سلام به همه دوستای آمریکایی سوار
من تازه عضو شدم و خیلی چیزا از این محل یاد گرفتم
Printable View
سلام به همه دوستای آمریکایی سوار
من تازه عضو شدم و خیلی چیزا از این محل یاد گرفتم
سلام مجدد
دوستان کسی عکس از تمام قطعات جلوبندی بیوک داره؟
نقل قول:
جلوبندی شورلت نوا، بیوک ایران، شورلت کامارو و پونتیاک تا حد بسیار زیادی با هم تشابه داره و فقط ممکنه در یک بخش جزئی، تفاوت داشته باشه ( بر اساس تجربه در قسمت راد وسط و سیبک بغل شاسی) که در ادامه توضیح میدم.
در این تصویر سگدست با فلش آبی ، طبق بالا با فلش قرمز، سیبک طبق بالا با فلش سبز، بوش طبق بالا با فلش بنفش ، طبق پایین با فلش زرد،فنر و کمک فنر با فلش سفید نشان داده شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این تصویر نام قطعات بر اساس شماره:
1. دیسک ترمز جلو
2. سگدست
3.طبق بالا
4.سیبک طبق بالا
5.بوش طبق بالا ( هر طبق دو عدد دارد)
6.پایه طبق بالا ( واسطه اتصال طبق بالا به شاسی است)
7.طبق پایین
8.سیبک طبق پایین
9.بوش طبق پایین ( هر طبق دو عدد دارد)
10.کمک فنر جلو ( هر سمت یک عدد)
11.فنر مارپیچ جلو ( هر سمت یک عدد)
12.لاستیک ضربه گیر فنر جلو ( در بعضی مدلها نصب نشده و در بعضی دیگه برای بالا بردن ارتفاع جلوی ماشین استفاده میشه)
13.میل موجگیر ( یا میله ضد غلتش که در این تصویر بخشی از آن نشان داده شده)
14.بوش چاکدار ( یا شکم پاره برای نصب بر روی میل موجگیر)
15. بست بوش چاکدار ( روی بوش چاکدار نصب شده و به شاسی پیچ میشود)
در این تصویر راد ( یا روت ) وسط با فلش قرمز نشان داده شده که باعث اتصال چپوقی ( سر روتها) و بازوی محرک جعبه فرمان از یک سو و سیبک بغل شاسی ( با فلش سبز نشان داده شده)از سمت دیگه میشه
در این تصویر راد وسط بصورت مجزا نشان داده شده
در این تصویر بر اساس شماره:
1. سر راد یا چپوقی به تعداد 4 عدد
2. بست اتصال سر راد دو عدد
3.پایه میل موجگیر به تعداد دو عدد که هر کدام در یک سمت نصب شده ، یک سر آن به میل موجگیر و سر دیگه به طبق پایین متصل شده
4.بست میل موجگیر با بوش شکم پاره
5.بوشهای طبق بالا
6. بوشهای طبق پایین
7. سیبکهای طبق بالا
8. سیبکهای طبق پایین
بخشهای مختلف جلوبندی و میله ضد غلتش که با رنگ قرمز مشخص شده
میله ضد غلتش به همراه بوش و پایه ها
باعث خوشحالی است که مشکل چراغ اخطار آب حل شد، توصیه میکنم فشنگی را جداگانه با این روش چک کنید،
جناب کامارو درود برشما
شما مثل ویکی پدیا هستی
ماشاالاه چقدر کامل چقدر دقیق
زنده باشی برادر بزرگوار:n01:
نقل قول:
سپاسگزارم دوست گرامی
من هم مثل بقیه اعضاء بر اساس تجربه و آزمون و خطا، همچنین یادگرفتن از تجربه ها و کمک های فکری و فنی دیگران، چیزهایی فهمیدم و گرنه هیچکس نمیتواند ادعا کند که همه چیز را در مورد موضوعات مختلف ( مثلا اتومبیل ) میداند.
من مطمئن هستم شما هم تجربه های بسیار ارزشمندی دارید که به وقت خودش برای همه ما مفید و آموزنده خواهد بود، همانطور که تجربه مفیدی در مورد فشنگی اخطار حرارت داشتید و با بقیه به اشتراک گذاشتید.
//////////////////////////////
شیفتر دو حالته تعویض دنده اتوماتیک و اسپرتی که برای اولین بار در پونتیاک گراند پریکس و اولدزمبیل استارفایر دهه 60 استفاده شد.
در این شیفتر وضعیت سمت چپ، حالت تعویض دنده اتوماتیک به صورت عادی است و زمانی که در حالت سمت راست قرار بگیره، تعویض دنده به شکل دستی بوده و به ترتیب از دنده 1 تا 3 با حرکت دادن شیفتر در موقعیت هرکدام از دنده ها، انجام میشه.( تقریبا شبیه وضعیت L1 , L2 ) منتها دنده 3 نیز اضافه شده.
دلیل این طراحی استفاده از این وضعیت جدید برای زمان رانندگی اسپرتی و پر گاز بود ( که اکثرا آقایان انجام میدن) و همزمان با همین گیربکس امکان رانندگی به حالت اتوماتیک و معمولی هم وجود داشت ( که بیشتر باب میل خانمها بوده) و به نوعی شاید اولین شبهه تیپ ترونیک دوران خودش بود
در این نوع شیفتر،ضامن تعبیه شده برای جلوگیری از تغییر وضعیت شیفتر از یک حالت به حالت دیگه هم در نظر گرفته شده و حتی سوئیچ قفل کردن در حالت اتوماتیک معمولی تا همه امکان استفاده از حالت دنده های مستقیم و اسپرتی را نداشته باشند
اینطور که شنیدم ، در آمریکا معمولا مردم به کسی که اتومبیل با گیربکس دستی داشته باشه، به دید یک راننده حرفه ای نگاه میکنن چون تعویض دنده دستی و کار کردن مداوم با کلاچ و گاز و دنده ، کار نچندان عادی و معمولی بحساب میاد که همه کس از عده آن بر نمیاد و چندان به این روش تعویض دنده و گیربکسهای دستی، تمایلی ندارند ،بخصوص اگر اتومبیل یک مدل کلاسیک و ماسل باشه
سلام
درب سوپاپ را باز کردم وضعیت راکر ارم ها را بررسی کنم که دیدم موتور با توجه به تولید نمونه خوبی تولید شده ودارای PIVOT هست
حالا نمیدونم یادم نیست اکثرا همین PIVOTرا دارن یا نه
و EGR نصب نیست اما محل نصبش وجود داره ویه نمونه روی موتور کاپریس کلاسیک هست که ممکنه نصب بشه وباید تست کنم البته ترانزیستور EGRهم باید باشه
سلامنقل قول:
درموتورها یه سری قطعات با هم فرق دارن مثلا تکنولوژی تفاوت دارن
مثل همین pivot در راکر ارم ها یا اسبک ها در این موتور 350 الدزمبیل---درموتور 350 اسمال بلاک این سیستم را نداره تا جایی که دیدم
بعضی از راکر ارم ها یا اسبک ها یه رولبرینگ دارن که روی نوک میل سوپاپ قرار میگیره باعث میشه استهلاک قطعه کمتر بشه وبعضیها ندارن
این سیستم EGRو ترانزیستور EGR +سلونویید EGR +وکیوم ها جهت سیستم گردش گاز خروجی کنترل میشه که اکسید نیتروژن را در اگزوز موتور کاهش بده
موتورهایی که دارای سیستم E.F.I هستن توسط ترانزیستور وEGR فشار گازهای خروجی بوسیله ECU کنترل میشه ترانزیستور توسط وکیوم به EGR متصله و با هم درارتباط هستن
و دوقطعه دیگه هم در این سیستم EGR هست که توسط وکیوم ها خط سیگنال EGR را کنترل میکنن
TVSدردمای کمتر از 120 F
TVVدر دمای زیر 65 F
که در واقع همون سیستم کولانت حراررتی موتور را برعهده دارن و EGR از این دو قطعه کنترل فشار خروجی گازها را کنترل میکنه
ایرادهای این سیستم مثلا اگر وکیو م های این سیستم نشتی داشته داشته باشه یا واشر بین EGR به انتیک خرابی داشته باشه سیستم بهم میریزه و یه نمونه -خودرو بعضی وقتها خاموش میشه ویا کثیف شدن قسمت TUBE LEADING که سیگنال را کنترل میکنه وVALVEترانزیستور بازوبسته میشه و..
سلامنقل قول:
درموتورها یه سری قطعات با هم فرق دارن مثلا تکنولوژی تفاوت دارن
مثل همین pivot در راکر ارم ها یا اسبک ها در این موتور 350 الدزمبیل---درموتور 350 اسمال بلاک این سیستم را نداره تا جایی که دیدم
بعضی از راکر ارم ها یا اسبک ها یه رولبرینگ دارن که روی نوک میل سوپاپ قرار میگیره باعث میشه استهلاک قطعه کمتر بشه وبعضیها ندارن
این سیستم EGRو ترانزیستور EGR +سلونویید EGR +وکیوم ها جهت سیستم گردش گاز خروجی کنترل میشه که اکسید نیتروژن را در اگزوز موتور کاهش بده
موتورهایی که دارای سیستم E.F.I هستن توسط ترانزیستور وEGR فشار گازهای خروجی بوسیله ECU کنترل میشه ترانزیستور توسط وکیوم به EGR متصله و با هم درارتباط هستن
و دوقطعه دیگه هم در این سیستم EGR هست که توسط وکیوم ها خط سیگنال EGR را کنترل میکنن
TVSدردمای کمتر از 120 F
TVVدر دمای زیر 65 F
که در واقع همون سیستم کولانت حراررتی موتور را برعهده دارن و EGR از این دو قطعه کنترل فشار خروجی گازها را کنترل میکنه
ایرادهای این سیستم مثلا اگر وکیو م های این سیستم نشتی داشته داشته باشه یا واشر بین EGR به انتیک خرابی داشته باشه سیستم بهم میریزه و یه نمونه -خودرو بعضی وقتها خاموش میشه ویا کثیف شدن قسمت TUBE LEADING که سیگنال را کنترل میکنه وVALVEترانزیستور بازوبسته میشه و..
یه نمونه EGR+ترانزیستور که قسمت TUBE متصل به انتیک مشخصه
نقل قول:
سلام آقا اینایی که نوشتی که بازم معلوم نیست چی به چیه !!:n03:
اینهمه اسمای عجیب غریب نوشتی خب فارسی بنویس اسمها و اصطلاحای فارسی که ما هم بفهمیم چیه؟ egr fegr tub tub leding ,و....نمیدونم چی چی اینا حتما اسم معادل فارسی هم داره دیگه !:n13:
نداره؟!:n35:
ببین ببخشیدا یه جوری قشنگ و واضح مثل آقا kcnc و آقا camarolt که ادم وقتی میخونه هم قشنگ میفهمه داستان چیه هم با شکل و عکس نشون میدن و توضیح قشنگ میدن.:n01:
اینجوری که شما نوشتی اصلا معلوم نیست جریان چیه؟؟!!:n36:
سلام دوستان عزیز آمریکایی باز:n18:
من بیژن هستم و خیلی وقته دارم نوشته های این کلوپ دنبال میکنم و خدایی باید بگم اینجا خیلی باحاله چون هم مطلب آموزنده داره و هم سرگرمی. شاید باورتون نشه اما از توی راهنمایی هایی که میخونم حتی تونستم مشکلای ماشینای دیگه هم درست کنم مثل پراید و سمند و اینجور ماشینا
متاسفانه چون همیشه مهمون بودم بعضی چیزا نمیتونستم بخونم ناچاری اومدم عضو شدم و حالا هم خوشحالم جزو شما هستم
راستی اینم بگم که من ماشین آمریکایی ندارم فقط الان یه پراید دارم و گاهی برو بچه ها یکیشون آمریکایی داشته باشه میرم نگاهی میکنم و لذت میبرم آخه من جای کافی و اطلاعات فنی زیادی از این ماشینای باحال شماها ندارم و میدونم اگه یه روزی هم بخرم باید قبلش خیلی چیزا از شماها یاد بگیرم تا بتونم خوب ازش نگهداری کنم.
حرف یاد گرفتن شد و اطلاعات فنی اینجا خیلی ها هستن که مطلب مینویسن توی تمام این 1000 و خرده ای صفحه همیشه یه تعدادی بیشتر از بقیه فعالن و خداییش اونا نباشن گروه راکده کسایی مثل MJ1970 و as5778 و usa302 و خیلیهای دیگه که اسمشون زیاده اما دوتا هستن که من خیلی از نوشته هاشون خوشم میاد یکی kcnc که معلومه خیلی وارده و یکی هم camarolt که آدم لذت میبره مطلبش بخونه:n12:
امیدوارم منم کنارتون چیزای زیادی یاد بگیرم و حالا ماشین آمریکایی ندارم ولی عوضش تجربه پیدا میکنم.
ما که نفهمیدیم بازم همون اسمهای خارجی نوشتی فارسی و درست بنویس ببینم داستان چیه؟نقل قول:
:n03: