دوست عزیز من هر دوشون رو خوندم فیزیک کلا پیش بهتره ولی فیزیک 3 خیلی سبز مفهوم دیگه ای رو می رسونه...
دوست عزیز من هر دوشون رو خوندم فیزیک کلا پیش بهتره ولی فیزیک 3 خیلی سبز مفهوم دیگه ای رو می رسونه...
سلامنقل قول:
بحث آموزش از تست جداست . مثلا کتاب آموزش حسابان الگو بهترینه به نظرم ولی تست حسابان خیلی سبز معقول تر از بقیه هستش .. ( نگفتم بهتر , گفتم معقول تـــر ) .
بعدش اگه دیدی بازم تست میخوای و هنوز سیر نشدی :دی میتونی کتاب تست الگو رو هم بگیری .
برای فیزیک 3 هم بهترین کتابی که تا الان تالیف شده به نظر خیلی ها یکیشون هم خودم ( : دی ) فیزیک 3 خیلی سبز مصلایی هست . آموزش هم به نظرم نمیخواد درسنامه های این کتاب کفایت میکنه .
خوبی این کتاب هم اینه شما در هر سطحی باشی به دردت میخوره و به کارت میاد .
سلام عزیزان،رشته ریاضی هستم و البته سال دیگه کنکوری.فیزیک ۳ رو بخاطر دبیر مجهول الحال {!} بخوبی یاد نگرفتم راستش ... برای فهم و تسلط و تست و کلاً موارد مربوطه میخواستم کتاب معرفی کنید.متشکرم از لطفتون پیشاپیش.
سلام . کتاب تست فیزیک 3 خیلی سبزنقل قول:
سلام دوستان . بهترین و کاملترین کتاب کنکوری زبان انگلیسی رو برای 100 زدن میشه معرفی کنید ؟ نظر خودم گاج هست :n13:
سطح زبانم هم بالاست (بین 80 تا 90 %)
مبتکران آقای شهاب انارینقل قول:
سلام
برای تست ادبیات پایه به نظرتون کتاب تست لازمه؟؟اگه اینطوره چه کتابی رو پیشنهاد میدید؟؟
همین طور برای عربی و زبان هم اگه میشه کتاب معرفی کنید خیلی ممنون میشم:n01:
البته عربی تست 4کتاب قلم چی با تستای گاج سبز رو دارم.کافی هست؟؟
بهتره ادبیات رو موضوعی خوند نه سال به سال ...نقل قول:
من خودم تابستون اصلا ادبیات نخوندم ، ولی بهت پیشنهاد میکنم که اگر تابستون میخوای بخونی با دو مبحث آرایه ها و قرابت معنایی ( اگر مشکل داری ) شروع کنی
واسه آرایه های ادبی کتاب آرایه های ادبی انشارات رمزینه کتاب خیلی خوبی هست خوب متن رو بخون و بیشتر تست کنکور بزن مخصوصا کنکور های جدید که سبک سوال های آرایه ترکیبی شده .
برای قرابت معنایی من چون توش مشکلی نداشتم کتابی نخوندم ولی دوستان کتاب قرابت معنایی هامون سبطی از انتشارات دریافت رو خوندن که البته یکم کتاب حجیمه ولی تاثیرش فوق العادست
واسه املا و لغت کتاب هامون سبطی انتشارات دریافت عالیه + لغت های آخر کتاب
برای زبان فارسی هم باز هم انتشارات دریافت شک نکن بهترینه ...
برای عربی به نظر من کتاب خیلی خوبی توی یازار نیست اگر توی این درس مشکل داری بهتره کلاس خصوصی بری و جزوه ی معلم + تست کنکور ( خیلی مهمه)
زبان هم من کتاب انتشارات خیلی سبز داشتم راضی بودم ولی کتاب گاج و دکتر اناری انتشارات مبتکران هم خوبن
دوستان برای فیزیک سال دوم یه کتابی میخوام مثله فیزیک3 خیلی سبز آموزش خوب همراه تست خوب
کتابی هست؟؟ (تا الان به دلیل نداشتن کتاب هیچی نخوندم از فیزیک 2)
سلام بچه ها میگم برا آموزش هندسه 1 چه کتابی بگیرم