تسلیت میگم . منم 2-3 باری از حجمم کم کرد . دیگه مودمو ریبوت میکنم واسه دانلود رایگان ....نقل قول:
Printable View
تسلیت میگم . منم 2-3 باری از حجمم کم کرد . دیگه مودمو ریبوت میکنم واسه دانلود رایگان ....نقل قول:
:n27:
های وب برای من کلا قطع شده. یک روز نمی تونه مثل آدم سرویس بده!!!!
Sent from my D6633
نقل قول:قطعی سراسری!
ب هم تسلیت نگید اگه مطمینی زنگ بزن پشتیبانی === ی وقت نیترو نخریدی ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
من که اصلا قطع نشدم این چند روز .... قطعی سراسری بود باید همه سرویس دهنده ها قطع میشدن ، این های وب زیر ساخت سرشو کلاه گذاشته :n19::n09:
سلام منم امروز ( کرج ) از ساعت 11 تا 15 اینترنتم قطع بود و لینک نداشتم ... یه بار تماس گرفتم های وب 43 نفر تو صف انتظار بودن بیخیال شدم قطع کردم :n02: تو این 2 ماهی که های وب هستم خدایی راضی هستم این اولین بار بود که قطعی داشتم... سرویس 256 ماهیانه 8 گیگ دارم سرعت دانلود تو روز و تایم رایگان ثابت 250 هست:n20:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
برای من هنوز قطع هستش ۴۳نفر گفت صف انتظار!!! اگرم بر دارن میزنن زیرش میگن نویز داری یا از مرکز مخابراته.حداقل یه اطلاع رسانی چیزی بکنه نمیمیره.یادمه اسیاتک که بودم وقتی مشکل سراسری بود زنگ میزدم اتومات میگفت اختلال هستش خیالمون تا حدودی راحت میشد.
داریم پول میدیم اما نت نداریم وقتی هم که داریم بدترین کیفیت.چطور بلده تندی قیمت بالا بره مالیات از اول فروردین نه درصد کنه و...اما حداقل تعهدش اینه که چراغ مودم سبز بشه و لینک بده انجام نمیده.
Sent from my D6633
امروز چند ساعت قطعی داشتن و نکته شگفت انگیزش اینه که همیشه در مواقع قطعی پشتیبانیش هم کلا تعطیل میشه!
از وقتی هم که وصل شده پینگ بدتر شده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نیترو خریدم چه ربطی دارن بهم نیتروم 2 روزه بود حجم 10 روز بعدش پرید