نمیدونم این همراه اولیا مشکلی چیزی دارن!؟
اومدن تو منطقه ما فورجی رو فعال کردن ولی 4.5 رو نه :|
کسی میدونه 4.5 کِی فعال میکنن! ؟
Printable View
نمیدونم این همراه اولیا مشکلی چیزی دارن!؟
اومدن تو منطقه ما فورجی رو فعال کردن ولی 4.5 رو نه :|
کسی میدونه 4.5 کِی فعال میکنن! ؟
4.5جی ک نیاز به فعال کردن نداره وقتی باند 7و3فعال باشه میشه 4.5g الان تو ایران تا cat6 فعال هست. که حداکثر تا300 مگابیت بر ثانیه سرعتشه شما ببین گوشیت مودمش cat6داره یا نهنقل قول:
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
منطقه ما الان یک سال میشه توی سایت همراه اول زده تحت پوشش اینترنت 4/5 ولی هنوز من غیر از 4g ندیدمنقل قول:
شرکتی که 100 درصد دولتی باشه همینه دیگه با دروغ و کیفیت افتضاح ادامه میده و به هیج جا هم پاسخگو نیست.
اگر ایرانسل نبود همراه اول هنوز روی 3G درجا میزد.
من نگا کردم دیدم باند 3 فعاله ولی 7 خیر. دلیل این مسخره بازیشونم نمیدونم واقعا. ایرانسل اومد 4 و 4.5 رو فعال کرد رفت پی کارشنقل قول:
بله تا cat 12 پشتیبانی میکنه گوشیم
اختلال در شبکه همراه اول تا ظهر امروز برطرف میشود
از ساعات گذشته تا کنون شبکه همراه اول با اختلال روبهرو بوده که علت آن، عملیات توسعه و ارتقا سیستم های زیرساختی و ارتقا سامانه جامع خدمات مشتریان بیان شده است.
همراه اول که در روزهای گذشته خبر از این اختلال احتمالی داده بود، اکنون میگوید که مشکلات ارتباطی تا ظهر امروز برطرف خواهند شد.
دقیقا منطقه ما هم همینه. تو سایت زده 4.5 ولی سایت 4 فقط فعاله..نقل قول:
دزد تر همراه اول نیس که با اعتبارش داره سو استفاده میکنه
از روز اول هم منطقه ما رو هم زده 4.5G ولی من تا الان چیزی ندیدم. کلا در اپراتور اول دروغ یک چیز نهادینه شده است :n02:نقل قول:
البته وقتی بدونی سهام این اپراتور متعلق به چه نهادها و بنیادهای هست و زیر نظر چه شخصی هستند نباید انتظار بیشتری ازش داشت :n09::n24:
بریم 195 شکایت کنیم جوابمونم درست نمیدن چون مال خودشونه. پس همون ایرانسلو عشقه:n12:نقل قول:
دوستان حالا که سیستم مشتریان از کار افتاده هیچ راهی نیست بشه جزییات بسته فعالمونو ببینیم؟ هم همراه من خرابه هم ستاره 100 مربع
یعنی چی؟ یعنی الان همه چی رایگانه؟نقل قول: