آقا این پی کیه که میخواد به ترایب ما حمله کنه ؟
دو روز توی ترایب نبودیما ... !
بارون هم به خودش زحمت نمیده جواب سوال بده !
همون سعید توی کار کردن بهتر بود ... هرچند جواب میل رو 2 -3 ساعت دیگه میداد ولی حد اقل جواب میداد !
Printable View
آقا این پی کیه که میخواد به ترایب ما حمله کنه ؟
دو روز توی ترایب نبودیما ... !
بارون هم به خودش زحمت نمیده جواب سوال بده !
همون سعید توی کار کردن بهتر بود ... هرچند جواب میل رو 2 -3 ساعت دیگه میداد ولی حد اقل جواب میداد !
در ورد 38 ، برو بگرد ببین کدوم ترایب هست که دوک نداره اینا تو همونن :39:نقل قول:
Gam3r شما در کدوم ورلد هستین و اسم ترایبتون چیه؟
تویی بزغاله ؟؟ من داشتم فکر می کردم که تو بعد از بن شدن کجا رفتی ، پیدا شدی بالاخره : دینقل قول:
یوزرم اینه : m-pro
بی ادبنقل قول:
من اومدم اینجا هفت هشت تا یوزر بن کردم
نمیدونم چرا هرجا پست میدادم مردم میفهمیدن من کیم ! :27:
اقا جون من اینجا کاربر تازه عضو شده پست نده مدیرا میان تایید کنن صاف اون پست اول منو میبینن بنم میکنن ! :31:
اصلا نمیخواستم بگم کی هستم ... تقصیر حسینه :31:
دیگه گندش در اومد ، یه کم اسپم بده بره صفحه بعد کسی نبینه :31:نقل قول:
بی ادب
من اومدم اینجا هفت هشت تا یوزر بن کردم
نمیدونم چرا هرجا پست میدادم مردم میفهمیدن من کیم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا جون من اینجا کاربر تازه عضو شده پست نده مدیرا میان تایید کنن صاف اون پست اول منو میبینن بنم میکنن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا نمیخواستم بگم کی هستم ... تقصیر حسینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این آیدین دوباره غیبش زد چرا ؟؟
خب پس پستتو ویرایش کن منم الان ویرایش میکنمنقل قول:
آقا این لرد ایمان که بارون ترایب باشه خارجیه ... میگه اهل اندونزی هستم !
کوروش هم میگه من نمیتونم کاری برای فرستادن ریسورس به تو بکنم
دو تا ****.... ! :31:
لازم به ذکره این کوروش بنده نیستم ...نقل قول:
کوروش هم میگه من نمیتونم کاری برای فرستادن ریسورس به تو بکنم
دو تا ****.... ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا با مرام خودتی :11:نقل قول:
ایول این رو خوب اومدی! :31:نقل قول:
بردار گرامی پستت رو ویرایش کنی هیچ کس نمیفهمه! :31:نقل قول:
اصلا نمیخواستم بگم کی هستم ... تقصیر حسینه :31:
این پای رنک چهار ورده!نقل قول:
و گاومون تو قسمت زیادی زاییده!
تریبه ما هم درب و داغون
هیچکس نیروی دفاعی نداره
همشون داغون داغونن!
و بزودی مثل قبیله کوروش در 32 می شویم است بود باید شود !
سعید هم مشکوک می زنه
الان معلوم نیست کدوم یوزر و تو کدوم قبیلس :دی:5:
خود کشی کن از دستت راحت میشیم یکی کمتر:دی:31::10::27::21:نقل قول:
حسین بپر بیا ورلد 38 بلکه بتونم تیکه از محبتاتو جبران کنم : دینقل قول:
بابا با مرام خودتی
ویرایش شد !نقل قول:
بردار گرامی پستت رو ویرایش کنی هیچ کس نمیفهمه!
من كه مي دونستنم!! منو كه نمي تونستي گولنقل قول:
اصلا نمیخواستم بگم کی هستم ... تقصیر حسینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزني!!
خب پس من همون بر میگردم توی بلود ! :31:نقل قول:
:31:نقل قول:
من به شما قبلا گفتم که ! :27:نقل قول:
محتوای مخفی: کبوتر نامه بر تریبالیست ها :
آقا یکی میتونه آدرس دقیق سایتی رو که نشون میده اعضای هر ترایب کجا توی نقشه هستن رو بده ؟
شما وقتي تازه يوزرت رو درست كرده بودي و اسم يوزرت ايتاليك بود من توي بخش كاربران آنلاين داخل تاپيك وست ديدمت و همون جا فهميدم شخص شخيص تو هست اون!!نقل قول:
الان که 60 نفر نقل قول کردند دیگه کاریش نمی شه کرد ...نقل قول:
بردار گرامی پستت رو ویرایش کنی هیچ کس نمیفهمه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم این چقدر باحاله ، من تو چت روم مبین رو سرکار گذاشتم :27:
کی اول از همه کشفش کرد ؟
نقل قول:
آقا یکی میتونه آدرس دقیق سایتی رو که نشون میده اعضای هر ترایب کجا توی نقشه هستن رو بده ؟
کد:http://tribalwarsmap.net/
اين يكي بهتره .... ابزار هاي زيادي داره : twstats.com
attack planer
map tools
حتي اين امضاهاي بجه هام مال همينه !
دستت درد نکنه حاجی ولی منظورت اون یکی بود
اون خیلی بهتره نشون میاد ... برای tw stats هم بود که نشون میاد مثلا اعضای فلان ترایب توی کدوم قسمت ها هست ( روی نقشه )
برسام از کجا میشه همشون رو جور کرد ؟!!
ميگم چه جوري ميشه ارتقا داد معدن يا مزارع رو؟
سایت همین است دیگه:نقل قول:
برو تو قسمت Highlight controls و نام هر ترایب یا بازیکونی رو که میخوای وارد کن و ...کد:http://en38.tribalwarsmap.net
اين يكي هم هست ... از لحاظ نقشه و اينا خيلي خوبه ... ولي فقط مربوط به Top Ten ها ميشه ... براي ترايب هاي كوجيك از همون twstats قسمت map ش استفاده كن ديكه ! بالاي attack planerنقل قول:
کد:http://map.k-io.com/
وارد Village Headquarters ميشي و براي ابديت روي Expansion to level x كليك مي كني ...نقل قول:
بابا حرفه ای ... اینا رو کی یاد گرفتی ؟؟؟نقل قول:
وارد Village Headquarters ميشي و براي ابديت روي Expansion to level x كليك مي كني ...
: دی
تشویق کنین شدم 300 امتیاز !! همچنان دارم با سرعت رنک رو بالا می برم ... بالاخره هم امروز Beginning Protection تموم شد و رسما از امروز فارم کردن ما هم شروع شد .... یه کف مرتب بزنین ...
اقایونی که تو ورلد 38 هستند
لطفا ساپورت و ریسورس به دهکده من بفرستید
دو تا ویلیج اطراف من به سرعت نور فارم می کنند و امتیازاتشون زیاد میشه
می ترسم منم فارمشون بشم
اینم مختصاتمه
714|387
نیرو هاشون چقدره ؟؟نقل قول:
ای بابا ، اینی که کنارت هست که از ترایب خودتون هست ... امتیازت هم که زیاده ، مشکل تو چیه ؟
پروفسور هنوز بهش اتک ندادن که بگه نیروهاش چقدره :27:نقل قول:
خوب به من چه ... همچین گفت به سرعت نور فارم می کنند من دیگه بقیه اش رو نخوندم ، فکر کردم اون هم جزوشون میشه :31:نقل قول:
پروفسور هنوز بهش اتک ندادن که بگه نیروهاش چقدره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس مسئله مهم نیست ...
آقایون یه مشکل !
فکر کنم جریان رو از فروم بازی بدونید ولی در کل یه بار توضیح میدم :
کلا هر چی روستا اطرافم بود رو کلیر کردم که بعدا همه رو بگیرم و اطرافم کاملا خالیه ! 4-5 روز پیش یکی رو کلیر کردم (خیلی سگ جون بود) میخواستم اولین جایی که نوبل میکنم همونجا باشه (محمد کامل در جریانه) روزی دو بار فارم میکردم هر روز هم نیرو میساخت تا اینکه دیروز روستای کنار همون که از بچه های ترایبه دقیقا یک ساعت قبل از اینکه من آخرین حمله رو بکنم اونجا رو گرفت !!
خیلی عصبی شدم یه هفته بود که برنامه ریزی کرده بودم . حالا طرف بدون اینکه کاری بکنه فقط 4 تا نیرو و یه نوبل ساخته اونجا رو گرفته و اومده تو فروم میگه من اونجا رو کلیر کرده بودم !! من حدود 25 تا ریپورت دارم از کلیر کردن این طرف و اتک های روزانه که هر روز این طرف نیرو میساخته . حالا برای مطمئن شدن همین دوستمون رو اسکات کردم اینم ریپورتش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما نظر بدین !
من فقط بهش گفتم برو خدا رو شکر کن این طرف رو کلیر کردم وگرنه تو با این تعداد نیرو توانایی دفاع از خودت رو هم نداشتی چه برسه به نوبل کردن این !! طرف یه مرده خور به تمام معناست
من قصد دارم این رو نوبل کنم و اگه الان اتک بدم مال من میشه اینکا رو بکنم یا نه ؟
دوستان ما اينجا افتاديم :
X: 304
Y: 695
هر كی 1 كيلو ريسورس بهمون بده واسش دعا ميكنيم !!
هم اكنون نيازمند ريسورس های سبزتان هستيم :31:
من جای تو بودم هر 2 تا روستاشو میگرفتم ولی تو خیلی سوسول بازی در میاری : دینقل قول:
حالا شما نظر بدین !
من فقط بهش گفتم برو خدا رو شکر کن این طرف رو کلیر کردم وگرنه تو با این تعداد نیرو توانایی دفاع از خودت رو هم نداشتی چه برسه به نوبل کردن این !! طرف یه مرده خور به تمام معناست
من قصد دارم این رو نوبل کنم و اگه الان اتک بدم مال من میشه اینکا رو بکنم یا نه ؟
بزن بترکونش !
من توی فروم هم بهش گفتم 2 راه داری :
1 . اون ویلایجی رو که کوفت کردی کلیر کنی تا چاقال نوبلش کنه
2 . از تریب دیسمیس بشی و چاقال ویلایج دومت رو کلیر کنه و من اولی رو ! : دی
بعدا هم طرف اومد درجا به من میل زد و گفت به پیر به پیغمبر من غلط کردم تورو خدا از سر تقصیرات من ابله بگزر من دیگه غلط بکنم همچین کاری کنم بعد یکم دستمال زد و من سریع اتک رو کنسل کردم : دی
چاقال من توی فروم ترایب هم گفتم که چون تو کلیرش کردی تو هم باید نوبلش کنی ولی این یاور ( مهسن - همین چیزا بود یوزرش ... خیلی شبیه یوزر محسن بود ولی محسن نبود ) میاد میگه که یه تارگت دیگه نوبل کن و منم کمکت میکنم !
چاقال من اگه جای تو بودم میگفتم بیا سرشو بخور من همون روستامو میخوام ...
چاقال بزن بترکونش
سعید تجارت آزاد باز نیست و فقط میشه به هم ترایبی ها ریسورس فرستادنقل قول:
----
واییییییییییییییییی ..... سعید ...... مردم از خنده ! ....... این چه اواتاریه ؟! :27:
ايراني بازي موج ميزنه!! كمي صبر و تحمل لفطا!! عجله كار شيطونه !! هر بچه اي خوب ميدونه!!نقل قول:
خوب به من چه ... همچین گفت به سرعت نور فارم می کنند من دیگه بقیه اش رو نخوندم ، فکر کردم اون هم جزوشون میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا حرف #@ ( ببخشید ممد ! : دی ) تایید میشه ، البته یه کم با ادبانه تر : دی
منتظر بودم وتو کنی (دمت گرم :40:)نقل قول:
الان میرم که بگیرمش :27:
ای بابا حواسم نبود :41::41: من بدون ريسورس چه كنم !!نقل قول:
آواتار مال شما بفرمااااا :31:
خوب من دیگه بزرگ شدم اینا رو نمی دونم ...نقل قول:
ايراني بازي موج ميزنه!! كمي صبر و تحمل لفطا!! عجله كار شيطونه !! هر بچه اي خوب ميدونه!!
من واقعا به این ایرانی بازی ها افتخار می کنم ... راستی جاتون خالی امروز که Beginning Protection تموم شد جوگیر شدم می خواستم یه فارم گنده بکنم یار های دفاعی رو هم فرستادم ،منتها حواسم نبود که روی اکس من ها کلیک نکردم (:39:) در کل اینکه ریپورتش اومد تازه فهمیدم چه گندی زدم ... کلی یارم رو به فنا فرستادم ، مهم اینه که یارو خیلی نیرو نداشت ... خوشبختانه و بدبختانه اطرافیان من اکتیو نیستند ...
خوب همون کاری که 30.000 نفر دیگه می کنند : دینقل قول:
ای بابا حواسم نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من بدون ريسورس چه كنم !!
آواتار مال شما بفرمااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم یه 30-40 تا Fake هم بفرست یارو وحشت بکنه ...نقل قول:
مگه ممد چي كارس تو تريب شما كه به حرفش استناد كني؟نقل قول:
منتظر بودم وتو کنی (دمت گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
الان میرم که بگیرمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]