هرچند خودم از tplink استفاده نمی کنم ولی به نظرم خیلی مودم خوبیهنقل قول:
هیچ مشکل و ضعفی هم توش ندیدم
شاید مودم های بهتری هم باشن اما tplink هم مودم خوبیه
اثبات شده هم هست :31:
Printable View
هرچند خودم از tplink استفاده نمی کنم ولی به نظرم خیلی مودم خوبیهنقل قول:
هیچ مشکل و ضعفی هم توش ندیدم
شاید مودم های بهتری هم باشن اما tplink هم مودم خوبیه
اثبات شده هم هست :31:
جفتش مذخرفه! فقط Zyxel Asus Cyscoنقل قول:
خودت تنهایی این و اثبات کردی یا از کسی کمک گرفتی؟ من که فک میکنم از سر بی پولی این و میگی:31:نقل قول:
خوب زاکسل که عالیه، اون هیچی، اما با 60 تومن آدم مودم Tp-Link بی سیم رو بخره خیلی زور داره، چون داغونه ...
دقیقا منظور منم همین بود رفیق چون 15 تومن میذاری روش Zyxel بی سیم میگیری!نقل قول:
asus که داغونه ولی اون دوتای دیگه خوبن ولی تی پی لینکو من دوست دارم چون قبلا داشتم ولی الان دی لینک دارم البته دی لینک مزخرفه به غیر از این مدله جدیدی که داده ولی دارم میگم کلا دی لینک نگیرینا مزخرفهنقل قول:
آخه بعدش این Tp-Link بیسیمه، همش قطع، همش وصل. تازه من زنگ زدم اندیشه و بچه های پشتیبانیشون گفتن که این مودم تیپی لینک با سیم عالیه، اما مودم تیپی لینک بی سیم داغونه، مخصوصا توی خطوط استان گیلان استیبل نمیمونه و هی قطع و وصلی ایجاد می کنه ...نقل قول:
کسی خبر داره تو این ماه شاتل بازم شرایط خرید 3 گیگ و 3 گیگ رایگان و میخواد بذاره یا نه؟ میترسم ترافیک بخرم بد این شرایط و بذاره یه جاییم بسوزه بعد :31:
آره دوستامم همین مشکل و داشتن. من که اون اوایل که شرایط ویژه گذاشته بود شاتل zyxel گرفتم یه ماهم برا اینکه Zyxel گرفتم ازشون رایگان دادن بم. خداییش تو این 7 8 ماه یک بارم کانفیگش نپریده با هر 2 تا آنتنم بردش خیلی عالیه.نقل قول:
قابل توجه شما بهترن مدم فعلا تو تهران بوفالو هستش اینو واسه اطلاعات عمومی گفتمنقل قول: