آقا چرا ما با ترایب رنک 4 ورلد در افتادیم ؟
Printable View
آقا چرا ما با ترایب رنک 4 ورلد در افتادیم ؟
داداشا چقدر نیرو برای حمله خوبه ؟
هر چی بيشتر بهتر طرفت چقدر نيرو داره ؟نقل قول:
اگه میدونستم که الان اینجا نبودم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اينجا پست شمارش نميشه شده چت روم ... پست شمارش ميشد نظارت مديرا ميرفت بالا !!نقل قول:
خوب اينكه كاری ندارهنقل قول:
اسكات بساز تا ميتونی روستاتو اسكات كن ... ببين چقدر نيرو داره
يه حساب توی Simulator بكن ... تموم !!
سلام!
واقعا خسته نباشید!
141 پست پاک شد!
بعضی از دوستان دیگه خیلی زیاد روی کردن که حتما بر خورد لازم صورت میگیره!
امیدوارم دیگر شاهد این چنین موارد نباشیم تا مشکلی هم واسه شما عزیزان پیش نیاد!
ممنون!
مرسی باشه من جزء این اوباش نبودما:دی
سیمولاتور جنگ منظورشه توی رالی پوینت
دوباره اين طرح زوج و فرد باكسازي اين تابيك بد بدخت ... ؟ بابا بست ها كه شمارش نميشه ... بجه ها هم اكثر در مورده بازي مي صحبتننقل قول:
جالبه !!! سري قبلي Shahin King زحمتش رو كشيد !!! حالا Masoud King !!! عجب وجه تسميه ي باحالي !!!
ايشالله شما هم به با مرامي Shahin King هستين !!! :دي
پست همکار انجمن رو تایید میکنم...
اگر ببینم از رفتار ما کسی سوء استفاده میکنه دسترسیش به این انجمن مسدود میشه!
تنها چيزي كه دربارش صحبت نمي شد بازي بود!! شما كه نبودي ببيني ...!!نقل قول:
دوباره اين طرح زوج و فرد باكسازي اين تابيك بد بدخت ... ؟ بابا بست ها كه شمارش نميشه ... بجه ها هم اكثر در مورده بازي مي صحبتن
متاسفانه من خواب بودم !!! :دي(ممد نبودي ببيني !!! شهر أزاد ....)نقل قول:
ولي همين يكي كافيه !!! ديكه داريم مشهور ميشيم تو انجمن !!! خوبه هر سري يه سري اينا رو باك كنن !!! فقط بيجاره وحيد V A H I D يوزر جديدش هم بن شد :دينقل قول:
نوشته شده توسط crack [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادرا من تا الن فكر ميكردم توي اين پست درباره جنگهاي قبيله ايه........اهميت نميدادم.....اما تعداد صفحاتشو ديدم فر خوردم گفتم ببينم چه خبره...................ديدم به به....جماعت باتربيتا ريختن اينتو دارن جنگاي خلاف شرعي ميكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما كه اهل اين كارا نيستيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو خط فكريمونم نيست(شايدم هست)
ولي خب سعي ميكنيم نقشي داشته باشيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب
نفر اول كيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(قانون رو كه ميدونين؟ يكي يكي) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر ريپورتر ها زياد شدن !!!
بگذريم ... چرا Free Trading ورلد 38 رو اينطوری كردن :41: قبلا تو ورلد ديگه ای هم اينطور اتفاقات افتاده ؟!
شک ندارم ارازل و اوباش که میگن یکیشون منم : دی
کلا نه من با مدیرای هیجا رابطه خوبی دارم نه مدیرا با من.
میگما من حوصله ندارم چک کنم پستامرو : دی
یه نفر چک کنه ببینه از اون 141 چندتاش واسه من بوده ؟
اونجا بن شدیم ببینم اینجام بن نمیشیم.
فقط مونده خدا بنم کنه : پی
راستی یه خبر جدید.
یه مدیر ارشده تریبال گفت اصلا به حرفای اون مدیری که بنم کرد توجه نکنم.
گفته بخاطر احترام به ترایبت و اینکه رهبرشی زوره خودمو میزنم اکانتتو برگردونم :)
حال کنین با این مخ زنی های ما : دی
ببين جند تا بيغام برات از طرف اكوا اومده !نقل قول:
راستي بويا با اون همه عظمتش كه دوك ترايب اسبم بود رو بن كردن !فقط به خاطر اين كه حواسش نبود و از طريق اون اكنتي كه سيترش بود فيك فرستاده بود همين . :|نقل قول:
ديكه تو كه جاي خود داري بابا ...
فقط 141 بود ؟! ما فکر کردیم +200 شده که ... :31: فکر کنم پر بار ترین تاپیک انجمن این باشه ! :27:نقل قول:
خیلی تاپیک جامع و کاملی هست و هر کلمه ای رو توش سرچ کنین مطالب کاملی به دست میارین !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برسام یه لونه موش برای منم پیدا کنین اینجا جا موندم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدا با ماست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه تو میخواستی به مردم ریسورس بدی این سوال رو میپرسیدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه پر رو ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یادمه قبلا یکی میگفت شش ماه طو میکشه تا باز بشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس خالی بستی سعیدنقل قول:
سعید فقط از بن در بیای .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ، همین که از بن در اومدی 200 کیلو ریسورس مارو میای بالا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خالی میبنده بر3ام ! ( چه باحال نوشتم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
من یه بار توی ورلد 25 یکی رو کلیر کردم بعد کلی به دست و پام افتاد و منم گفتم باید پریمیوم بدی ! اونم رفت گزارش داد و بن شدم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بعدش هزار پوینت ازم کم کردن و آزاد شدم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اینو فهمیدم که نباید به این جوجه جقله ها بگی پریمیوم بده ! باید واستی یکم خفن بشن بعد که اکانتشون براشون ارزش داره اخاذی کنی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب آدم خرجوني هستي تو!! بن بشو نيستي!! هان؟!نقل قول:
فقط 141 بود ؟! ما فکر کردیم +200 شده که ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم پر بار ترین تاپیک انجمن این باشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی تاپیک جامع و کاملی هست و هر کلمه ای رو توش سرچ کنین مطالب کاملی به دست میارین !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ریپورت دادی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---
برای پالادین همون سلاحی رو که میخواستم پیدا کردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همونی که لویالتی رو بیشتر کم میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من و ريپورت؟!!نقل قول:
يعني چي بيشتر كم مي كنه؟نقل قول:
برای پالادین همون سلاحی رو که میخواستم پیدا کردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همونی که لویالتی رو بیشتر کم میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد بنويسي كمتر مي كنه نه بيشتر كم مي كنه!!
سعید من خسارت خون شهدام رو میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست مي كي ها !!! بجه ها اول صبحيه كلي حال كردم !!! بنده خدا فكر كرد مي تونه ويلج رو بكيره بعد من رو سابورت كرد ! بعد يادش رفت نيرو هاش رو بركردونه ! و يه ترين و نيوك ديكه خودش رو با نيروهاي خودش نابود كرد :دينقل قول:
تو هم كشتي ما رو ها ! اكه توي ورلد 21 تا الان خودت رو هم نوبل مي كرديم ! جه برسه به خون شهدات !:27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مواظب باش خودت نوبل نشی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من خون بها میخوام ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر و بکس فارم رو حال کنین :
Resources scouted: 9.555 8.235 8.234
نامردا تا اسکات میکنم که ال سی بفرستم درجا یکی عین ازرائیل میاد خالی میکنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حيف كه سنكسار رو برداشتن ! خب حقت رو بكير هي اين جا اسبم نده !!!نقل قول:
این گدا گشنه ها پول سرباز خودشون رو با غارت مردم به دست میارن ... میخوان حالا به من خون بها بدن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سعید خودت گفتی 4 برابرشو بهت میدم ! 4 برابر نخواستم همون 200 کیلو رو بدی دعات میکنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خون بها میخوای چی کار:دی
به اینا زیادی گیر بدی خودتم میکشنا:دی
تو اگه از من ريسورس پيدا كردی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه ی اسكاتام واسه تو !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بها کیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خون بها ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو که توی 38 جزو رنکینگ به حساب نمیای چوچولو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روستای چهارم رو فردا میگیرم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو نمیگم اون سعید آسمونی رو میگم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو چرا انقدر دوست داری جای اون باشی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواد معروف باشه طلب کار داشته باشه:دی
ممد منو ادد کن.
سعید تو هم همین طور:دی.
الان نیرو هام انقدره ببین خوبه ؟نقل قول:
4.000 تبر زن
1.000 ال سی
250 رم
100 منجنیق
300 اچ سی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چه شبی بود دیشب ... حیف که من دیگه رفتم ... راستی چرا برای من هیچی پیغام خصوصی نیومد ؟
بگذریم ... رساتی تبریک بگین ، اولین اسکاتم به دنیا اومد ... اسمش رو گذاشتم ممد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.... و گفتند جواب ابلهان خاموشیست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا هرکی ریسورس میخواد بگه براش بفرستم ... میخوام اکانتمو دیلیت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز از صبح تا حالا 2 تا سکه زدم و فعلا نصف ریسورس یه نوبل من رو جور کردم ... به امید نوبل من ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی چی رو مساله مهم نیستنقل قول:
من امتبازم 700 اونا تزدیک 2000.
اخه یکی هم نیست که
3 تا از این کله گنده ها هست
حیف که وقت ندارم رو این ورلد تمرکز کنم وگرنه پوز همشنو می خوابوندم:27::27:
کسی ساپورت نداره بفرسته؟
برو بابا ... خل شدی !نقل قول:
.... و گفتند جواب ابلهان خاموشیست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا هرکی ریسورس میخواد بگه براش بفرستم ... میخوام اکانتمو دیلیت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز از صبح تا حالا 2 تا سکه زدم و فعلا نصف ریسورس یه نوبل من رو جور کردم ... به امید نوبل من ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تو گفتی دقیقا نزدیکت هستن من دیدم چند تا هستند که امتیازشون از تو کمتره فکر کردم همونا رو می گی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چی چی رو مساله مهم نیست
من امتبازم 700 اونا تزدیک 2000.
اخه یکی هم نیست که
3 تا از این کله گنده ها هست
حیف که وقت ندارم رو این ورلد تمرکز کنم وگرنه پوز همشنو می خوابوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی ساپورت نداره بفرسته؟
جدی میگم ... میخوام اکانتو دیلیت کنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برو بابا ... خل شدی !
کلیر شدم دیگه حوصله بازی ندارم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب بمیری ... هنوز Free Trading باز نشده ؟نقل قول:
جدی میگم ... میخوام اکانتو دیلیت کنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نشده صبر کن تا باز بشه بعد من Warehouse رو بالا می برم همه ریسورس هات رو برای من بفرست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا اصلا اکانتو میدم بهتنقل قول:
خوب بمیری ... هنوز Free Trading باز نشده ؟
اگه نشده صبر کن تا باز بشه بعد من Warehouse رو بالا می برم همه ریسورس هات رو برای من بفرست
پسوردش اینه : 123456789871
داری خالی می بندی عین ........نقل قول:
یوزت چیه؟ می خوام برم ببینم چک کنمش