همه مهاجم هستن دفاع نمی خواییم ریش هم که ندارن گرو بزارن بازیکن بخرن
همه مهاجم هستن دفاع نمی خواییم ریش هم که ندارن گرو بزارن بازیکن بخرن
سلام بر دوستان عزیز
خوب خدا رو شکر بلاخره انجمن راه افتاد
امیدوارم دوباره بهینه سازی نشه
خیلی دلم تنگیده بود واسش
اولین اخبار رو میزارم:
به گزارش RmadridFC: بازیکن مصری از ستاره فرانسوی ستایش کرده.
محمد زیدان دو گل مقابل برزیل زد تا پا جای پای زینالدین زیدان، همنامش گذاشته باشد. محمد زیدان شاید به دلیل نام خانوادگیاش مشهور باشد اما او مقابل برزیل نشان داد چه مهاجم خطرناکی است.
این بازیکن مصری میگوید: «زینالدین زیدان بهترین بازیکن تمام دنیا بود و همیشه تلاش میکردم از او فوتبال بیاموزم. معمولا بازیهای بسیاری که زیدان در آنها حضور داشت را تماشا میکردم تا مهارتها و حرکتهایش را یاد بگیرم. در هر حال میخواهم بازی خود را بهبود بخشم و نشان دهم بازیکن خوبی هستم. سعی میکنم به خاطر بازیام معروف باشم نه به دلیل نام خانوادگیام. خوشحالم که نام من مشابه نام اوست و امیدوارم روزی به خوبی او شوم.»
گفته میشود بلکبرن او را میخواهد. زیدان میگوید: «خوشحالم که در دورتموند بازی میکنم. فصل خوبی داشتم و هفت گل زدم. اما سه سال ازقرارداد من با این تیم مانده است.»
به گزارش RmadridFC: مدیر باشگاه رئال گفته هنوز کارهایی برای رسیدن به بارسلونا مانده است.
خورخه بالدانو مدیر باشگاه رئال مادرید گفته از واکنشها نسبت به خریدهای این باشگاه شگفتزده شده است. رئالیها 67 میلیون یورو برای خرید کاکا دادهاند و به زودی 96 میلیون یورو برای خرید کریستیانو رونالدو خواهند پرداخت.
واکنشهای مختلفی نسبت به این خریدها انجام شده و بالدانو میگوید: «در دو، سه سال گذشته میگفتند رئال مادرید به بازیکنانی نظیر رونالدو و کاکا نیاز دارد. آنها را حالا خریدهایم و شگفتزدهام که چرا بعضیها بدبین هستند. ما درگیر بازی آنها نمیشویم. میخواهیم تجارت را به شیوه خود پیش ببریم. به همین دلیل میشنویم و چیزی نمیگوییم.»
بالدانو همچنین میگوید: «بارسلونا میتواند بار دیگر فاتح سه جام شود. آنها نشان دادهاند قابلیت این کار را دارند. تلاش میکنیم به آنها نزدیکتر شویم و برای این هدف باید سخت بکوشیم. خرید پنج یا شش بازیکن به معنای داشتن یک تیم نیست. رییس جدیدی به تیم آمده و نه تنها زمان نیاز داریم که اضطراب فراوانی هم وجود دارد.»
به گزارش RmadridFC: نایبرییس والنسیا گفته زندگی بدون ویا هم امکانپذیر است.
خاویر گومز نایبرییس باشگاه والنسیا گفته داوید ویا میتواند به رئال مادرید برود و اوضاع در صورت فروش او هم مناسب خواهد بود. ویا روز قبل گفته بود تصمیمش را درباره آینده گرفته است و مدیر برنامههایش از آن خبر دارد. او البته نگفت به چه باشگاهی میرود ولی میگویند مادرید گزینه اصلی اوست.
گومز نایبرییس والنسیا گفته انتقال ویا به پایتخت مشکلی نیست: «نمیدانم ویا به رئال مادرید میرود یا نه، اما اگر این اتفاق بیفتد هم مشکلی پیش نمیآید.» گومز گفت که اوضاع اقتصادی والنسیا ایدهآل نیست اما آنها به یک بازیکن هم وابسته نیستند: «در جلسه عمومی 7 ژوئن، پروژه چند سال آینده رونمایی شد و گفت شد که در سالهای گذشته والنسیا حتی با وجود فروش بازیکنانش قهرمان شد و به فینالهایی رسید. باشگاه یک، دو یا سه بازیکن نیست. این قبلا هم ثابت شده.» نایبرییس همچنین حرفهای مانوئل یورنته، رییس را تکرار کرد: «با مادرید مذاکراتی داشتهایم ولی در حال حاضر پیشنهادهای راضیکنندهای نگرفتهایم.»
طبق آخرین اخبار رسیده
و به نقل از روزنامه مارکا
چاپ امروز
سران والنسیا باز دبه در اورده اند
و قصد فروش داوید رو ندارند
اینکه چه مرگشونه معلوم نیست
ولی میخوان به رئال نره و بره به چلسی
گرچه ویا گفته من تصمیمم رو گرفتم و میدونم چیکار کنم
خدا کنه بیادش رئال
امیدواریم
مساله سر پول هست!نقل قول:
این چلسی چرا هر بازیکنی ما میخوایم رو میخواد ؟ : دی
زلاتان رو هم میخوان :پی
NOTHING!!!!!!!!! :دینقل قول:
درخواست بالدانو از روبن: برو
این روزها باشگاه رئال مادرید یکی از فعالترین باشگاه ها در زمینه نقل و انتقالات است ، ولی اکنون شایعات جدیدی از رختکن این تیم به گوش می رسد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل-از آنجا که سران باشگاه مادریدی برای فصل آینده برروی آرین روبن، ستاره هلندی این باشگاه حسابی باز نکرده اند، از روبن خواسته شده تا به پیشنهاداتی که برای خرید او به باشگاه مادریدی ارسال می شود، توجه کرده و در فکر ترک رختکن این تیم باشد. این هشدار از سوی خورخه بالدانو، مدیر ورزشی باشگاه مادریدی به ستاره هلندی داده شده است و در این میان باشگاه هایی از جمله تاتنهام به دنبال جذب او هستند.
پیش از آنکه فلورنتینو پرس به سمت ریاست باشگاه مادریدی برگزیده شود، به گوش می رسید که او تاکید فراوانی بر حفظ ستاره های هلندی و به ویژه آرین روبن دارد. ولی اکنون بالدانو به گاردین گفته:« بهتر است که روبن پیشنهاداتی که برای به خدمت گرفتن او می رسد را با دقت تمام بررسی کند.»
پدر و مدیر برنامه های روبن در صحبتهایی اعلام کرده که پسرش به تاتنهام نخواهد رفت ، چرا که ترجیح می دهد تا در سانتیاگو برنابئو بماند.