سلامنقل قول:
برای بنده هم ارسال میفرمایید این راه رو لطفا:n01:
Printable View
سلامنقل قول:
برای بنده هم ارسال میفرمایید این راه رو لطفا:n01:
الان شما همین سرعتم که داری مگه بده؟؟؟ خیلی کارای روزانه رو به راحتی میتونی انجام بدی. واقعا میخوای چکار کنی بیشتر از این؟؟نقل قول:
دوست عزیز پورت این اقا روی ۱۰مگ بسته شده بود و الان به ۲مگ کاهش پیدا کرده اینکه بیشتر از این را میخواد چیکار کنه به خود اون شخص بر میگرده...نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
یعنی عاضق پشتیبانی مخابراتم.
من میخوام طرح بی نهایت رو فعال کنم میزنهبرای شما هیچ شماره مشتری ثبت نشده است. جهت راهنمایی بیشتر، با پشتیبانی سایت تماس بگیرید.
پشتیبانی هم حرف مفت میزنه.
سلام
ترافیک اعتباری من دیروز منفی 3 بود اما امروز مثبت 1 شده. موضوع چیه؟ برای چی این ناپایداری وجود داره؟
طرح زرین داری؟ شارژ خوری میکنن در حد لالیگا! تا حالا واسه من ...و1300mb ,-360mb- شارژ منفی خورده به جان خودم راس میگم... بعد شبانه هم واسه خودش شارژ کرده تا منفیه بره! رفتم مخابرات میگه مصرف خودت بوده! میگم آخه بی انصاف سیستم پلوتون تا شارژ میرسه به 6- اینترنت رو قطع میکنه! دادوبیداد که تو خودت مصرف کردی اومدی یقه مارو گرفتی.. خلاصه همین اواخر یه 2 گیگ ازم کم کردن(چرا؟) دستم به هیچ جا بند نبود و سر جمع تا امروز نزدیک به 20.000 تومن ازم پول زور گرفتن:n03:نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان سایتِ زیر براتون بدون قندون باز میشه؟
کد:https://soundcloud.com/
باز میشه ولی آهنگ هاش لود نمیشهنقل قول:
والا من دیگه دارم دیوووونه میشم، ۳-۴ ماهه که سرعت دانلودم از ۳۰-۴۰ کیلوبایت بالاتر نمیره!!
خطم فیبرنوری هست و روی ۳ مگ هم بسته شده، طرحی هم که دارم طرح تابستان قردادی ۱مگ هست ولی بالاتر از ۳۰-۴۰ کیلوبایت نمیره
تنها سایتی که با سرعت بالا دانلود میکنه ازش همین فایل نیکو هست که اونم بین ۱۰۰ الی ۱۸۰ کیلوبایت میرسه
سلام. عزیزان برای شما هم اینترنت مخابرات قطعی های لحظه ایی داره؟
با قند ش..ک...ن ها از هر نوعی که استفاده میکنی هر چند دقیقه به کل قطع میشه و دوباره شروع میکنه به تبادل...
اوضاع وب گردی خیلی خرابه... دانلود باز بد نیست ولی وبگردی حتی بدون قند ش..ک..ن هم زیاد جالب نیست...