نقل قول:
این قسمت که از اول بوده تو بخش quary اگه انگلسیشو درست نوشته باشم ساعات مصرف و مقدار مصرف
پس فارسی شد من جدیدا تو بخش مشترکین نرفتم
Printable View
نقل قول:
این قسمت که از اول بوده تو بخش quary اگه انگلسیشو درست نوشته باشم ساعات مصرف و مقدار مصرف
پس فارسی شد من جدیدا تو بخش مشترکین نرفتم
فکر نکنم با این نوع مودم بشهنقل قول:
یا باید مودم میکروتک بگیری که این کار رو انجام میده
یا از برخی برنامه های مخصوص این کار رو نصب کنی مثلccproxy و TMG
دوستان من دوتا مودم ایندور مبین دارم که فاصلشون از هم 30 سانتیمتر بیشتر نیست و وایفای هر دوشون هم خاموشه
میخام بدونم زمانی که دانلود سنگین انجام میدم با هردوشون و هم زمان ، احتمال اختلال توشون و خراب شدن دانلود ها چقدر هست؟؟ و یا اصلا مشکلی نیست کنار هم باشن ؟؟
من چند وقته دانلودام خیلی خراب میشه و فایلای رار بعد از کامل شدن دانلود ها زمان استراکت خیلی پیغام میدن یعنی باید بگم 90 تا 95 درصد دانلودام همیشه ارور زمان استراکت فایل های رار میدم نمیدونم مشکل چیه فعلا به این قضیه دو تا مود کنار هم شک کردم
نظرتون چیه؟؟
حذف...................
خیلی بعید مشکلی پیش بیاد ولی اگه مشه از هم فاصله شون بدیدنقل قول:
در ان واحد از یکی از مودم ها استفاده می کنید دیگه
منم میخواستم این سؤالو مطرح کنم، ولی با کمی تفاوت: منم مشکل این دوستمونو دارم، منتهی فقط یک مودم دارم. خیلی از فایلای زیپ و راری که دانلود میکنم خراب دانلود میشن. کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
سلام دوستان
صبح جمعه هم مبین نت دانلود دایگان میده ؟؟؟
دوستان از کجا میشه فهمید که این دکل که بهش وصل هستی سرعت 2 مگ هم روش میشه گرفت چون بیشتر شرکتهای شهر ما خیلی هاشون سرعت بیشتر از 1 مگ ندارن adsl شون
و اینکه چرا تو سایت mobinnet دیگه حجم باقی مونده نمی زنه
تعرفه 512 درصورت عدم مشکل آنتن دهی و ترافیک منطقه بین 90 تا 120 بهتون دانلود میده ...نقل قول:
مودم طرح اقساطی در بازار و دست عوامل فروشم هست ... در ابتدا نبود ولی 2هفته ای هست برای فروش به هر صورتی گذاشته شده ...نقل قول: