و باز خراب شد:n28:
Printable View
و باز خراب شد:n28:
الان تست کردم اوکیه!؟نقل قول:
من از روی اینترنت پیشگامان تست انجام دادم مشکلی نداره ، وب سایت باز میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتشم خوبه ؛ اما مشکلی که هست و در زمان لود کاملا مشخصه استفاده سایت از یوتیوب هست .
ویدیوهای سایت همه مربوط به یوتیوب هست و این موضوع در روند لود شدن کامل وب سایت بدون فیلترشکن اختلال ایجاد کرده .
این باعث میشه ویدیو ها لود نشن بدون دورزدن فیلترینگ .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه برای من مثل قبل شده:n27:نقل قول:
من نمیدونم این چه حرفیه که شما میزنی! اینکه شما مشکل نداری دلیل نمیشه دیگران هم نداشته باشند ضمن اینکه معمولا اونهایی که مشکل دارند عنوانش میکنند تا شاید راه حلی پیدا بشه مسولی بشنوه این چه ایرادی داره و اصلا بمن منوشما چه مربوط که به دیگران بگیم چرا مشکلشون رو عنوان میکنند یا دارن دروغ میگن!نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
خیر از دیشب تا حالا سرویس xbox live برای من انگار فیلتر شده و مدام ارور های عجیب میده
خدا را شکر فردا مودمی که سفارش دادم میرسه و روش vپی ان میزنم راحت میشیم البته اگه باز روی اونها هم قر نیان
کلا شاتل علاوه بر محدودیت های ک شرکت زیرساخت اعمال میکنه خودش هم ی سری محدودیت دیگه اضافه میکنه بش
من از چندتا کاربر دیگه پرسیدم نمیگن مشکل نیست ولی دیگه در حد ما نیست ک مدام اذیت کنه.
سلام!
کسی میدونه چطوری فایل های بیشتر از 2 گیگ رو به شاتل لند انتقال داد؟
1.خرید سرورمجازی (VPS) و دانلود فایل روی آن , سپس با WinRar فایل رو تکه کنید و مجددا روی شاتللند ریموت کنید.نقل قول:
2.خرید سرویس مستقیم کننده لینک (لیچر) با قابلیت Split و تکه کردن فایل و ریموت روی سرور.
سلام
دوستان این سایت نماشا متعلق به شاتل هست؟
هنوز که هنوز با استیم مشکل داره پکت لاست فراوان هم داره ! بعد یکی از دوستان میاد اینجا و به بقیه توهین میکنه که شما دروغ میگید یا ناله میکنید ! داداش اشتباه میزنی