نه من اصلا لایو نمیرم و نخواهم رفت
نه من اصلا لایو نمیرم و نخواهم رفت
آقا شما كه ميگه داره قيمتا ميره بالا ممكنه اليت از 400 بيشتر بشه :41:
اونطور که من شنیدم داره میره بالا و ممکنه به 500 هم برسه ( گفته فرشونده ها )نقل قول:
حالا در اینده معلوم نیست چی میشه
500 تومن 360 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب کدم آدم عقلی 360 میخره با این حساب ؟
اين الان يعني چي ؟! ميخواي بگي من كه اون اولين روزي كه فالكون اومده بود Permium 20 GB خريدم 670 مشكل دارم ؟! : دينقل قول:
كسي كه بخواد بخره و عاشق اين كنسول باشه ميخره !
خوب شما هم اگه تو این مملکت گل و بلبل زندگی میکردی و یک مشت دیکتاتور میشدن مسولین امرنقل قول:
درک میکردی که چطوری کنسولی که MS با وجود این قدرت بی نظیر و این Library بزرگ از بازی های بزرگ و تاریخ ساز رو با این قیمت کم برای اینکه درصد بیشتری از مردم بتونن تهیش کنن عرضه میکنه , به قیمت خون پدرانشون عرضه میکنن و هر وقت میخوان مثل ماست و پنیر بالا پایین میبرن کنسول رو . فقط چون نمایندگی نداره و هرکی شکست عشقی میخوره میره میشه وارد کننده
گرچه ارزش این کنسول خیلی بیشتر از این حرف هاست !
خب احسان جان شما درایوت Lite On هست و برای درایو های Lite On هم هنوز iXtreme 1.7 نیومده که بخواد بازی های Wave 4 رونقل قول:
بدونه activate.iso اجرا کنه .پس بازی هایی که شما داری الان ازش لذت میبری همه Wave 3 هستن .علت اینکه الان خیلی از بازی ها
Patch شده همین نبود iXtreme جدید برای Lite On هست.
والا احسان جان همونطور که گفتم تو اکثر LCD ها گزینه ی Power Saving وجود داره و زمانی که نور Back Light بخواد بیخودی مصرفنقل قول:
بشه جلوشو میگیره(البته نه اینکه کامل خاموش کنه)
ولی خب این گزینه تو اکثر Monitor ها وجود نداره و اینو هم که شما داری میبینی به خاطر اینه که Monitore شما یه TV هست.
آره میدونم چی میگی .
در مورد این دو گزینه هم تها فرقشون تو غلظت کارشون هست.
یعنی intermediat تو سایه روشن نرم تره ولی Expanded خیلی غلیظه .
بنده همچین جسارتی نکردم .نقل قول:
اون موقع قیمت 360 هم 111 یورو نبود .
اینا خیلی نامردن .
سلام
بالاخره این ایکستریم جدید برای لایتون اومد یانه؟؟
من الان کنسولمو چند هفته هستش روشن نکردم ایا مشکلی بوجود نمیاد چون یکی می گفت سیلیکنش خشک میشه؟؟
بازی های جدید از سه ماه قبل به این ور رو بگید؟؟
دستگیره بی سیم اصلی چنده و از کجا باد بفهمیم اصله یا نه؟؟
آره ! كلا مملكت گل و بلبل همينه ديگه ! هر روز قيمت ها بالا پايين ميشه اما همه جاي دنيا قيمت ها ثابت هست ! اينجا عشقي ميبرن بالا قيمت رو .نقل قول: