کمتر از ۵ دقیقه وقتتون رو می گیرهنقل قول:
دوستان تقاضا می شود این متن رو دست به دست به شاتلی ها برسونید
Printable View
کمتر از ۵ دقیقه وقتتون رو می گیرهنقل قول:
دوستان تقاضا می شود این متن رو دست به دست به شاتلی ها برسونید
هر شرکتی میری برو ولی شاتل نیا که پشیمون میشی مثل من. منو تو هفته اول محدود کرد الان سه هفته است که سرعت دانلودم از سرور خارجی ۲۰ کیلو بایتهنقل قول:
من سرویس ۸ مگ دارم میخام تغییر سرویس بدم به سرعت پایین تر. میخام بدونم شاتل ما به تفاوت رو بهم برمیگردونه؟! میخام هر چه قدر از پولی که به اینا دادم رو بگیرم بعد قراردام رو فسخ کنم برم از شرکت دیگه اینترنت بگیرم
با 15 گیگ جز پر مصرف ها شدم !!!:n08:اینا به دزد میگن زکی:n05:
شکایت کردن در حقیقت بی فایده هست چون اگه مقررات رو خونده باشد اونا به راحتی میتونن شما رو مجرم و متخلف حساب کنن.(یعنی قانونی شاتل باید به همتون اینترنت 16 کیلوبایت بده تازه با ضریب اشتراکی بودن 1به 8 میتونه سرعت رو به 2 کیلو بایت کاهش بده طبق قانون:n08:).نقل قول:
شکایتی که میشه کرد اینه که شاتل رو متهم به گرونفروشی کنیم.
اول اینو مطالعه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سرعت دانلودم شده 18کیلوبایت.رفقا سایت ایرانی با سرور ایرانی هرچی دارید بگذارید تا بریم تو کار دانلود از سرورهای وطن
دمتون گرم
من نمی شینم یه جا بگم فایده ای نداره ... بعد از محدود کردم حساب کردم دید کل حجمی که تا الان دانلود کردم رو به روز هام تقسیم کنم روزی ۲ گیگ دانلود کردمنقل قول:
من که ماه بعد از شاتل نمی گیرم همین الان مبین نت دارم ۱۳ تومن کمتر هم می دم بیشتر دانلود می کنم ... به هر دری می زنم
نقل قول:
من 128 دارم از قم .
اصلا شرکت خوب مگه داریم من به شما پیشنهاد بدم ؟!! :n02:
من که 1.6 گیگ از ترافیکم مونده ولی مدت قراردادم تا 26 بهمن هس ولی اگه جور بشه دارم میرم طرف پارس
نمیدونم اگه میخوای یه سر به تاپیک پارس بزن از بچه های اونجا هم سوال کن اگه خوشت اومد به نظرم پارس از شاتل بهتره
من اگه جور بشه برم پارس 2 مگ محدود میگیرم که خط رو روی 9 مگ میبندن قیمتش هم ماهی 25 تومن با 3 گیگ ترافیک
حالا بازم تحقیق کن هر کدوم به صلاح بود انتخاب کن :n16:
نقل قول:نقل قول:
اینقدر رفتی با اونا حرف زدی دستی دستی خودتو به محدودیت دادی :n08:
اصن هر چی تو سرور وطنی مونده من گرفتم شما پیشنهاد بده من دان کنم :n02:
=========================نقل قول:
متاسفانه محدوده ما رو پوشش نمیده
نقل قول:
اولن اقا ابوالفضل من حرف زدم تا بفهمم چی به چیه ولی اخرش فهمیدم این نرم افزاره قانونی توش نیست که از قبل اعمال بشه بلکه این نرم افزار به سیاست شاتل بستگی داره و هر روز هم حرف خودشون رو نقض میکنن.
اصن حال کردی نوع صحبتا ؟ جفت کردی ؟:n08::n07::n02::n09:
ای بابا اینجوری که بد میشهنقل قول:
نقل قول:
بابا جمعش کن این شاتلو من که دیگه ترافیکم تموم شه رفتم:n10:
اصن حال نکردم با این صحبتات الکی خودتو تو محدودیت انداختی نمیدونی که هر وقت باهاشون حرف میزنی و اونا هم میگه شماره خطتو بگو
بیشتر تو چش میایی و ریز دانلود هاتو میبینن و اینجوری زودتر محدود میشی دیدی که هنوز 15 گیگ نگرفته محدود شدی من این ماه تا 23 گیگ رفتم محدود نبودم
ولی چون هر شب به دانلود ادامه دادم محدود شدم :n02:
اره حق با تو هست / ولی من دیگه حس و حال عوض کردن شرکت رو ندارم.نقل قول:
بیخیال:n02:
نقل قول:
ایشاله زودتر از بند محدودیت رهایی پیدا کنی :n08:
چند روز طول میکشه شاتل خطو از رانژه در بیاره؟
پارس انلاین هم رفیقم میگفت محدود میکنن..سمت اینم نرو..مواظب باش تو پاچت نره:n08:نقل قول:
سلام می خوام اشتراک اینترنت بگیرم از کدوم شرکت اشتراک بگیرم از دیده بان نت و مخابرات قبلا داشتم اصلا راضی نبودم شنیدم آسیا تک خوبه اما مطمئن نیستم چون به نظر دفتر دستک درست حسابی ندارند لطفا راهنمایی کنید؟
نظرتون در مورد شاتل چیه؟
دانلود شبانه نداری خوبه ... قطعی تو روز ۱ تا ۳ بار دارهنقل قول:
امضاء رو بخون
نقل قول:
درسته اون سرویس های نامحدودش هست مثلا تو 128 نامحدود بر میداری بعدش
یه حجم خاصی رو با سرعت بالا میتونی دریافت کنی بعد از اون سرعتت 16 کیلو میشه :n02:
ولی سرویس های محدودش اینطوری نیس:n10:
کسی اینجا از منطقه محلاتی داره؟ من می خوام نامحدود بگیرم، دانلود ندارم برای وبگردی میخوام بیشتر هم خارجی..
وضعیت فیلر شکنا و سایفون هم بگین مرسی.
دوستان کسی نامحدود شاتل داره ؟ داخلی هم محدودیت می زارن ؟
برای وب گردی عالیه / سایفون و ... هم راحت جواب میدهنقل قول:
داخلی رو محدودیت نمیزارن فقط خارجینقل قول:
Abolfazl-Star@
اطلاع ندارید از سرعت 128 نامحدود خارجی و داخلی ؟
ممنون
128 داخلی من 350 تا 450 میگیرمنقل قول:
خارجی هم تا قبل محدودیتم 100 تا میگرفتم:دی
البته منطقه بندی ها فرق داره و معمولا خارجی از 50 تا بقیه جاها بالاتر نگرفتن با شاتل:دی
ممنون بچه ها .
فقط تهران رو 4 مگ می بندن معمولا ؟ کسی آمار داره دانلود استریم معمولا تهران چند بسته می شه بگه .
چرا آخر قرارداد که میشه سرعتت رو میکنن ۲kb!!!:n02:
عجب آدمایی ان اینا: دی
الان تمدید کردم هنوز سرعت درست نشده: (
از عرش به فرش اومدم:n02:
دوستان من مدت سرویسم سر آمده ! بنظرتون از شاتل کوچ کنم به یه شرکت نگون بخت! دیگه یا همین را تمدید کنم؟
شاتل رحم نکرده، برای استفاده شبانه هم مبلغی اضافه کرده. همه ی شرکت ها این مبلغ را میگیرند یا تنها از ابتکارات شاتل هست؟! :n13:
دوستان داستان این موضوع چیه !!!؟ امروز برام پیام دادن از شاتل :O
مشتری گرامی،
شاتل طی سالهای فعالیت خود و بر مبنای اهمیت اصل مشتری مداری در این شرکت، همواره تلاش کرده است تا خدمات خود را فراتر از الزمات قرارداد در اختیار مشتریان قرار دهد. بر همین اساس نیز ویژگی های مختلفی را همچون استفاده از ترافیک شب رایگان از ساعت 1 تا 8 بامداد در تمامی روزهای هفته برای کلیه ی سرویس های اکو فراهم آورده است.
بی تردید، ویژگی هایی از این دست جزو سیاست های تشویقی شرکت شاتل و با هدف افزایش رضایتمندی ایشان بوده و این شرکت قصد داشته است تا زمانی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز فراهم باشد، آن را در اختیار مشتریان قرار دهد. اما متاسفانه تغییراتی که در ماه های اخیر در هزینه های و تعرفه های قانونی زیرساخت های ارایه ی سرویس ها روی داده است، امکان ارایه ی این ویژگی بر روی همه ی سرویس های اکو را از این شرکت سلب کرده است. به این ترتیب، برای جلوگیری از افزایش هزینه سرویس ها، این شرکت قصد دارد ویژگی ترافیک رایگان شب را از این پس، در اختیار گروه های خاصی از سرویس های اکو قرار دهد.
با توجه به مجموعه مطالب مطرح شده، از تاریخ 20 مهر ماه 1392، برای کلیه ی مشتریان دارنده سرویس های Eco256, Eco128 و Eco512مبلغ 3،500 تومان ماهانه به عنوان هزینه ترافیک شبانه رایگان در نظر گرفته خواهد شد. با پرداخت این مبلغ این مشتریان میتوانند همچنان از امکان ترافیک شبانه رایگان در تمامی روزهای هفته بهره گیرند. بی تردید، برای کلیه ی مشتریان دارنده ی سرویس های Eco256, Eco128 و Eco512، این امکان وجود دارد که بتوانند یا سرویس خود را به سرعت های بالاتر با ترافیک شب رایگان ارتقا دهند و یا از همان سرویس فعلی خود اما بدون ترافیک شبانه رایگان استفاده کند.
دوستنانی که سرعت شبانشون محدود شده آیا فقط از سرورهای خارجی محدود شده یا از سرورهای داخلی هم محدود شدن؟
اگه از سرورهای داخلی محدود نیستن میشه به با وی پی ان به یه سرور داخلی وصل شد و با سرعت بالا دانلود کرد.
اگه کسی محدود شده ولی از سرورهای داخلی محدود نیست PM بده تا اکانت بدم تست کنه.
با تشکر
PM دادم عزیزنقل قول:
اگر این راهی که میگی جواب بده، عالی میشه
PM کردم دوست عزیزنقل قول:
لطفا" امشب تست کنید و جوابشو بدین.
با تشکر
من ارتقا دادم ۸ مگ گرفتم روز اول ۱۹ گیگ گرفتم و تمام تا ۱۷ روز بعدش (تا الان) محدودم و سرعت دانلود شبانه ۱۴ KB شده ... خلاصه حواست جمع باشهنقل قول:
شبانه رایگان بودنش خوبه عزیز اینطوری بشه هم هر گیگ 350 باید سرور داخلی طرف پول بده روزانه 10 گیگ بزنه ماهی 100 هزار تومان برای کسی این کار به صرفه نیست .نقل قول:
اولا" که کل 30 روز رو که محدود نمیکنن.نقل قول:
ثانیا" حالا دیگه قرار هم نیست کسی که محدود شده بازم بخواد شبی 10 گیگ دانلود کنه!
در مورد هزینه و مقدار گیگ ماهیانه این روشی که گفتم، میشه یه مقدار حجم با قیمت معقول ارائه کرد.
البته این روشی که بنده گفتم فقط جهت تست بود هنوز در مورد تجاری کردنش تصمیمی ندارم.
با تشکر
دوستان کسی تهران هست بگه معمولا چند مگ می بندن سرویس رو ؟
بهتر قبل از هر چیز در مورد چیزی خوب تحقیق کنی اولا مورد تانل با یک ریپورت به دیتا سنتر اون هم به فتا می تونه با شماره کارتی پرداخت انجام دادی برای سرور بری برای آب خنک خوردن الان هستن بچه هایی که میلیونی جریمه خوردن سر همین تانل چند ماهه آّب خنک می خورن .نقل قول:
اولا" که کل 30 روز رو که محدود نمیکنن.
ثانیا" حالا دیگه قرار هم نیست کسی که محدود شده بازم بخواد شبی 10 گیگ دانلود کنه!
در مورد هزینه و مقدار گیگ ماهیانه این روشی که گفتم، میشه یه مقدار حجم با قیمت معقول ارائه کرد.
البته این روشی که بنده گفتم فقط جهت تست بود هنوز در مورد تجاری کردنش تصمیمی ندارم.
دوم در این روش دریافت از خارج و وردی به ایران حساب می شه یعنی به ازای هر گیگ دانلود باید پول دو گیگ پرداخت کنید یعنی هر گیگ 750 .
به هر حال روش جواب بده هم بهتره اینها شخصی استفاده کنی فیلم ماتادور دیدی که همه چی در ایرن به سرعت برق قابل پیگیری هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی
10 گیگ کمتر از 10 دقیقه دانلود!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی هیجان دارد اگر کیفیت کم اونا فایل دانلود شود کیفیت بهتر مشاهده شود
ایشون لطف کرده داره از لوکال خودش دانلود می کنه شما هم می تونی IIS در ویندوز فعال کنید فایل های روی هاردت با سرعت فضایی دانلود کنی و بری همه جا پوز سرعت خودت رو بدی .نقل قول:
اوه خودم امتخان کردم متوحه شدم ممنونم