشتین، برای همین پروموشن برای شما فعلا بسته شده! ولی دوباره به حالت عادی برمیگردین !! :n03:
حالا واقعا برمیگردم ؟! :n27:
نوچ ... ۲۰ روز محدود شده صحبت می کنه ... یه کاربر ۱ ماه محدود شده هم تو فروم داریمنقل قول:
برای من که 3 هفته هست روزی شش، هفت بار اینترنت سرعتش یکباره کم میشه و قطع میشه و چند ثانیه بعد وصل میشه و وصل هم که هست مثل قبل نیست یه جوری شده کم کم داره مثل مخابرات میشه.
آرت 2 دارم.
پکت لاس داره و پینگ هم یه روز زیاده یه روز کمتره اصلاً انگار با آجر زدن تو سر اینترنت قاطی کرده.
سلام بچه های منم مشکل محدود شدن از سرور های خارجی رو دارم
دانلود هایی هم که میکنم همشون از ایرانفیلم هست یعنی فقط فیلم و سریال دان میکنم سرور ایرانفیلم هم خارج از کشور هست
کلا خیلی گشتم تا سایتای سرور داخلی پیدا کنم که فیلم و سریال بزارن اما نتونستم یا اینکه پیدا هم کردم همشون کارتون میزارن :n08:که به درد ما نمیخوره حداقل انیمشیشن توربو رو تونستم دان کنم از سرور داخلی :n02: به یه نکته ای هم که دست پیدا کردم این بود که اگه فایل رو 2 دقیقه میخواد به ساعات ترافیک رایگان ، یعنی ( 12:58 ) بزاری رو دانلود سرعت بعد از ساعت 1 هم همونقدر بالا میمونه و تغییری نمیکنه اما درست وقتی که 7 دقیقه از 1 گذشت وداشتم خوشحالی میکردم که شاتل رو دور زدم و دارم با سرعت بالا از سرور های خارج دانلود میکنم یهو سرعت دایل آپی شد
درکل لعنت بر این شاتل حالمونو بهم زد
:::. فقط هر کی سایت سرور داخل پیدا کرد که فیلم و سریال خارجی میزاره حتما معرفی کنه .:::
دوستان این نامحدودهای شاتل چطوره؟! مصرف منصفانه داره؟ چند گیگ هست؟ حالت عادی چه قدر سرعت میده؟
می خوام ۱۹۲ رو بگیرم، کسی نامحدود داره یه توضیحی بده سیستم نامحدود شاتل رو
خیلی کلی میگم بهت : کلا سمت شاتل نیا !!!نقل قول:
سلامنقل قول:
به احتمال ِ زیاد ۲ سه روزه به حالت عادی برمیگرده سرعت
اگه دفعه ی اولی بوده باشه که جز ِ کاربرهای پرمصرف نشده باشی و ..
اگه هم چیزی به پایان قراردادت و تمدیدش نمونده باشه بعد از تمدید مجدد سرعتت باز به حالت عادی برمیگرده(اگه ۶ماه ِ یا ۱ساله قرارداد نبسته باشی)
من ماهانه می خوام بگیرم ، ببین کلا سرعتش چطوره؟ مثلا ۱۲۸ چنده سرعت؟نقل قول:
تو رو خدا یه سایت سرور داخل که فیلم واسه دانلود میزاره معرفی کنین همه سرور خارجی ها سرعشون 0 هست با اینکه اکانتشونو دارم :n03:
بستگی به پهنای باند مرکز مخابراتتون داره رسما!نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم 128 ART حدود ۵۰ تا ۸۰ دانلود میکنه
اگه سرعت عادی بخوان بدن که میشه ۱۶ تا ۲۰ .
من الان خطم روی ۲مگ بستست .نقل قول:
مصرف منصفانه شاتل چطوره؟ بعد اون ۹ گیگ سرعت چقدر میشه؟؟
قابل توجه دوستان شاتلی که سرعت دانلودشون از سرورهای خارجی در تایم رایگان شبانه مشکل داره:
دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به تازگی سروری تهیه کردند که شما با اتصال به سرور داخلی V P N میتونید با نهایت سرعت از سرورهای خارجی دانلود کنید تا زمانی که از سرورهای داخلی هم محدود نشدید
که البته فکر نمی کنم محدودیتی برای سرورهای داخلی در کار باشه چون من خودم یک هفته مداوم نزدیک 60 70 گیگ دریافت کردم و مشکلی به وجود نیومده
مزیت این روش این هست که خوش بختانه حجم دانلود نامحدود داره و خیلی جالب تر هم اینه که از خود دیتاسنتر شاتل هست که این دوستمون با قیمت منصفانه ای داره ارائه میده
من خودم به عنوان اولین نفر از ایشون یه اکانت 1 ماهه دریافت کردم و سرعت دانلودم از 10 کیلو به 250 کیلوبیت از سرور خارجی رسید که واقعا عالی هست
من نه قصد تبلیغ کسی رو دارم و نه از این پست چیزی به من میرسه و ... فقط میخواستم این راه چاره را به دوستانی که از شاتل محدود شدند، برسونم
اطلاعات بیشتر رو از یوزر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از طریق پیغام خصوصی بگیرید
برای بسیاری از شما دوستان به دلیل گرونی اینترنت و سرعت کم و کلاه گذاشتن سر مردم و خرید هجم اضافه با قیمت هر گیگ 5000 تومان ممکن نیسیت.
به همین دلیل اکثر مردم برای دانلود های با حجم بالا و یا حجم پایین مانند فیلم ، موزیک و بازی ها به اینترنت شبانه رایگان روی میاورند.
ولی اینترنت شبانه رایگان هم عاری از مشکلات نیست و شرکت های ارائه کننده اینترنت شبانه رایگان بی دلیل لطفی رو به من و شما نمیکنند.
بعد از چهار شب دانلود پشت سرهم در ساعات رایگان شبانه سرعت دانلود شما رو به افت میره و پس از تماس با مرکز پشتیبانی به شما با کمال صراحت و خونسردی و پر روئی میگوییند که شما به دلیل استفاده پیش ار حد اینرنت شبانه رایگان محدود شدید و سرعت شما کم شده است که این خلاف قوانین و مقررات داخلی و بین المللی میباشد.
به حر حال از دست من و شما کاری بر نمیاد که بخواهیم جلوی این کار ناپسند و زشت و خلاف این شرکت هارو بگیریم.
پس بهتر است دنبال راه حل های دور زدن این کار و افزایش سرعت دانلود رایگان شبانه و رفع محدودیت دانلود رایگان شبانه از قبیل شرکت های شاتل و صبانت و پارس آنلاین باشیم.
به طور صریح و کامل به شما عرض میکنم که راه حا های کامل و خوبی وجود ندارد جز چند مورد که تاثیر ناچیزی بر روی سرعت دانلو شما دارد.
روش اول : اگر از هاست های داخلی در ساعات رایگان شبانه دانلود کنید سرعت شما افت نمیکند ولی اگر از هاست های خارجی دانلود کنید سرعت شما کم و محدود میشود.
پس سعی کنید از هاست های داخلی دانلود کنید تا هیچ گونه محدودیتی روی شما اعمال نشه
روش دوم : در بعضی از شرکتهای ارائه دهنده اینترنت اگر پنج دقیقه قبل از ساعت دانلود رایگان شبانه دانلود خود را آغاز کنید سرعت شما همانند روزانه میباشد و محدود نمیشیود. البته این کار فقط در بعضی شرکت های خاص قابل انجام میباشد.
روش سوم : استفاده از نرم افزار های تغییر آی پی و فیلتر شکن ها که دیگر مانند قدیم امکان پذیر نیست چون بسیاری از شرکت ها پورتهای مخصوص آن رو بستن و فقط بر روی بعضی از شرکت ها امکان پذیر میباشد.
قابل ذکر هست افرادی سود جو تحت عنوان افزایش سرعت دانلود رایگان شبانه و رفع محدودیت سرعت دانلود شبانه شاتل و غیره مشغول به سود جویی میباشند که اکیدا سفارش میشه گول این گونه موارد رد نخورید و باری بشتر از این روی شونه های خود مگذارید.
سلام
دوستان سرور سایت است که در ایران باشه است که شبها با سرعت بالا دانلود کنیم
ممنون
نقل قول:
نمیدونم شما مشترک شاتل هستید یا نه اما اگر نیستید، بهتره حرف اضافه نزنید چون این تاپیک درباره شرکت شاتل هست نه نکات آموزشی شما!!
اگر منظورتون با من بود، باید بگم من با اون یوزر هیچ نسبت و رابطه ای ندارم و اگر چند صفحه قبل، تاپیک را مرور کنید، مشاهده گفتگوی من و سایر دوستان با یوزر فروشنده میشوید.
من کاری ندارم این راهی که ما میریم، الکی هست یا نه اما خودم تست کردم و همون طوری که گفتم سرعت سرورخارجی من از 10 به 250 رسید.
هزینه این سرویسی که دوستمون هم میدند، فکر نمیکنم انقدر ارزش داشته باشه که به خاطر این مقدار پول، روی به چنین کاری بیارند ... بر فرض محال، اگر سرور ایشون بعد چند روز خوابید یا به قول شما گول خوردیم، شماره حساب ایشون موجود هست و به سادگی قابل پیگیری!!
من، خودم مهندسی IT خوندم و خیلی بیشتر از شما از شبکه و ... سردر میارم و از جزئیات این روش هم کاملا آگاهم که چگونه سرعت سرورهای خارج رو افزایش میده. مطمئن باشید اگر 1 درصد شک داشتم، به هیچ عنوان خرید نمی کردم.
سلام
لطفا با احترام صحبت کنید و قوانین رو رعایت کنید
با تشکر
خیلی جالبه من بعد از ۳ هفته از محدودیت در اومد ولی بعد از یه شب دانلود با حجم ۳ گیگ دوباره محدود شدم. یه فیلم ۴ گیگی هم نمیشه گرفت!!!
دوستان هیچ کلکی در کار نیست من هم این اکانت رو خریدم و سرعت دانلودم از قبل محدودیت که 65 کیلوبایت بود به 128 رسیده :n02: واقعا ارزششو داره ، نداره ؟
من خودم بعد از محدودیت روزی 1 گیگ ترافیک میخریدم که اگر در ماه حساب کنیم میشه 150 هزار تومن که خیلی گرون تر از 10 تومن در میاد به هرحال من هم خواستم اطلاع بدم که دوستان از این شرایط در بیان
دوستمون هم که قبل از فروش اکانت تست هم میدن
سلام
بلاخره فسخ قراردادمو ارسال کردم ایشاله تا 2.3 روز دیگه از شاتل بای بای میکنم و یه نفس راحتی میکشم :n02:
آره 5 ساله شاتل دارم .
ببین دوست عزیز هیچ کسی به خاطر 5 یا 10 تومن نمیاد بره شکایت کنه .
چون باید چند برابرشو خرج کنه .و آخر هم دستش جایی بند نیست.
سلام
دوستان یک سوال دارم
سرویس آرت 128 تا چند گیگ محدود نمی شیم؟
و سرعتش چه قدره؟
مرسی
سلانقل قول:
من دقیقا همین سرویس را دارم
همونطور که چند پست قبل گفتم، حدود ده روز خیلی استفاده کردم... که محدود شدم... حدود 20 روز سرعتم شدیدا پایین اومد
ولی خدارشکر از دو روز پیش دوباره مثل قبل شده...
128 هستم، اما سرعت دانلودم بین 40 تا 120 کیلوبایت هست... خیلی روزها هم بوده که حتی با 200 کیلوبایت و گاهی بیشتر دانلود داشتم
به گفته ی پشتیبانی شاتل هم باید مدیریت دانلود داشته باشم تا دوباره افت سرعت پیدا نکنم :n29:
در ضمن استفاده ی زیادم حدود 2 الی 3 گیگ در روز بود که بعد دچار محدودیت شدم..
پشتیبان شاتل میگفت حتی اگر دانلود زیاد دارین،با فاصله انجام بدین که محدود نشین...
ای بابا!نقل قول:
میشه لطف کنید و بگید چه قدر دانلود کردید؟
من می خواستم از آرت بیام روی اکو انگار شرایط اکو هم افتضاحه
خسته شدم از سرعت افتضاحه آرت در شب...:n24:
سلام رفقا
میشه لطفا نقاط ضعفو قوت این شرکتو منصفانه بگین؟
من میخوام ISP عوض کنم.
پیشاپیش ممنون
سلامنقل قول:
مرسی از پاسخ شما
البته من شاتل ندارم
به نظر شما من روزی یا 1 گیگ استفاده کنم محدود می شم؟
قانون خاضی نداره که بشه حساب کتاب کرد؟
سلام...نقل قول:
واقعا نمیدونم که محدودیتش چقدره...
وقتی با پشتیبانی تماس گرفتم،گفتن حتی اگه دانلودتون زیاده اینطور نباشه که مثلا 500 مگ را بزارین و برین، بلکه بینش یک استاپ داشته باشین، حالا چقدر حرفشون منطقی بود و صحت داشت نمیدونم...
من مدتهاست آرت یک دارم...
همیشه کم و بیش دانلود میکردم ولی ده روز شدیدا دانلودم زیاد شد... که مچمو گرفتن :n27:
تا قبل این مشکلی نداشتم...
دانلودهام هم گهگداری به دو گیگ اما در یکی دو روز میرسید...نه همیشه
کوفتیا معلوم نیست چیکار کردن الان ی هفته است تو محدودیتم !هنوزم در نیومدم هرچحد دانلودم نداشتم ولی خب ....ادم ته دلش یجوریه!!راستی امروز رفتج نمایندگی شاتل پرسیدم بین دوره مثلا موقعی ک حجممم تموم شدش میتونم برم بدون هیچ هزینه ای سرویسمو عوض کنم
دوست من مجبوری بمونی شاتل الان بچه های پارس انلاین دارن شبی 7 گیگ رایگان می زنن .نقل قول:
512 بگیر حداقل 3 گیگ می زنی .
پاذس انلاین تو مشهد اصلا به خوبی شهرهای دیگه نیست یک مگ 2تا 2.5 می گیره اونم نه هر شب البته بازم ازشاتل بهترهنقل قول:
بله بی شک محدود میشیدنقل قول:
میزان دانلودی که با آرت 1 می تونید داشته باشید 18 گیگ هست بعد از اون سرعتتون به 16 تغییر میکنه
پارس رو دوستام قبلا داشتن اصلا خوب نبوده براشون شبانش هم همینزور قطعی هم زیاد داشته ولی هرچی باشه شاتل پایداره وظعیتش قطعی نداره سرعتمم ک رو 4.5 مگ بستن یعنی 515 کیلو میگیرم!کجا اینجوریه؟!نقل قول: