سرویس ویژه 128 که 22 تومنه، و ضریب یک به یک، کسی داره؟ با 128 معمولی فرقی داره؟ در کل استفاده فقط برای voice chat و استفاده خاص دیگه ایی نداره.
Printable View
سرویس ویژه 128 که 22 تومنه، و ضریب یک به یک، کسی داره؟ با 128 معمولی فرقی داره؟ در کل استفاده فقط برای voice chat و استفاده خاص دیگه ایی نداره.
نقل قول:
دیگه نامحدودی وجود نداره.
من رو بخاطر مصرف 20 گیگ محدود کردن.طرح تعرفه 1 مگ داشتم.21 روز محدود شدم! رو 128
زیادم این اعدا مهم نیست.من با این شرایط هم نهایت سرعت رو داشتم.نقل قول:
rssi : -83/85
cinr :12-14
البته این Cinr فک کنم تاثیرش بیشتره
خب دوسته عزیز من هم چون دیدم با عقل جور در نمیاد اومدم از شما پرسیدم گفتم شاید من اشتباه می کنمنقل قول:
نه یکی نه دوتا بلکه همشون گفتن هیچ مشکلی نداره در ضمن وایمکس ایرانسل تنها خوبی که داره پشتیبانیشه یعنی 707 دیگه هیچیش بدرد نمی خوره الان دو هفته پیش وایمکس رو دادم عموم الان خودم adsl گرفتم سرعتم دانلودم رو 1 مگ هست ولی وایمکس 512 همشیه رو 40 یا 50 کیلوبایت بود اصن اینطوری که من مقایسه کردم دیدم گرون ترین شرکت همین ایرانسله !!!!!!
ایرانسل = دروغ شیطنت آمیز و کلاهبردارانه
سیم کارت آی سیم = بازی جدید
کسی جواب مارو نداد؟ در مورد آی سیم، خدا لعنتشون کنه! کل دنیا دو نوع pre-paid و post paid وجود داره! من بیچاره سال 87 یه سیم کارت دایمی از اینا گرفتم! مسخره ها چون.میخوان شبیه 912 باشه یه چیز مزخرف به اسم آی سیم ساختن.
بچه ها من می خوام یک مورد دیگر را در رابطه با این سیستم جدید که راه انداختن می خوام بررسی کنن ولی نیاز به اطلاعات کسایی که اخطار گرفتن دارم.
این اطلاعات رو از کسایی که اخطار دوم را گرفتن و فاصله بین اخطار اول تا دوم بیش از یک هفته است می خوام .( فرقی نمی کنه 1 مگ هست یا دو مگ )
اطلاعاتی که می خوام این هست که هر کس مصرف روزانه خودش در طی 15 روز قبل ( و حتی اگر بیشتر بهتر ) تا روزی که اخطار دوم را گرفتن را از نرم افزار های مدیریت ترافیکشون ( مثلا dumeter و نرم افزار های مشابه دیگر که ترافیک روزانه رو نشون می دن ) عکس بگیرن و به همراه تاریخی که اخطار دوم رو گرفتن در اینجا یا به من پ خ کنند.
اگر خواستن می توانند مصرف ماهانشون در بین دو اخطار را هم ازش عکس بگیرن و ان را هم قرار بدن
نمونه تصویر :
( برای تصویر اول من بخش daily report رو می خواهم نه todey )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من می خوام بررسی کنم ببینم ایا بجز حجم مصرفی مورد دیگری هم وجود دارد یا نه ( مثلا دوره مصرف در یک بازه زمانی - بخاطر فاصله حجم بین چند تامون در زمان اخطار ) و اگر چیزی پیدا کردم به اشتراک می زارم. اگر مصرف چند ماهه بین اخطار هارو هم داشته باشم باز دقت اماری رو بیشتر می شه و بررسی می کنم ایا به میزان مصرف ماهانه ربط دارد یا خیر.
هر کس رو می شناسین که اخطار دوم رو داره رو هم خبر کنید تا این اطلاعات رو به من بده ( همچنین در فروم های دیگر اطلاع رسانی کنید در این مورد )
چون فعلا هیچ خبری از اطلاع رسانی نیست.....
نقل قول:که تو این طرح هست؟نقل قول:
راستش من تو هیچ کدوم از استان ها نیستم که تست کنم :n02:نقل قول:
تعرفههای زمستان ۹۲ برای کاربران وایمکس در استان های آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، اصفهان، فارس
باید یکی از ان استان ها که این طرح رو گرفته بگه ولی بر اساس مشخصات باید تمام مدت 16 رو بهت بده ( و اگر زیر حرفشون نزن بر اساس استفاده ازاد ، امکان استفاده مجانی در نیمه شب رو هم داره - چون بندی اینو خنثی نکرده ) و اگر کیفیتش افت کنه می تونی اعتراض کنی بهشون
ولی اینجا ایرانسل است ( بر وزن اینجا ایران است ):n09:
فعلا که همه چی رو هواست و معلوم نیست چه نقشه ای باسه کاربران کشیدن - چون هیچی هم اطلاعات نمی دن ، و انگار کاربر اطلاع داشته باشه از خصوصیات سرویس هاشون خطرناک است .....:n23:
پشتیبانی هم الان کلا تعطیل است و قطعا اگر مسئله هم پیدا کنی هیچ کمک یا رسیدگی نمی کنن ... اگر تازه می خوای بیای کلا صبر کن( یا حتی برو سراغ یک شرکت دیگر ) تا وضعیتشون معلوم شه و اگر کاربر هستی کسی فعلا هیچ پیشنهادی نمی تونه بهت بده.:n15:
تبریز.
ممنون، فعلا ک یه خط adsl هم دارم .. نیازی به داثلود شبانه ندارم، به شما هم توصیه میکنم جای ايرانسل ، adsl بگیرید. مثلا دیشب 7 گیگ دانلود داشتم. اما سوال دیگه اینکه، من الان اینجا ثبت نام کنم، بعد برگردم تهران، مشکلی پیش نمیاد؟ تعرفه ها عوض میشه؟ سرعت زیر ده نیاد کافیه! اما پینگش چطوره؟ تصمیم دارم 128 محدود ور.دارم، شبانشم اهمیتی نداره چون بعیده بشه شبی نیم گیگ هم دان کرد
چندتا سوال: :n02:
با اخطار اول و دوم سرعت کم نمیشه ؟ بعد از اخطار اول چقدر حجم مصرف شده تا اخطار دوم بیاد ؟
اخطار ها واسه همون دوره هست دیگه؟
نقل قول:
شما اخطار رو دریافت کردی؟ 120 گیگ رو رد کردی؟