آری - نهنقل قول:
:دی
Printable View
آری - نهنقل قول:
:دی
آقا دمت گرم. بلاخره بعد دو هفته دیشب دانلود داشتم. تاینی هم ازش دانلود شد! عحب ایراد عجیبی داره. یه لینک وقتی رنج آپی 5 هست تماما پکت لاست میشه وقتی رنج 37 نه! خواهشن اگر کسی دسترسی داره به افرادی که مسیولیت روتینگ ها دارن بگید.نقل قول:
دقت کرده باشید یک هفته میشه که وب سایت ها باز نمیشند یا خیلی خیلی دیر باز میشه
اینترنت مخابرات داره میره روی بستر اینترنت داخلی
برای همین فاصله ما با مرکز دیتا سنترها داره دورتر میشه برای همین این تداخل ها داره ایجاد میشه
مثلا با سایت جی تی متریکس که برای تست لود سایت هست تست می کنم تو یک دقیقه یک سایت را عالی بالا میاره وبع ددو دقیقه زمان میبره
باید بیشتر صبر کنید تا درست بشه یک ماهی
سلام
دوستان اهل استان اصفهان کسی از فراتاز نت گرفته؟ راضی هستید؟ میخوام شاتلمو بدم و فراتاز بگیرم! نظرتون چیه؟
دوست عزیز این مورد را باید در تاپیک اینترنت اصفهان مطرح کنید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بعد از پیگیری های متعدد ! جوابی که به کاهش سرعت من دادند :
با سلام واحترام تعهد شركت مخابرات سرعت سرويس تا 10 مگابيت ميباشد.(نه الزاما 10)اين سرعت كاملا وابسته به كيفيت خط ميباشد وسرعت 10مگابيت در بهترين حالت ممكن (از جمله كيفيت عالي خط،فاصله نزديك تا مركز مخابراتي،بستر مناسب ومواردي از اين قبيل)اتفاق مي افتد.همچنين لازم به توضيح است طبق مصوبات سازمان تنظيم مقررات (ضريب اشتراك يك به هشت موضوع مصوبه جلسه 152كمسيون تنظيم مقررات و ارتباطات)ضريب يه اشتراك گذاري در زمانهاي پر ترافيك نيز وجود دارد.هرچند كه تلاش شركت مخابرات بر اين است كه كيفيت وضريب به اشتراك گذاري سرويس كاربران به مراتب بهتر از الزامات قانوني باشد.
دوستان الان کدوم سرویس مخابرات هست که سرعت پاییه ۳مگ به بالا بده ؟
طرح ولایت تا ولادت یعنی قرار بر این بوده سرعت تا ۱۰ مگ باز باشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که صدام به جایی نمیرسه و نرسید! فقط شماها بدونید که حلالشون نمیکنم .
درود بر شما دوست عزیز...نقل قول:
در مورد افزایش پورت باید بگم که اصلا مخابرات با درخواست شخصی چنین کاری را انجام نمیدهد حتی با مراجعه حضوری و نامه نگاری جواب های سر بالا و غیر منطقی به شما میدهند...
تنها راه برای شما از طریق پ.خ ارسال میشود.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون دوست عزیز،ببینم میشه یه نفر كمكم كنه..