شما بگو یک مگ :n02: از اون 300 کیلوبایت هم نمیگذرننقل قول:
Printable View
شما بگو یک مگ :n02: از اون 300 کیلوبایت هم نمیگذرننقل قول:
هیچ چیزی توی این مملکت بهتر نمیشه... حالا میخواد حجم دانلود باشه... سرعت دانلود باشه... پینگ باشه... یا استی سیبیلی :n02: (منظورم stability بود)نقل قول:
حتی اگه 1 مگ دانلود کنید یک سومش کم میشهنقل قول:
دزدی که شاخ و دم نداره همینه دیگه
بعد میان میگن نه در ازاش کیفیت بهتر میشه حاضرم شرط ببندم در کیفیت روز هیچ تفاوتی حاصل نمیشه چون اونایی که تا الان دانلود میکردن در طول شب بوده و کاری با پهنای باند روزانه نداشتن
این پارس آفلاین روزشم داغونه
بزور سرعت دانلود من در روز به 100 کیلو میرسه از واونطرف تبلیغ 16 مگ میکنن
شبانه پیشکششون
والله به خدا صد شرف به یه دزد که از سر ناچاری و نداری دست به سرقت خونه و ماشین مردم میزنه منتها پارس آفلاین پول خون پدرشونو میگیرن و اگه الان دست به هیچ کاری نزنن و هیچ پولی از کسی نگیرن اونقدر خوردن و بالا کشیدن که واسه نوه و نتیجه و ندیده و تک و طایفشون کفاف میده
حیف و صد حیف
یه چیز دیگه اینه که حذف کردنو قیمتاشو نمیارن پاییننقل قول:
د آخه یکی نیست بشون بگه حلال زاده ، پسر پدرت ، درستکار ، حلال خور این چه وضعشه
برای من که اینترنتو قطع کردن اما از رانژه خارج نکردن. الانم با تری جی ایرانسلم یه بسته دو گیگ دو تومن خریدم.
من از پارس راضی بودم اما اگر کنسل نمی کردم یه عمر باید به بی عرضگی خودم فحش می دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بچه ها صفحه فیسبوک یادتون نره هم خودتون لایک کنید و هم به دیگران معرفی کنید تا با این صفحه آشنا بشند
مخابرات هم خوب جشنواره ای گذاشته هم قیمت ترافیک و سرویس ها رو پایین آورده هم شبانه داره برا همه استان ها
من 5 روز دیگه قراردادم تموم میشه شکر خدا.امروز رفتم دیدم که قراره اون طوریش کنن نامردا.البته سرعتش خوب بود.من 128 دو گیگشو داشتم.حتی شبا هم همین سرعتو داشت.
واسه مرکز کلانتری کجا خوبه؟همون مخابرات پاییزه بگیرم به نظرتون؟یه موقع اونم وسطش نیان بگن شبا هم حجمیه!
ببین اگر مخابراتتون سرعتش خوبه 6ماهه بگیر تا 6ماه خیالت راحته که شبانه دارهنقل قول:
داداش اونایی که تو پیج خود پارس میان تشنه یه همچین حرکتی هستند اگه میشه به ادمین پیج بگین شیر کنه پیج رو رو وال پیج پارس و تو کامنتا یا حتی تو اینستاگرمنقل قول:
بهترین تبلیغ تو خونشونه:n02:
الان بهش پیام دادمنقل قول:
اما زحمت اصلی رو باید خودمون بکشیم من که سعی میکنم چند جا معرفی بکنم شما زخمت بکش تو ه پیج پارس و جاهای دیگه هم معرفی کن
سلام به دوستان شورشی :n09:
چی بگم من خیلی شرکت عوض کردم برای پینگ خیلی مهم پارس نسبت به شرکت دیگه پینگ خوبی داشت ولی خوب دزدی حجم و .. داره
مشکل اینه که الان کجا برم ؟! های وب الان مدتی من فرم پر کرد 1 سالی میشه ولی جای خالی ندارن تو سمت مرکز مخبر ما ؟
یه جاهایی خودمون نمیذاریم بهتر بشه مثل همین دانلود رایگان شبانه ؛ اگه یه سری از ملت برای ثبت در کتاب رگوردهای گینس دانلود نمیکردن و بر اساس نیازشون دانلود میکردن الان همچنان دانلود رایگان شبانه برقرار بودنقل قول:
دقیقا همینطوره مثلا مخابرات ما 3ماه به 10مگ شبانه اضافه کرد ولی برش داشت چون سرعتش 1.2مگابایت فیکس بود و بعضیا شب تا صبح میزاشتن و 17گیگ شبی باهاش دانلود میکردن خیلیا باهاش هارد 1ترابایت و بیشتر پر کرده بودن بخاطر همین هم شبانشو برداشتن اونوقت میگفتم در حد نیازتون دانلود کنید که شبانه رو برندارن ولی هیچکی گوش نداد:n15:نقل قول:
تا جاییکه من میدونم یک قانونی هست که بر اساس اون نباید ترافیک خروجی (upload) از ترافیک کاربر کم بشه (مصوبه 181 تنظیم مقررات)
اما پارس همیشه ترافیک خروجی را هم از ترافیک کلی کم میکنه. این خودش یه جور بالا کشیدن حجم کاربر نیست؟
دوستان یه سوال ، من قرار دادم 4 ماه دیگه تموم میشه اما با توجه به مصرفم تا 10 15 روز دیگه حجم دارم ، واسه فسخ قرار داد بابت اون 4 ماهی که مونده ازم پول میگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ازینا بعید نیس اخه چیزی !:n27:
والا من که چند تا isp عوض کردم همشون اپلودم حساب میکردننقل قول:
پ ن پ برو یه ترا اپلود کن هیچیم کم نشه ؟
خیلیم دلشون بخاد پورتشون خالی شه منم 2 ماه از یه سالم مونده ولی همش 800 مگ دارم تموم شه فسخ قرارداد بای بای ولی هنو نمیدونم کجا برم خوبی پارس این بود من 128 محدود داشتم شبی 6 گیگ دان میکردم ماهی 8 تومن میدادم حالا کجا برم من ؟نقل قول:
راستی یادمه 3 سال پیش از داتک اومدم پارس انلاین علتش این بود جشنواره گذاشته بود هزینه فعال سازی نمیگرفت مودمم رو هم قبول میکرد و 3 ماه اولم رایگان بود واسه همین هم مفتی سه ماه رفتم پارس انلاین ولی الان نمیدونم شرکتا از این طرح ها دارن یا نه ؟
داداش باور کن تقصیر ما نیست بعضی ها بودند همش ما تحریک میکردند که ما دانلودر ها امید پارس آنلاین هستیم ما هم جو گیر شدیمنقل قول:
خدایا توبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها دوباره شروع نکنید به حاشیه درست کردند [ حذف ]
قانون 25 درصد حجم خریداری شده آپلود رایگانه اما توی پارس کلا رایگانه توی گزارش می نویشه اما محاسبه نمی کنه خودتون برید تفریق کنید متوجه می شیدنقل قول:
حذف شود ......
والا جدول گزارش مصرفش آنقدر پیچیده است که من حوصله بررسی همه اش را نداشتم :n13:نقل قول:
اما الان که یک مقدار فسفر سوزوندم دیدم حق با شماست :n01:
نه پارس حساب نمیکنه توی گزارش مصرف غیر رایگان مینویسه ولی حسابش نمیکنه خودت با ماشین حساب جمع و تفریق کن تا متوجه بشی :n01:نقل قول:
کاش فقط شبانه رو دست نمیزد این آخراش خیلی تاپ شده بود
داداش دمت گرم من با 512 و 5 گیگ در ماه ، شبی بیشتر از 5 گیگ نتونستم بگیرم:n01:نقل قول:
الان شاتل و هایوب دارن ولی انگار مال شاتل شبانه نداره
ما رو باش پارسال گفتیم دمشون گرم قیمت هر گیگو 600-700 بردن پایین نگو آرامش قبل طوفان بوده
بگیریدش تا فرار نکردهنقل قول:
مقصر حذف شبانه پیداش شد:n08:
زود اعتراف کن
مگه میشه مدیرای شرکت ها بشینند با هم تیانی کنند برای سود بیشتر
اصلا ممکن نیست:n02:
پس تقصیر شماست
حالا که ماهی 240 هزار تومن پول بدی حساب کار دستت میاد:n24:
راستش من انقد سرعتم بالا بود رفتم 128 بگیرم بلکه حجمم زود تموم نشه واقعا از پارس راضی بودمنقل قول:
اگه این دسته گلو به اب نداده بود
الان روز سرعتم تا 1 مگ شبم تا 500 میره تازه گفتم خطو رو 9 مگ بستن برا کاهش نویز
عکس فوق مربوط به پارس آنلاین نیست، اینترنت 512 مخابراتم هست که هم اکنون مشاهده می کنید. خیلی وقت بود از مخابرات برای وب گردی استفاده نکرده بودم الان که پارس رو تعطیل کردم دارم ازش استفاده میکنم. خوب دوستانی که هنوز پارس هستند سرعت و پینگشون الان چطوره ؟ الان رو میگم ها نه دو ساعت دیگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
128 محدود 2 گیگ در ماه یه ساله
خط رو 9 مگ بسته شده
تهران نیستی نه ؟نقل قول:
چرا عزیزم تهراننقل قول:
نارمک
منطقه شهید آیت
فاصله تا مخابرات منطقه ( 500 متر )
این تست دومگ من
من از پارس میرم ولی نه بخاطر مشکل شبانه
بخاطر اینکه پارس هیچ وقت به تعهداتش عمل نکرد این تایم پولی وای به حال رایگان
مرکزتون خلوته خیلی ! قدر اون مرکز رو بدوننقل قول:
دقیقا من هم یک ماهی بود این مشکل رو با پارس داشتم حالا فن آوام نصب شه ببینم اون عصرها چطوره. پهنای باند در تایم غیر شبانه کم آوردن، شبانه رو پولی کردن تا پهنای باندش رو با استفاده از ماشین زمان انتقال بدن به سایر تایم ها :n08:نقل قول:
پنجشنبه ساعت 23:30
این که حالا به کنار، سه چار روزه شبانه سرعت کم شده
از اون روزی که فهمیدم میخوان شبانه رو بردارن هنوز نتونستم یه شب درست درمون دانلود کنم دلم خنک شه! :47:
نقل قول:این طور استدلال کردن درست نیست. وقتی شما یه چیزی رو در اختیار کاربر قرار میدی کاربر سعی میکنه بیشترین استفاده ی ممکن رو بکنه این طبیعیه... کار ISP اینه که پهنای باند رو مدیریت کنه... در واقع فلسفه ی وجودی ISP همینه.... اون زمان که شبانه بی در و پیکر بود میشد شبی 10 گیگ راحت دانلود کرد... پس پهنای باند و امکاناتش وجود داره.... حالا که مثلا دارن مدیریت میکنن قیمت این دانلود میشه ماهی 400 هزار تومن تقریباً... یعنی طرف اگه سرویسش 20 تومن بوده الان باید 20 برابر پول سرویسش رو فقط برای شبانه بده.... آخه این چه مدیریت کردنی که یهویی هزینه ی مشتری رو 20 برابر میکنه؟ جالا شاید شما بگی این مشتری پر مصرفه و غیره... قبول! شاید منطقی باشه هزینه ی این مشتری رو دو برابر کنیم ولی نه 20 برابر! مدیریت یعنی استفاده ی بهینه از منابع... حالا این استفاده ی بهینه از منابع هستش؟ به نظرم بیشتر اسمش سو استفاده از منابع باشه....نقل قول:
حالا آسياتكو ببينيد حتي تو تايم نيم بها هم سرعتو محدود ميكنه كه مبادا كسي نصف قيمت دانلود كنه:n08:
امروز با فن آوا صحبت کردم یه امیدی هست! خوبیش اینه که سرویس های شبانه دار مشخصن و دیگه اراجیفی از قبیل "هدیه رایگان" و "بشرط جور بودن جنس" و اینها نمیتونننقل قول:
تحویل بدن و اگر فردا اینام بخوان حذفش کنن دیگه یه کیس خوب برای شکایت هست .
زودتر یه خبری از چگونگی سرعت تایم روزانه و شبانه شون بذار ببینیم این 5 ماه و 10 روزی که از قرارداد شش ماهه با پارس مونده چکارش باید کرد.
به نکته درستی اشاره کردی , ترافیک مصرف نشده شبانه رو فقط با ماشین زمان میتونن به اوقات دیگه منتقل کنن! و اصلا افت سرعت عمدتا در ساعات روزانه است ولی
کو گوش شنوا ؟ بنا به اون ضرب المثل که اگر نیت بهانه جویی باشه روی طناب هم میشه ارزن پهن کرد .
بعضی ها هم هستن که حضور غیرلازم شون در تاپیک هر سرویس دهنده ای نشونه به .. رفتن اون سرویس دهنده است . صبانت هم زمانی که داشت اوضاع خراب میشد
مثل کرکس اونجا چرخ میزدن . پس اگه بعدا تو تاپیک فن آوا یا های وب سروکله شون پیدا شد زودتر بجنبید و بفکر جای دیگه باشید !
دوستان جلوی تعرفه اینترنت نامحدود با سرعت 512 مشخصا (POL-512-U+) زده ارتقا تا 4 مگابیت در ثانیه میخواستم ببینم این عبارت برای بعد از اون 8 گیگ ابتدایی (که طبق توضیح خودشون سرعت 16 برابر سرعت اسمی هست) هم صادقه یا نه در واقع می خوام ببینم میشه با این سرویس به طور متوسط با سرعتی حدود 200 در طول یک ماه دانلود کرد یا بعد از اون 8 گیگ میشه 64 ؟اگر دوستان کسی این سرویس رو داشته یا اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنند
گیگا جان الان شما میخوای جمع کنی بهتون پول حجمت رو باید برگردونن دیگه یا برنمیگردونن؟
اگر برنمیگردونن نمیشه ازشون بخوای که حجمتو بفروشی به کابرای دیگه؟ مثلاگیگی3نومن؟