سلام .نقل قول:
به هارد دیسکهای ضربه خورده نمیشه اطمینان کرد . اگر اطلاعات مهمی دارید توصیه میکنم منتقل کنید به یه هارد دیسک سالم .
Printable View
سلام .نقل قول:
به هارد دیسکهای ضربه خورده نمیشه اطمینان کرد . اگر اطلاعات مهمی دارید توصیه میکنم منتقل کنید به یه هارد دیسک سالم .
سلام هارد من به این روز افتاد و من با hdd reg تحت داس اسکن کردمش و اونهم بد سکتور ها رو شناخت و ریکاور کرد اما وضیت تو برنامه فرقی نکرده و همون تعداد بد سکتور رو نشون میده. البته من روی هاردم فضای کمی دارم یعنی یک درایو 2 گیگ جا داره و اونیکی 10 گیگ و آخری هم پره. ممکنه از این کم جایی باشه که ریپیر نشده؟
الان من چیکار باید بکنم؟ گرفتار شدیم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام بعد از اینکه سیستمم هنک کردو مجبور به ریست اون شدم دیگه هارد اصلی ام بالا نمیاد
با هزار بدبختی بالا اوردم از روی هارد قبلی ام
بگید این هارد رو چکار کنم؟؟؟
سلام .نقل قول:
اگر کپی گرفتن از اطلاعات هنوز امکانپذیر هست پس سریعاً اطلاعات رو به جای دیگه کپی و این هارد دیسک رو به گارانتی ارسال کنید .
ما توی شهرستانیم امکان بردن برای گارانتی نیس.. بخوایم برفستیمم که حالا حالا ها بر نمیگردونن....امکانش هست خودمون درستش کنیم مثلا با نرم افزار hdd regrenatoیا چیزی دیگه ای؟؟نقل قول:
من چند پست قبلی شما رو مجدداً مطالعه کردم ؛ وضعیت هارد دیسک نسبت به گذشته بدتر شده و مطمئن باشید برنامه های مختلف از جمله HDD regenerator کمکی به این هارد دیسک نمیکند . پس اولین کاری که باید انجام بدید منتقل کردن کلیه اطلاعات به یک هارد دیسک سالم هست ، قبل از اینکه وضعیت هارد دیسک به حدی برسه که دیگه نتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید.نقل قول:
سلام
یه هارد 2.5 اینچ 250 گیگ هست که وضعیت زیر رو داره:
حالا سوال اینه که این هارد قابل استفاده هست؟
برای ارشیو میشه بهش اعتماد کرد؟(روی سیستم نباشه)
ارزش فروش داره؟
یه هارد HGST که میشه همون هیتاچی روی یه لپ تاپ نو دارم هست . یک ترا
این صدا رو میده . البته خیلی کمتر هست
طبق تحقیقی که داشتم نوشته بود که این صدا برای این هست که " چرخش بخوبی انجام نمیگرد " ... حالا میشه به این هارد اطمینان کرد.منظورش دقیقا چی هست.
قصد تعویض هارد رو دارم . و این رو اکسترنال کنم .
سلام، هارد 2TB A-Data اررور فرمت میده، چیکار کنم؟
کل هارد هم پر بوده.اطلاعاتش رو هم لازم دارم،
چند وقت پیش خورد زمین و بعد از 2-3 ماه اینطوری شد.
سلام هاردتون صدای اضافی نداره؟نقل قول: