با سلام از بین شیمی مبتکران اموزش و تست کدوم برای سال سوم و امتحانات نهایی مناسب تره؟
با سلام از بین شیمی مبتکران اموزش و تست کدوم برای سال سوم و امتحانات نهایی مناسب تره؟
به نظر من هیچ کدوم..حجماشون خیلی زیاده.. ولی اگه کتاب آموزشش رو توی طول سال همزمان با درس دادن معلم بخونید خیلی عالیه.نقل قول:
سلام و درود
دوستان من بخوام زیست 100 % بزنم باید چه کتابهایی رو تهیه کنم؟؟فرض هم کنید پایه ام صفر صفر هست.(از رشته ریاضی)...
لطفا کلیه ی کتابهای تست و توضیح و ... رو کامل بفرمایید که تهیه کنم
اگر یک هفته صبر کنید یک مطلب جامع درباره ی زیست می نویسم ولی خب شما در این یک هفته زیست دوم فقط متن کتاب رو بخونید:n01:نقل قول:
سلام
برای هندسه پایه فار بهتره یا نشر الگو؟؟؟
یه سوال دیگه:اگه برای جبر و احتمال و گسسته فار بخونیم لازمه کتاب آنالیز ترکیبی نشر الگو رو هم بخونیم؟؟
سلام دوست عزیزمنقل قول:
ممنونم از شما
راستش دوست عزیزم به نظرتون خوبه که توی تابستون فیزیک+شیمی+ریاضی +یکمم زبان دوره کنم؟از مهر هم بقیه ی دروس
من هدفم دارو دانشگاه تهران هست...به نظرتون قلم چی برم؟از کی؟از تابستون یا مهر؟
دوباره مزاحمتون میشم
باز هم ممنونم
سلام بچه ها میگم برای آموزش هندسه 1 چه کتابی بگیرم
سلامنقل قول:
ابتدا باید بدونید که سبک سوالات زیست چه نوعی هست ...
سوالات کنکورهای اخر رو در حین مطالعه هر فصل بخونید تا بدونید که چه جوری باید بخونید ....
نکته مهم این هست که پیش از هر کتاب تست باید خود کتاب رو مسلط باشید . چون وقتی که بدونید چه طور باید بخونید خودتون میتونید سوالات رو پیش بیینی کنید.
مطالعه مفهومی و دقیق رو انجام بدهید.نکته بعد برای بالا زدن تستها تست زنی زیاد در این درس هست که عامل موفق هست ...
موفق باشید
این خیلی خوبه که هدفت رو گذاشتی برای 100 درصد اما چند تا نکته می خواستم بگمنقل قول:
برای خوندن 100 درصد بخون اما سر ازمون اصرار به 100 درصد زدن نداشته باش چون ممکنه که بخاطر این که تو ناخودآگاهت می خوای 100 درصد بزنی حتی سوالایی که دو به شک هستی رو هم بزنی و غلط دربیاد این خیلی مهمه که فقط اونایی رو که بلدی بزنی(من خودم زیست حدود 40 زدم امسال اگه سوالایی رو که شک نداشتم نمی زدم میشد درصدم 48)
برای خوندن زیست پیشنهاد می کنم تابستون شروع کن مسلط شی روی کتاب دوم و سوم از دوم شروع کن فصل به فصل برو جلو تست هم میزنی تست ازمونی نباشه بیشتر تست اموزشی بزن که هم مرور شه مطالب برات هم این که بتونی مطلبایی که خودت تو خوندن جا انداختی یا درست نفهمیدی رو بفهمی با این سطح سوالات زیست واقعا کسی که درصد بالای 60 می خواد چاره ای نداره جز این که روی تمامی جمله های کتاب مسلط بشه
اگه تابستون بتونی یه تسلط نسبی نه 100 درصد روی زیست دوم و سوم پیدا کنی کارت برای مهرماه به بعد اسون تر میشه هم مطالب زیست پیش رو خیلی بهتر می فهمی هم یبار بزرگی از رو دوشت برداشته شده
از مهر ماه هم باید شروع کنی برای مسلط شدن روی زیست پیش + هر چی می تونی بازم زیست پایه رو مرور کنی و بخونی
جبر و احتمال و گسسته فار کتاب خیلی کاملیهنقل قول:
دو تا کتاب داره ، یکی درس یکی تست
بهش تسلط پیدا کنی کنکور میتونی به تمام سوالاش جواب بدی ...