فکر کنم برمیگرده به همون سرعت اسمی یعنی در مورد شما 64 .
نقل قول:
Printable View
فکر کنم برمیگرده به همون سرعت اسمی یعنی در مورد شما 64 .
نقل قول:
توی ساعات عصر تا شب سرعت دانلود افتضاح می شه حتی وب سایت رو هم به کندی بالا میاره. به پشتیبانی زنگ می زنم خیلی ریلکس و خونسرد میگه مشکل کمبود پهنای باند در مرکز شما داریم شکایت هم شده. می گم کی درست می شه می گه معلوم نیست. خب چی آدم باید بگه به این آقایان
اینطور که من در تحقیقات و بررسی نظرات دوستان متوجه شدم اگه فن آوا رو حساب نکنیم همه شرکتهای خصوصی دزد هستن میمونه فقط مخابرات که من در شهر خودمون نه فن اوا هست مخابرات هم شبانه رایگان نداره شاید یکساله با شبانه بدن باید بپرسم. البته من خودم به شخصه هیچ سرویسی رو بالاتر از یه ماه نمیگیرم ریسک هست چندسال پیش هم از مخابرات سرویس داشتم حجم دزدی شدید داشت یه گیگ مصرف میکردی دو گیگ میکرد تو پاچت!! قبل از اینکه شبانه رایگان حذف بشه شما حساب کنید مخابرات ما چندسال قبل از شرکتهای خصوصی شبانه رایگان رو حذف کرد !!! قبلش هم نامحدودها رو برداشت اینا به کنار دیسی های زیاد + پشتیبانی افتضاح 2020 هم باعث شد تا عمر دارم از مخابرات وحشت داشته باشم من منکر این نمیشم که مخابرات جاهای دیگه ممکنه عالی باشه ولی باید در نظر گرفت تو این مملکت خراب شده همه جا شرایط یکسان نیست خلاصه الان هیچ انتخابی خوبی ندارم اسیاتک هم باید 66 هزار تومن بدم واسه 10 مگ که تازه بتونم عین 25 تومنی که هر ماه به پارس میدادم شبی 5 گیگ دانلود کرد که به صرفه نیست تازه شبا هم ممکنه یهو از حجمت بره و اعصاب خوردی داره!!
حالا یه چیزی به ذهنم رسید به نظر شما باگی چیزی توی نامحدودهای پارس نمیشه پیدا کنیم اینطوری بهشون ضرر بزنیم؟ قبلا یادمه بعضی دوستان به یه شکلی دور میزدن سیستمش رو نمیدونم الانم جواب میده یا نه.
هنوز نرفتم دفترشون ببینم رودرو چی میگن , چون هنوز یکماه نشده و 20 گیگ حجم هم مونده (از 24 گیگ) قاعدتا باید چیز معقولی پیشنهاد کنن .نقل قول:
اول دنبال کندن چاه باید بود ... چطور ؟ لازم داری حجم ؟
بله من که شبها بیدار نمیمونم و عمده ترافیکم رو بصورت روزانه وغیر رایگان مصرف میکتم مصرفم زیادهنقل قول:
والا منی که بالاترین حد سرعت این شرکت که 2 مگ باشه گرفتم با دانلوداسترم 9 مگ هیچ وقت نشد 10 گیگ دانلود کنم اگر شما اینجوری دانلود دارید حتما پارتی دارینقل قول:
ما تو این شرکت جز دزدی از ترافیک ، پینگ بالا ، قطعی های مکرر ، توهین به شعور کاربر و سر کیسه کردن جیب مردم هیچ چیز دیگه ای ندیدیم :n21:
اگر شما از این شرکت راضی هستید بمونید :n01:
یه ملت ناراضی هستند :n10:
بالاخره از دزد آنلاین جمع کردم و از مخابرات سرویس 1 مگ گرفتم این تست سرعت شبانه 1 تا 7 :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني جشنواره سرعتش بالاتره؟چون برا من سرعت هميشه اسميهنقل قول:
این پست رو هر چند صفحه یکبار تکرار می کنم که دوستان فراموش نکنن : :n01:
اینم مرحمی باشه بر دل پارس آنلاین و کارمندای مجیز گوش :n09:
لینک صفحه ی تشکر از دزد آنلاین در فی/س بوک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان صفحه ساخته شد ، مراتب تشکر خود را با تخلیه کردن خطوط خود و اعلامش در این صفحه اظهار می کنیم :n12:
يعني جشنواره سرعتش بالاتره؟چون برا من سرعت هميشه اسميهنقل قول:
من از خوزستان خبر ندارم ولی قزوین که اینطوریه سرعت 1 مگ گرفتم که برام 3 مگ بستننقل قول:
برا ما سرعتو از اكانتينگ ست ميكنن رو سرعت اسمي مثلا برا 1مگ سرعتو ميزارن رو 130كيلوبايت كه اگه خط رو 20مگ هم بسته بشه سرعت از 130بالاتر نره ولي هميشه سرعتش ثابته و شبانه روز يه سرعتهنقل قول:
1 مگ مخابرات شبانه رایگاننقل قول:
برا ما سرعتو از اكانتينگ ست ميكنن رو سرعت اسمي مثلا برا 1مگ سرعتو ميزارن رو 130كيلوبايت كه اگه خط رو 20مگ هم بسته بشه سرعت از 130بالاتر نره ولي هميشه سرعتش ثابته و شبانه روز يه سرعتهنقل قول:
نقل قول:
داداش گلم یه توضیح در مورد این سرویس محدود مخابرات میدی ؟ من می خوام بیام مخابرات
قیمت سرویست و سیستم شبانش چجوریه ؟
نامحدود 512 سرعتش نهایتا تا 70 کیلو بایت میره اما محدودشو نمی دونم چجوریه
من الان سرویس کمپین پاییزه-1 مگ 5 گیگ 6 ماهه همراه با شبانه رایگان از ساعت 1 تا 7 همراه با 9 گیگ جایزه در 6 ماه...ماهانه 21900 تومن //به نظر من که عالیه :n16:نقل قول:
سرویس خوبی به نظر میاد آیا محدودیتی تو سرعت درکار هست ؟نقل قول:
کیفیت سرویس تو این مدت استفاده چطور بوده ؟
محدودیت که فکر نکنم..تو.اولین روزیه که سرویس گرفتم و سرعت شبانه هم فیکس 370 هست و بالا و پایین نمیشهنقل قول:
سلام. برای رفتن به یه شرکت دیگه لازمه به ای اس پی فعلی مراجعه کنم و خط رو تخلیه کنم یا لازم نیست؟ سپاس
آره من زنگ زدم گفت باید یه فرمی رو پر کنی تا درخواست تخلیه بفرسته به مخابرات :n01:نقل قول:
اقا این تعرفه هاش لطف میکنی بگی چجوریه؟چقدر طول کشید تا راهاندازی شد؟نقل قول:
نزدیک ده دفس وسط دانلود نت من قطع میشه
واقعا دیگه ته... خورن اینا:n21:
مسأله سادهس، سود مالی بیشتر برای اشخاص محترمی مثل جناب آقایان عبدالله فاتح و بابک ارشد و نظایرشون. حساب کردن که اگر ۱۰-۲۰ درصد از مشتریانشون جای دانلود در اون ساعتهای شب هر کدام ماهی چند گیگابایت بخرن در کل پول بیشتری به جیب میزنن حتا اگه مثلن ده درصد از مشتریانی را که پول اضافه بابت گیگابایت نمیدن از دست بدن(با توجه به اون که احتمالن انحصار زیرساخت بنا به سیاستهای ابلاغی و اعمالی کلی نظام دیگه مثل قبل از مرداد ماه پهنای باند جدید نمیفروشه). در واقع دارن از "فروش سرویس اینترنت" به سمت «فروش گیگابایت» میرن: یه جور تغییر مدل کسب درآمد.
سرعت چند مگابیت در ثانیهای (برای نمونه ۸ یا ۱۶ مگابیت مثل پارس) وقتی محدودیت ۲-۵ یا ۱۰ گیگابایت در ماه داشته باشه در عمل فرق چندانی با دایل-آپ ۵۶ کیلوبیتی نداره و چه بسا بدتره. معمولن در اروپا و امریکا و استرالیا و بسیاری از کشورهای آسیا وقتی چنین سرعتهایی عرضه میکنن یا نامحدوده از هر نظر یا اگر محدودیتی داشته باشه کمتر از چند صد گیگابایت در ماه نیست در ازای مبلغی معادل ۱۰-۲۰ دلار در ماه.
اینجوری یه حسن دیگه هم برای همهی این به اصطلاح شرکتها داره: دیگه کسی نمیتونه بگه تو مملکت محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران هست.
سلام.
دوستان این تصمیم پارس انلاین واسه ترافیک رایگان قطعی هست یا ممکنه دلش بخواد و عوض کنه
اگه قطعی هست که من از الان فکر سرویس بهتر جایگزین باشم
با توجه به قطعی های اخیرش ، اصلا دل خوشی ازشون ندارم ....
من اما امشب سرعت شبانه ام اوکی بود.قبلا هم max speed رو میداد(از زمان ارتقا تجهیزات) الانم خوب بود.تمام انیمه هایی که میخواستم رو گرفتم . همین برای من کافیه
اینجا مرکز من ؛همه فکر کنم دانلودر هستند اگر اینها بخوان برند فکر کنم کیفیت نتم مثل داتک تو شهرک غرب بشه همم : p
از کجا میشه فهمید که خطم روی چند مگ بسته شده؟
توی استاتیوس مودم گزینه down streamنقل قول:
الان میشه لطف کنی بگی که خط من روی چند بسته شده؟نقل قول:
و همچنین وضعیت نویز من چطوره؟
خط شما چرا این قدر پایین بسته شده؟ سرویستون چیه؟نقل قول:
256گرفتین؟
خططتون رو چیز درهمون حدود خریداری شده شده بستند و این خیلی خیلی بده
زنگ بزنید بگید خطمو بذارید رو 2مگ حداقل یه تست سرعت بذار ببینم حسین
مگه الان خطم روی چند بسته شده؟
من 256 نامحدود مخابرات دارم
اینم وضعیت من:
درست داداش 256 روی 270-80 میبندن وسرعت هم باید حدود 30 باشهنقل قول:
مخابراتی؟! اینجا که تاپیک پارس انلاینه پسرخوب
برای همین سرعتت این قدر کمه
بین حسین مخابرات هر سرعتی بگیری خططو رو همون مینبده ولی شرکت های خصوصی این طوری نیستند البته اونم همش حرفه الان من سرویس دومگ دارم در بیشتر ساعت سرعتم1 شبها میشه 0.5 یعنی هیچی
و اما درمورد شما پبشنهاد میکنم اگر دانلودت حدود5-6گیگ درماهه سرویس حجمی مخابرات رو بگیری قیمتها و سرعتها ش خوبه میتونی 1یا 2مگ حجمی رو بگیری که 1-7رایگان هم داره
اگر دانلود زیاد داری میتونی نامحدود1مگ رو بگیری اگر میدند
درکل سرعتی که شما داری اصلا و اصلا قابل قبول نیست نه اینکه کم فروشی کنند بلکه با این سرعت اصلا صرفه نداره کار با نت :n16:
آخه چه فایده داره پارس که سرعت شبانشو برداشته و خیلی هم بد شده
و مخابرات هم سرعت دانلودش ثابته ولی کمه
نه پارس نیانقل قول:
سرویستو تو مخابرات عوض کن
یعنی تو همین مخابرات بمونم؟نقل قول:
پارس آنلاین تو این سه ماه چند بار قطع شده؟
برو یه نامحدود بالاتر بگیرنقل قول:
512 یا یک مگ
یک مگ سرعت 128 میده
الان زنگ زدم مخابرات منشیه گفت که 10 مگ نامحدود هم میدیمنقل قول:
10 مگ توی ایران خیلی سرعت وسوسه کننده ای هست.
نمیدن داداش تازه بدن هم 1 میلیون قیمتشهنقل قول:
امروز که وارد سایت پارس آنلاین شدم این پیام تغییر در هدیه شبانه رو دیدم که پارس آنلاین میخواد دانلود رایگان شبانه رو برداره دیگه! :n04:
دوستان کدوم isp ها هنوز شبانه رایگان دارند؟
نقل قول:
داداش من الان زنگ زدم 2020
میگه طرح کمپین اصلا شبانه رایگان نداره مودم رایگان داره
میگم بابا تو سایتتون نوشته
میگه اشتباه نوشته سرویس های عادی مون سرویس شبانه رایگان داره
میگم 2 مگو رو چند می بندید ؟ میگه واسه دانشجو ها سرویس 10 مگ داریم :D
من الان گیج شدم شما ترافیکتو چک کن ببین شاید کم میشه ازت نمی دونی