الان نت بهتر شده مسیرش از عمان اشغال که بدرد گیم نمیخور اومده سوپرآنلاین ترکیه عالیه ب یعنی پینگ 170 8.8.8.8 الان صد شرف داره به 100 یا 90 عمان تل
:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
الان نت بهتر شده مسیرش از عمان اشغال که بدرد گیم نمیخور اومده سوپرآنلاین ترکیه عالیه ب یعنی پینگ 170 8.8.8.8 الان صد شرف داره به 100 یا 90 عمان تل
:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیترو ساعت رایگان رو ازت میگیره ... اما باز حساب کن ببین بعد نیترو هم پریده اونوقت رو خفتشون کننقل قول:
این که همش request کجاش خوبه ؟؟؟نقل قول:
دستور تریس با پینگ فرق میکنه. در ضمن، یه سری از نودها پینگ رو میبندن برای همین به اون شکل نشون داده میشه.نقل قول:
چه موقعی 55 شد ؟ گوشی تلفن اون موقع روی خط اشغال بود یا نه ؟نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم برای گیم هم تایم کمتر بهتره و تایم هم که نیومده پایین حالا شما بگو مستقیم از ایران بره امریکا چه فرقی میکنه؟نقل قول:
بازم از مودم تا های وب پینگش بالاست ...نقل قول:
بنظر من تک کانکشن های های وب خیلی نوسان داره ... من با پارس انلاین این مشکل رو ندارم هر چند اهل بازی نیستمنقل قول:
تک کانکشنش که بد بوده از اول رفته رفته بدتر هم شده.نقل قول:
اما بدترین ویژگیش پینگشه که همیشه بالاست الان پینگ 4.2.2.4 برای شرکتای دیگه دور و بر 120-130 میچرخه اما برای های وب 270-280. در ضمن اکثر شبها هم تایم اوت داره.
لعنت بهشون... پس جرا از عمان تل اومدن سوپر آنلاین ..... سوپر آفلاین هم نیست چه برسه به آنلاین
اوضاع پینگ عالی بود چه الکی الکی خرابش کردن