سونی اکسپولدو بیخیال بابا من که کواک های سونی رو اصلا قبول ندارم یه جورین:n13:نقل قول:
6964 هم خواستی بگیری دقت کن ویتنامی باشه نه چین
سونی اکسپولدو بیخیال بابا من که کواک های سونی رو اصلا قبول ندارم یه جورین:n13:نقل قول:
6964 هم خواستی بگیری دقت کن ویتنامی باشه نه چین
خواهش مندم.نقل قول:
برای ساب مگه میخواهید؟من برای اسپیکر منظورم بود. بله برای ساب کمه.
متاسفانه تو این رنج قیمت گزینه خوبی به نظرم نمیرسه.نقل قول:
پس برو بالاتر ببینیم چند مرده حلاجیمنقل قول:
سلام دوستان
من پراید 111 دارم که باند هاش فابریکه!
ولی پخش پایونیر دارم
میخوام باند های عقب رو عوض کنم ولی بودجه م صد تومنه!
یکی اینو پیشنهاد داد
بگیرم یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با صد تومن چیز بهتری نمیشه گرفت نه؟
باندهای فابریکتون از لحاظ کیفیت بهتر از مکسیدر به نظر میرسن،این برند بی کیفیته و پس از مدتی غیرقابل استفاده. بنابراین از دید من ارزش خریدن ندارهنقل قول:
با ۱۰۰ تومن گزینه چندانی ندارید،به نظرم اگه مقداری بودجه رو افزایش دهید شاید بتونید یک اسپیکر با کیفیت متوسط تهیه کنید. حداقل بالای ۲۰۰ تومن
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
سلام مکسیدر رو اصلا بیخیال شو درجه دو سه چین هستش از مارشال هم بدترهنقل قول:
یه پایونیر 6964 ویتنامی بگییر 125 ت با تخفیف 120 هم میتونی بگیری آشنا داشته باشی با نصب 120 میتونی نصب کنی خیالت هم راحت عمری برات کار میکنه حجم صداش هم به خاطر هاج بک بودن زیادو بیس خوبی هم میزنه تو هاج بک شکلشم خوشگلو جدیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16:
سلام مجددنقل قول:
آقا ما بالاخره دلو به دریا زدیمو تست کردیم :n01:
نتیجه خیلی جالب بود
پخش خونه :
2تا 80W RMS سارووند 8 اهمی
2تا 120W RMS ساب ووفر 4 اهمی
باندای ماشین :
Premier 40W Nom کره ای 8 اهمی
Max 460W
ضبط به اون گندگی رو بردم انداختم تو صندوق ، اول یکی از باندای ماشینو با سیم تلفن :n02: به خروجی 80W ساروند ضبط وصل کردم بعدش با کلی صلوات ضبطو روشن کردم دیدم خداروشکر صدا میاد نسوخته :42:
کم کم ولووم رو بردم بالا دیدم قشنگ داره جواب میده،بدون خش خش تا ولووم های بالا جواب داد.بعدش 2تا باند ماشین رو وصل کردم دیدم بهله صداش خیلی بیشتر از اون صدایی هستش که دارم بدون آمپ با پخش 7016 میگیرم :5:
البته صدا کلا ساروند بودش چون خروجی این قسمت ضبط،ساروند بودش.
کارو اینجا خاتمه ندادم،گفتم یکی از باندارو به خروجی ساب که 120 وات 4 اهمی بودش وصل کنم ببینم چی میشه:n10:
آقا ما وصلش کردیم یکی از باندا صدای ساروند یکی هم که به خروجی ساب وصل بود،صدای بیس میداد
ولووم رو بردم بالا دیدم چه صدایی درمیاد از این باند 40 واتی بدبخت :n19:
مخصوصا اون باندی که به خروجی ساب وصل کرده بودم رو باید میدید چه بالا پایینی میشد،چند دقیقه تو ولوم بالا گذاشتم آهنگ خوند خواستم ولوم رو تا آخرش ببرم بالا،گفتم الانه که اون باندی که به ساب وصله بترکه،بیخیال شدم:n02:
درکل واسم جالب بود،فکر نمیکردم خروجی پخش (7016 یا هرچیز دیگه) بیشتر از 25,30 وات نباشه،چون روشون ذکر شده 4 تا 50 وات !
نتیجه گیری:
اینکه پخش بدون آمپ 20 تا نهایت 30 وات میتونه به باند برسونه کاملا درسته چون تو این تستی که انجام دادم به این موضوع پی بردم...
دوستان گفته بودن که اگه تست کردی نتیجه رو بگو.واسه خودم که جالب بود .امیدوارم واسه بقیه هم مفید بوده باشه:n11:
:11:
منم یه بار باند گرد 10 سانتی جلو پراید رو بستم به آمپلی مونو:n02:
یه بیس زد گرد و خاک بلند شد از اسپیکر دشگه داشت میترکید که جداش کردم:n07:
حتی به آمپ 4 کانال قبلیم زدم ای صدایی میداد !
محمد تواَم آره؟ :n04: :n02:نقل قول:
اگه توان بیشتر از توان اسمیشون بهشون بدی به مرور زمان خراب نمیشن؟
دوستان یه هدیونیت معرفی میکنن ؟ تا 500 550
یه 7950 کارکرده تمیز دیدم میگه 400 ارزش داره ؟؟؟ چن نفر گفتن 7150 بگیر...!!
در ضمن هیچی از سیستم سر در نمیارم اگه میشه توضیح کامل بدین :n12: