من فعلا با مشکلات شما مواجه نشدم اما اینطور که بوش میاد تا یکی دو روز آینده سراغ من هم میان!
Printable View
من فعلا با مشکلات شما مواجه نشدم اما اینطور که بوش میاد تا یکی دو روز آینده سراغ من هم میان!
قضیه تعرفه های جدید چیه که تو سایت استان تهران زده ؟؟؟ یعنی از این به بعد بسته به حجم دانلود شده پول نت میاد ؟؟ :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
هنوز اجرا نشده ولی نامحدود هم داره جای نگرانی نیست .
دوستان کسی تونست حجمی بگیره ؟
احتمالا منظور از 108 در سرویس نامحدود، 108 گیگ هست !
نه دوست من ضریب اشتراک هست یعنی 1 به 8 .نقل قول:
من نامحدود دارم و تا چند روز قبل برای دانلود مشکلی نداشتم ولی الان سه روزه که شبا بعد از ساعت دو سرعت به صفر میرسه هیچی نمیشه دان کرد خواستم ببینم شما هم گرفتار این فاجعه خانمان سوز :n28: شدید یا نه؟
خرابکاری جدید :
آقا یه اعلام وضعیت از کریو بکنید ، یه فایلی رو بذارید برای دانلود بعد از یه مدتی کانکشن قطع میشه و دیگه تا یه زمانی نگذره نمیتونید به اون سرور کریو وصل بشید میزنه udp traffic is blocked ، اینو با سرورای مختلف تست کردم مشکل از کریو نیست مخابرات یه کرمی ریخته دوباره .
یکی از فروشنده های انجمن نوقیلتر هم گفته بود یه تعدادی از یوزراش همین مشکل udp رو دارن و همشون هم مخابراتی هستن !
دوستان من تقریبا اکثر سایتها رو باید با فری گ-یت بزنم تا باز بشن !!
چرا اینجوری شده ؟!!!
بعدش خیلی از سایتها هستن با فری گ-یت باز نمیشن و ارور میزنن ( کلا همیشه همینجور بوده ) ، ترفندی یا تنظیماتی هست برا باز کردنشون ؟!
این شکلیه ارور :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا دارن چیکار میکنن اصلا سایت های داخلی باز نمیشه از دیشب همش یا باز میشد یا نمیشد. کریو هم وسط دانلود قطع میشه page ها رو هم نصفه میاره.:n21:
دوستان من میخوام سرعت 1مگ ار مخابرات بگیرم میخوام بدونم سرعت دانلودش چنده؟؟
ایا پول اینترنت هر دوماه حتما باید از روی قبض پرداخت کنم یا اینترنتی هم میشه پرداخت کرد( یعنی روی قبض نیاد)؟