خب شرایط شما میشه الان گفت که دیگه ایده آل هستنقل قول:
و این نوسان و کم بودن سرعت شما دیگه مربوط میشه به ترافیک بالای دکل منطقتون متاسفانه
و کاریش هم نمیشه کرد
پس که نمیشه داد فقط باید مودم رو یه جوری بفروشید
Printable View
خب شرایط شما میشه الان گفت که دیگه ایده آل هستنقل قول:
و این نوسان و کم بودن سرعت شما دیگه مربوط میشه به ترافیک بالای دکل منطقتون متاسفانه
و کاریش هم نمیشه کرد
پس که نمیشه داد فقط باید مودم رو یه جوری بفروشید
مال من رسما سرعتم رسید به 10k یعنی زیر خط افتضاح باید کم کم برگردم به دایال آپ همه جا رشد میکنن و شبکه 4g رو گوشیهاشون دارن من باید برم سر وقت دایال آپ
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
اول 2 مگ ها(از اول دی) رفتن تو سیستم خط مشی و به تازگی 1 مگ ها اضافه شدن.نقل قول:
2مگ روی 120 مثل اینکه گیر میده... (من الان 114)
از همچین جایی انتظار داری پولت رو پس بدن ؟
والا اگه مثل نامحدود هاش افت سرعت نداشته باشه ، میشه اما احتمالا با اون ها هم به محدودیت برسی باز هم اس.ام.اس میاد.
وضع کشور های جنگ زده همسایه بهتره از این نظر...نقل قول:
آره والا من میرم از ای دی اس ال دوستم میگیرم دو مگ از یکی از این شرکت بی نام و نشون ها داره ولی تا 500k دانلود میتونه بکنه یک فایلی رو که واسه من سه ساعت طول کشید اون ده دقیقه ایه گرفت
جالبه که اینترنت رایگان شبانه بعد از اعمال محدودیت همون 1 مگ میمونه ولی روزها 128 هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم داداش اگه میدونی خوبه یه ندا هم به ما بدهنقل قول:
میخوام سرویس 1 مگابایت محدود بگیرم دوستان خوبه یا نه ؟ (روز-شب-پینگ)
آره مال منم شبها سرعتش عالیه ولی روزها افتضاحه
خدا كنه خط مشي ـها به 512 نياد :n30: . فعلاً كه SMS نيومده و فعلاً سرعتها خوبه .نقل قول:
سرعت منوخیلی بده الان نزدیک دو ساعت و نیمه داره یک فایل 400 مگی دانلود میکنه هنوز به 70% هم نرسیده
پس دوسته عزیز چرا من همیشه زنگ می زنم 707 میگه انتن هیچ تاثیری روی سرعت نداره ؟؟؟؟؟نقل قول: