اوه خودم امتخان کردم متوحه شدم جالب است ممنونمنقل قول:
Printable View
===============نقل قول:
اگه مشهدی دوستم تعرفه نامحدود داره ماهی 50 تومن راضی بود
دوستان لطف بگید تهران روی چند بسته می شه دانلود استریم ؟
اینجا تهرانه اکنت 2M , سرعت از سرور خارجی 15k و سرور داخلی 280k و I hate you shatel :n21:
الان دو روزه که موقع دانلود شبانه 2 ثانیه با سرعت 50 تا 100 دانلود میکنه و 3 ثانیه دانلود نمیکنه
محدودم کردن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط 3dmaxacad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام می خوام اشتراک اینترنت بگیرم از کدوم شرکت اشتراک بگیرم از دیده بان نت و مخابرات قبلا داشتم اصلا راضی نبودم شنیدم آسیا تک خوبه اما مطمئن نیستم چون به نظر دفتر دستک درست حسابی ندارند لطفا راهنمایی کنید؟
نظرتون در مورد شاتل چیه؟
دانلود شبانه نداری خوبه ... قطعی تو روز ۱ تا ۳ بار داره
امضاء رو بخون
کسی از دوستان کرمانی هست؟
لطفا پاسخ دهید
دوست عزیز اگه بنده بخوام این سرویس رو ارائه کنم تانلینگی بین سرور ایران و خارج در کار نخواهد بود که غیر قانونی باشه. بلکه فقط به یه سرور تو ایران با وی پی ان وصل میشی و تبادل دیتا از طریق اون انجام میشه و همه چیز از جمله فیلترینگ سر جاشه (اتصال نقطه به نقطه در داخل ایران بازه و کاملا" قانونیه).نقل قول:
در خصوص هزینه هاش هم میشه قیمت مناسب درآورد.
با تشکر
دانلود امروزم 6.7 گیگ یعنی یک پدری ازش درارم :n24:
سلام دوستان
یک سوال دارم برای همه شبانه رایگان از سرورهای خارجی را بستن یا به طور شانسی یهو همه ی دوستان اینجا با هم محدود شدن....
آخه خودمم محدود شدم.:n02:
دوستانی که محدود نیستن جواب بدن لطفاً:n01:
منم دقیقا همین سوالو دارم ولی به نظرم ایننقل قول:
قضیه مشکوکه! همش به خاطر اون 3500 تومنه یا این که کلا میخان کساییی ک از قبل دارن زود تر برن تمدید کنن!
دوستان نامحدودهای شاتل چطوره؟؟؟
جدیدا زود سرعت رو محدود میکنن:n21:نقل قول:
ولی سایت های داخلی خیلی خوب میشه دانلود کرد
مثلا ۲۵۶ چقد دانلود می کنه از خارجی و داخلی؟؟نقل قول:
رو چقدر محدود می کنن؟
شاتل به جایی رسیده که برای دانلود رایگان شبانه پول اضافه می گیره. اینترنت سرعت بالا تر رو اصلا نمی تونه ساپورت کنه برای همین هم محدود می کنه
به مرور از این هم بدتر می شه
داخلی معمولا بالا 300 هست ولی خارجی فرق نداره سرویسای زیر مگنقل قول:
و تغریبا یکی هست سرعتاش
وقتی هم محدود بشی سرعت بین 10 تا 15 میره:دی
که تغریبا یعنی هیچ
سلام ، من 20 1م سرویسم رو 1 مگ کردم ...نقل قول:
سرور خارجی شب دوم 8 بود سرعت ...
سرعت داخلی محدود نمیشه ...
اینم لیست سایت های سرور داخلی ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
یعنی سرویسی که محدود بشه ، دانلود از سرور داخلی رو نمی تونن محدود کنن؟
ای کاش یه سایت ایرانی بود که فیلم میذاشت ، دیگه سمت خارجی نمی رفتم:n09:
گویا شاتل همه رو زود به زود محدود میکنه چه کسی که 128 داره چه کسی که 8 مگ .
نقل قول:
من چندین شب هست که مداوم دارم از سرور داخلی دانلود میکنم و هیچ مشکلی پیش نیومده.
اما متاسفانه سرور خارجی هنوز که هنوزه محدود هست و فکر کنم شاتل، همه کاربرهاش رو محدود کرده از سرور خارجی
اینترنت ملی برای همینجاها میصرفه /نقل قول:
ممنون
دانلود از سرور خارجی تو 4 ساعت 2.2 گیگ :n19:ا البته اکانت دانلود فیلم باید داشته باشی
512 اکو ماهانه قم
خب اکانت که چیزی نیست / اگر سرور تو خارجی باشه که باز محدود میشی / شما از کدوم سایت دانلود میکنی و اینکه اگر از یه سایت دیگه که خارجی باشه سرعتت مثل همون سرور سایت قیلمی هست که به صورت ویژه دانلود میکنی؟نقل قول:
محدود که نیستی ، احیانا؟
دوستان من فکر می کنم هر جه قدر از سایت های داخلی دانلود کنید محدودیت سایت های خارجیتون بیشتر میشه!
چون اون دانلود های سرویس های داخلی هم دانلود محسوب میشه و شاتل میگه بیشتر از حد مجاز دانلود کردید
برای همین توصیه می کنم دانلود های ضروری رو انجام بدید تا زودتر از محدودیت خارج بشید:n16:
دانلود شبانه من هم بعد از 10 روز 1 مگ شدن محدود شد. بین ساعت 1 الی 3 سرعت دانلود از سرورهای خارجی در حد دیال آپ. قضیه مشکوک هست چون دانلود چندانی نداشتم. فقط یکبار بین ساعت 1 الی 3 از download-ha(سرور داخلی) یک فایل 600 مگی گرفتم که فکر کنم در محدود شدنم بی تاثیر نبوده.
دوستان من اینترنت 2 مگ شاتل دارم سرعتم هم500نذ هستش!
الان تغریبا یک هفته هستش که شیر شدم ولی حدود 40 گیگ بازی از همین سرور ----------- دانلود کردم!
ولی دیگه کلافه شدم!واقعا هیچ راهی برای دور زدن این شیرینگ شاتل نیست؟
_----------------------------
قبلش 128 داشتم وقتی شیر میشدم میگفتن سرعتت همون سرعت اصلی میشه!حالا که دو مگ گرفتم میگمن الاوه بر اون بین 10 نفر هم تقسیم میشی!!!!!!
----------
(دوستان کسی میدونه چجور سور های داخلی رو پیدا کنیم اگه میدونه یک پ.خ به من بکنه یک دنیا ممنون میشم!)
این مشکل رو 99 درصد کاربرای شاتل دارند که از سرور خارجی محدود شدند که البته خود من اعتقاد دارم که 100 درصد کاربرا محدود میشند از سرور خارجی چه دانلود بکنند چه نکنندنقل قول:
ولی سرور داخلی هیچ مشکلی نداره و به احتمال زیاد هم نخواهد داشت حتی اگر پهنای باند شاتل رو قورت بدی :n02:
دوستان، اگه سایتی میشناسند که سرور داخلی باشه و فیلم های به روز میزاره، همین جا معرفی کنند
منم الان 3 شبه محدود شدم و در کا نتونستم بیشتر از 200 مگ (تو کل 3 شب!) دانلود کنم
این در حالیه که به هیچ عنوان دانلود خارج از عرفی نداشتم...
چه مرگشونه باز؟
همه رو محدود کردن همینجوری فله ای؟
نقل قول:
دقیقا من هم 3 شبه که محدود شدم با اینکه دانلودم متعادل و حتی کمتر از متعادل بود. حدود 8 ماه بود که محدود نشده بودم. فکر کنم پهنای باند کم آوردن و نمیخوان براش هزینه کنن.
امروز هم 6.7 گیگ دانلود کردم میخوام تا آخرین روزی که هستم همینجوری دان کنم :n23:
نقل قول:
ابوالفضل جان اگه تا یه سال دیگه هم هیمنجوری دانلود کنی مشکلی پیش نمیاد چون سرور داخلیه :n09:
نقل قول:
خووو حداقلش دلم خنک که میشه :n28: چیزایی هم که تو سرور داخلی نیاز باشه دارم میگیرم:n02:
دوستان شاتلی من نطرم اینه که اینا دارن یک روش سراسری رو تست می کنند که حالا قرعه به نام شاتل افتاده که کلا بیان دانلود وارتبازط با سرورهای خارجی رو حسابی سرعتش رو بیارن پایین درعوض سرعت ازسرورهای ایرانی یا همون اینترانت مسخره اشون رو رو بدون محدویت کنن که اگه خدای نکرده این روش رو سراسری کنند دیگه حتی یک قسمت سریال 200مگی هم نمی شه دانلود کرد
چقذر کم دانلود میکنی تو شب من 12 گیگ میتونم بگیرم ! ولی لامصب رو شبکه داخلی مرگم نیست!نقل قول:
ارمزو تو داشنگاهمونیک همایش داشتیم ! دانشگاه با دکتر کانر ویدیو آنلاین گزاشتن آخرش هیچی هی قطعو وصل میشد یعنی از رییس دانشگاه بگیرین بیاین بالا همه تاسف خوردن واسه این کشور! پروفسور جلالی هم بودن میگفتن که اگه این پهنای باندو 100 برابرشم نکنن ی شبه بازم از متوسز جهانی کمتره!!!!!!!!!!!!!!!
سرعت من را از 2 مگ اومده رو 512(هم روزانه و هم شبانه) :n28:
ربطی به میزان دانلودم داره؟
سلام
دوستان چرا شاتل اصلا عیدی نداد؟
نقل قول:
شاتل یک مانتیورینگ قوی داره اینطوری من از پشتبانی تونستم بکشم بیرون داخلی 10 برابر خارجی هست یعنی سرور های خارج 15 گیگ باشه داخلی 150 گیگ هست
بعدش به شدت محدود می شید هم داخلی هم خارچی مثل شما پس دوستان فایل که ارزش داره دانلود کنن از داخل .
من اصلا دانلود شبانه ندارم ولی سرعت من هم از 2 مگ شده 512!نقل قول:
چند روز دیگه این دوره ام تمام میشه! به نظر شما برای کسی که دانلود زیادی نداره ولی در عین حال زیاد در طول روز اینترنت استفاده می کنه مخابرات بهتر نیست؟پیشنهادی دارید؟
دوستان شاتلی,
از بین شاتل، آریافون و های وب کدوم بهتره؟
1 سال و خورده ای میشه شاتل دارم اما واقعا اعصابم خورد شده, با این سرعت افتضاح
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
منم محدود شدم
فکر کنم همه رو با هم محدود کردن . چه اونایی که دان داشتن و چه اونایی که نداشتن !
یعنی الان ما داریم هزینه دانلود رایگان شبانه lol رو پرداخت میکنم برای سرعت 6 کیلو
اینطوری که کارت اینترنت های قدیم (دایال آپ) بصرفه تر بودن که !
نقل قول:
داش وقتی خطتو روی 5 مگ میبندن انوقت میخوای 12 گیگ نگیریی؟:n02:
من خطم رو 2 مگ بستس یعنی همین مقدار هم که گرفتم شاهکاره :n08: