معمولا بعد دیسکانکت چیزی حدود دو دقیقه و نیم طول میکشه که پارس حالیش بشه شما دی سی شدی!نقل قول:
یا زمان رو بذار 6:56 یا اینکه 6:59 دیسکانکت و بلافاصله کانکت کن. اگه بعد از دی سی بلافاصله کانکت شی زمان درست واسه قطع اینترنت تو سایت پارس ثبت میشه.
Printable View
معمولا بعد دیسکانکت چیزی حدود دو دقیقه و نیم طول میکشه که پارس حالیش بشه شما دی سی شدی!نقل قول:
یا زمان رو بذار 6:56 یا اینکه 6:59 دیسکانکت و بلافاصله کانکت کن. اگه بعد از دی سی بلافاصله کانکت شی زمان درست واسه قطع اینترنت تو سایت پارس ثبت میشه.
امروز ساعت 12:15 صاف وسط انتخاب واحد ما این لعنتی قطع شد و دیگه وصل نشد منم تا اومدم برم مودم دایل آپ نصب کنمو درایوشو نصب کنم یه کلاسا پر شد
از اون موقع تاحالا هم هر نیم ساعت یه قطعی 10 دقیقه ای داره برا من
دانلود دیشبمم 650 مگ از ساعت 12:30 تا 6:59
خوبه که با وجود همه این مسائل هنوز اینجوری هستی: :31:نقل قول:
امروز ساعت 12:15 صاف وسط انتخاب واحد ما این لعنتی قطع شد و دیگه وصل نشد منم تا اومدم برم مودم دایل آپ نصب کنمو درایوشو نصب کنم یه کلاسا پر شد
از اون موقع تاحالا هم هر نیم ساعت یه قطعی 10 دقیقه ای داره برا من
دانلود دیشبمم 650 مگ از ساعت 12:30 تا 6:59
نقل قول:
زنگیدم پشتیبانی خودمو آماده کردم واسه بدو بیراه گفتم بد شانسی من یه خانوم ورداشت منم یهو حرفمو خوردم ولی خوب خیلی با بدی حرف زدم-گفت معذرت میخوایم مشکل سراسریه حالا ایشااله تو انتخاب واحد دوم یه کاریش میکنیم
بد شانسی از بس گرافیک من گندست مودم دایل آپ زیرش نمیره واسه همین مجبورم یه همیچین جاهایی گرافیکو در بیارمو که مودم که پورتش چسبیده به گرافیک جاش بشه و lcd رو به گرافیک آنبورد میزنم
حالا که دیگه شد ولی بد جور اعصابمو خورد کرد امروز دیگه واقعا از پارس زده شدم
میفهمم چی میگی واقعا ضد حاله موقع انتحاب واحد اینترنت قطع شه.
سری قبل هم که حدود یه ماه پیش سه روز کلا پارس قطع شد انتخاب واحد پیام نور بود که خیلیا مشکل پیدا کردن.
لطفا حذف شود ...
چرا الان سرعت ابنجوریه ؟؟؟وسطه روزه خیر سرشون. 512 دارم تهران
vpان هم خاموشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اپلود از دانلود بیشتره!
ویرایش:کلا با اروپا مشکل داره امریکا همه چی نرماله.
مودم دایال آپ usb میتونی بگیری فکر کنم حدود 10 ~ 15 تومن باشه.نقل قول:
سلام بروبچ پارس آفلاینی...:31:
مبینم که هنوز دارید با پارس آفلاین سر و کله میزنید...:31:
من که قراردادم رو تمدید نکردم و یه 2 ماهی باید منتظر بمونم تا خطمو از رانژه در بیارن بی شرفا...:41:
الان دارم از قرن بیستم با دایل آپ پست میزنم...:8::5:
به نظرم کاره اشتباهی کردی چون الان همه شرکت ها همینجورین و خودت میگی 2 ماه طول میکشه تا از رانژه در بیارن . شاید تا 2 ماه دیگه پارس فرقان درست شد :20:نقل قول: