سوال منم جواب میدید؟؟؟نقل قول:
Printable View
سوال منم جواب میدید؟؟؟نقل قول:
سواله اولت به نظرم ميشهنقل قول:
اميدوارم بقيه جوابه درستي بهت بدن
سلام دوستان
من امروز یه ps3 360gig خریدم ولی کمی مبتدی هستم و ممنون میشم کمکم کنید فقط بهم نخندین:27:
1- ایا باید اپدیتش کنم با حرکت خاصی روش انجام بدم یا احتیاجی به این کارها نیست؟
2-ایا باید بازیها رو با قیمت بالا خریداری کنم یا امکان کپی شدن بازیها مخصوصا فوتبال وجود داره؟
3- این هارد 360 خودش به چه دردی میخوره و خودم هم یک هارد اکسترنال 1ترابایت وسترن دیجیتال دارم و میشه رو اون بازی کپی کنم و با ps3 بازی کنم؟
4-و اینه زیاد بازی کردن باهاش با تایم طولانی مشکلی براش بوجود نمیاره؟
1-نه نه اصلا خود کنسول رو آبدیت نکن فقط برنامه مولتی من یا هر بکاپ منسجری که روش هست رو آبدیت کننقل قول:
2-اگه کنسولت کپی خور شده که خوب بازی های ارزون میخری اگه نه بازی اورجینال میخری که گرونه
3-بله میتونی از هارد اکسترنال استفاده کنی به شرطی که usb2باشه بهتره با فرمتfat32فرمتش کنی
5-نه نه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
--------------------------------
دوست من اینجا همه24ساعته آنلاین نیستن و همه جواب همه ی سوالاتو نمیدونم خواهشا یکم صبور باشیدنقل قول:
بله با فلش میشه انتقال داد ولی بایدUsb2باشه وfat32فرمت شدده باشه ولی خوب باید یه فلش توپول داشته باشی که بازی هارو با فلش اننتقال بدی
در مورد ریختن بازی تو هارد کنسول هم بگم که اگه کوچکترین اشتباهی بکنی هاردت به فنا میره ولی من آموزش دقیقی ندارم منتظر دوستان باشید
اصلا دوستان کسی نیست اموزش بده چطوری از فلش بازی به هارد کنسول بریزم با عکش باشه که مرسی
بگن کسایی که بلدن بگن ورژن مولتی من 1.16 این کار میکنه کبی از فلش به هارد کنسول
بازی که میخام کبی کنم نمیشه 3 گیگ فقط برن اووت هست
ميگم برو تو مولتي من بازيو كه تو فلش ميگي نشون ميده اون R1 رو بزن انقدر تا ليست بازي هارو مياره كه زيره صفحه توضيحات مربوط به كليد هارو گذاشته بازيتو انتخاب و مربع رو ميزني و يه صفحه مربوط به تنضيمات هست كپي اوليننقل قول:
گزينه هست كه بازيو ميريزه تو هارد
ای بابا !!!نقل قول:
به جمع باقالیا خوش اومدی پس :31:
آقا من که دیگه بیخیال هارد اکسترنال شدم رفتم مثل بچه ی آدم بازیم رو ریختم رو فلش FAT 32 گذاشتم رو PS3 اونم نخوند مثل اینکه به ما نیومده بازی به PS3 انتقال بدیم :hmm::thumbsdow
خودمن از فلش استفاده میکنم
دستگاه نمیشناسه یا تو مولتیمن نیست ?
هم مولتیمن میشناسه هم خود دستگاه یعنی تو قسمت های موزیک و ویدئو و عکس USB رو میشناسه ولی بازی روش رو نمیشناسه R1 رو هم میزنم ولی تو لیست بازی ها نیستنقل قول: