نقل قول:
یه چیزی رو نمی دونم درست متوجه شدم یا نه...اگر D5100 بگیرم با همون لنز 18-55 که همراهش میدن می تونم از شرایط مختلف عکس بردارم؟
مثلا بخوام از فاصله 10 سانتی از یه گل عکس بگیرم،یا از یه منظره با سوژه ای که دوره عکس بگیرم؟ سوالم اینه که آیا این لنز کارهای این چنینی رو انجام میده تا بعدا که بخوام لنز خاص هم بگیرم؟ چون 55 هستش زومش کمه،درسته؟ این زوم کم مشکلی ایجاد نمی کنه؟
و این که این دوربین Lens focus motor نداره یعنی چی؟ مربوط به زوم اتوماتیک میشه؟ شما فرمودین میشه دستی تنظیم کرد ولی نیازی بهش نیست،درست متوجه شدم که ؛ دوربین زوم اتوماتیک داره و می تونم بدون تنظیم دستی هم عکس بگیرم؟ پس قضیه ی موتور نداشتنش چیه؟(هر چند که اگه دستی هم باشه خیلی علاقه به این کار دارم !)
یه سری آپشن ها رو بعضی دوربین ها دارن مثلا Best frame که HS20 مثلا داره...D5100 از این امکانات داره؟ از نظر خودم خیلی مهم نیست ،همین طوره؟
والا احسان جان با هر لنزی میشه عکاسی کرد . خیلی ها رو می شناسم که با همین 18-55 تا شاید 2 - 3 سال هم سر می کنند . اما موضوع اینه که خوب گستره فوکال و دیافراگم این لنز محدود هستش و بعد از مدتی نیاز به فوکال های دیگه احساس میشه .