عزیز mms الان 2 ماهی هست که قطعهنقل قول:
یه نگاه به چند صفحه قبل بنداز توضیحات دقیقتری میتونی پیدا کنی...:20:
عزیز mms الان 2 ماهی هست که قطعهنقل قول:
یه نگاه به چند صفحه قبل بنداز توضیحات دقیقتری میتونی پیدا کنی...:20:
بیچاره اون اپراتور سوم!!!
بلایی که سر ایرانسل آوردنو بدتر سر اون میارن!
MTN خیلی معروف تر هست.
گفتن که باید 3g باشه....حالا 3g که اینترنت flat خیلی پر سرعت تا حتی 3.6Mbit در ثانیه داره! فیلترش میکنن گند میزنن به همه چی!videocall رو هم ***** میکنن!!!!!!!!!!!
البته چون 3g خیلی با اینترنت کار داره چون اینا سرعت بالای 128 رو به خونه نمیدن چه برسه به موبایل دیگه اون اپراتور باید قید videocall و کیفیت تماس و ... رو بزنه/
البته اپراتوره امید الکی داره!
چون اینترنت 3g فوق العاده گرونه (از 100 دلار در ماه به بالا)...من که ارزونترشو ندیدم!
به همین دلیل ملت نمیرن اونو بخرن چون mtn خیلی بهتر خواهد بود! هم آنتن دهیش بهتره هم خدماتش...تمام چیزهایی که 3g داره وابسته به اینترنت پر سرعته....حالا اگه فیلترش کنن که میکنن معلومه که ایرانسل بهتر میشه!
ایرانسل تا وقتی که وضع ما اینه از هر اپراتور دیگه ای بهتر خواهد بود!
ممنونم عزیز دل بابا همین کارو هم کردمنقل قول:
از همهی بچه های این تاپیک معذرت میخوام:11:
سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام كرد: ارسال Mms توسط اپراتور دوم تلفن همراه به دليل تدوين مقررات مربوطه متوقف شده است.
محمدرضا فرنقيزاد - مدير كل روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در گفتوگو با ایسنا، با بيان اين مطلب اظهار كرد: به جهت تنظيم مقررات اجرايي و حقوقي مربوطه، ارايهي سرويس Mms توسط اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل) فعلا متوقف شده است و بواسطهي نامهاي از سازمان به اين اپراتور اين سرويس فعلا ارايه نميشود.
وي گفت: احتمالا تنظيم قوانين و مقررات مربوطه تا 3 ماه به طول خواهد انجاميد زيرا يك سرويس به شمار ميرود و طبيعتا مسائل خود را به همراه دارد.
اینم علی جون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا شهاب سامسونگ بالاخره ما کی وارد گروهها میشیم؟
آیا میشه آخرین اخبار ایرانسل رو هم بصورت Sms روی سیم کارتهای ایرانسل داشته باشیم؟
آیا میشه قبض پرداخت ماهیانه ایرانسل رو هم از طریق کارت بانکها پرداخت کرد ؟
آیا میشه با ایرانسل هم مثل اپراتورهای دیگه پیام کوتاه فرستاد و از تسهیلاتی مثل استفاده از اخبار همشهری با SMS و ... استفاده کرد؟
آیا میشه با ایرانسل هم با شماره تلفنهایی مثل 119 و 118 و ... تماس گرفت ؟
چرا باید مدیر عامل MTN در ایران سیم کارت دولتی 0912 داشته باشه و از ایرانسلش استفاده نکنه ؟
آیا در سیم کارتهای دولتی هم برای استفاده از رومینگ بین المللی نیاز به پرداخت وجه اضافی می باشد ؟
...
با این همه ایرانسل برای من یه چیز دیگست ...
توسعه پرشتاب شبکه ایرانسل و ارایه خدمات و اطلاعات صادقانه مایه دلگرمی ماست.
1.خودش یه چیزایی میفرسته
2.آره باید بشه...من اعتباری دارم.
3.نه اونا فقط با مخابرات قرارداد دارند.
4.امتحان نکردم...فکر نکنم بشه.
5.فقط دروغه...برای تخریب شخصیتش بوده...شایعه!
6.نه اون خرکیه!هر وقت خاصی میره توی یه شبکه دیگه و رومینگو اینا که ممکنه برای بچه های مرز نشین مشکل ایجاد کنه ولی ایرانسل راهش ایمنه.
نقل قول:
این PTT رو اگه تو ایرانم راه اندازی کنن خیلی باحال میشه ! آدم تازه می فهمه تکنولوژی چیه !
اما حیف ..
حیف که هرچی رو اجازه بدن PTT رو اجازه نمیدن !! موبایل تبدیل میشه به یه چیزی شبیه بی سیم !
عمرا اینا اجازه بدن ! SMS به این سادگی رو سر یه مسئله کوچولو قطع می کنن ! حالا بیان PTT بدن !!
بچه ها سرویس جدید ایرانسل:
*150# رو بگیرید بهتون میگه چه جوری بگیرید.
بعد از ورود کد مثلا *150*09351111111# برای اون شماره یه sms میفرسته که لطفا با من تماس بگیرید.
اسم سرویس call back هست.
هنوز رسمی نیست پس تو سایت دنبالش نگردید...
* و # ها رو هم که میدونید چجوری بگیرید؟مطمئین نیستم توی پستم درست نشون بده!
اگه نفهمیدید:
اون مثالی رو که زدم از راست به چپ بخونید!
عکسه نمیاد!نقل قول:
جواب سوالاتون رو دوستمون داد. فقط اضافه کنم برای تماس با شماره هایی مثل 110 و 125 میتونید به جاش با 112 تماس بگیرین خودش میگه چیکار کنید. 118 رو هم همینطوری میگیره. :46:نقل قول:
درسته من الان تو قسمتي از اصفهان هستم كه تحت پوشش ايرانسل هستنقل قول:
الان هم هيچ مشكلي تو آنتن دهي و ... ندارم و كاملا راضي هستم
مشكلي كه استان اصفهان داره اينه كه تنها دو شهر رو پوشش داده و حتي خود شهر اصفهان هم پوشش نشده:18:
براي اطلاعات بيشتر به سايت ايرانسل بريد
برو به اين آدرس عزيزم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا چرا راه دور ميرين ، تو سايت خود ايرانسل كه همتون هر روز سر مي زنين هستشنقل قول:
تو منوي درباره شركت ، پيام مدير عامل : پيامشم بخونيد . اينم لينكش:
سلام من تنظيمات جي ميل رو انجام دادم وميل هم مي فرسته ولي وقتي چك مي كنه ايميل جديد
رو نمياره تو گوشي
من چيكار كم تو سايت هم ان pop mail......رو هم تيك زدم تو سايت جي ميل
يكيم ميشه مثل مسيج وقتي ايميل مياد خودش موقعه امدن بياد گوشي يعني ديگه نزني چك كنه
حالا چيكار كنم ؟؟؟
یک باره دیگه برو تو تنظیمات جمیل و تیک پاپ (گزینه بالایی) تیک بزن و بلافاصله ایمیل هارو تو گوشیت داونلود مننقل قول:
ببينم چرا Sms من شبا قطع ميشه !
هي مي خوام بفرستم ميگه شما الان نمي تونيد اس ام اس بفرستيد !
ميشه توضيح بدهيد اين برا چي هستش؟؟؟نقل قول:
pesartala2001 عزیز قبلا در این مورد بحث شده بود
با زدن این کد یه اس ام اس به اون شماره ارسال میشه(به صورت مجانی) با این محتوا
لطفا به من یه زنگ بزنید...
گ**ه ایرانسل بشه به سر و صورت این ارتباطات سیار :20:
تو تموم دنیا واسه برقرایه رومینگ با کشورهای دیگه باید یه ودیعه ای پیش اون شرکت گذاشته باشی مثلا همین Turkcell ترکیه که یه اپراتور بزرگیه همین کار و میکنه:20:
ایرانسلم که میدونین باید 200هزار تومن ودیعه بزاریم پیش شرکت تا رومینگمون برقرار بشه:8:
حالا یه اخبار تو پست بعد میذارم ببینین ارتباطات سیار داره از گ**ه های ایرانسل میخوره:46:
ای بابا جرا:18: ؟مگه چه مشکلی داره؟خدا نکنه من چیزی بگیرم.نقل قول:
شنبه، 16 تیرماه 138610:02 AM
July 07, 2007
علویان: استفاده از سیم کارت اعتباری محلی بجای رومینگ MCI اقتصادی تر است
نحوهي محاسبهي كاركرد و ميزان هزينهي مكالمات تلفن همراه مشتركان، زماني كه تلفنشان را به كشورهايي ميبرند كه شركت ارتباطات سيار با آنها قرارداد رومينگ دارد، همواره مورد سوال است؛ بويژه براي مسافران به عربستان، سوالات و ابهامهايي ازجمله اينكه بايد چه ميزان هزينهي رومينگ تقبل كنند و سيمكارت آنها پس از چند تماس قطع خواهد شد و اينكه آيا برايشان بهصرفهتر نيست كه با توجه به هزينههاي رومينگ بينالمللي، از سيمكارتهاي اعتباري كشورهاي مربوطه استفاده كنند، مطرح است.
شهربانو سادات رضوانينژاد - سرپرست دفتر بررسيهاي اقتصادي و تعرفههاي مخابرات - در گفتوگو ایسنا، دربارهي تعرفههاي رومينگ در عربستان اظهار كرد: در حال حاضر شركت ارتباطات سيار با دو اپراتور STC و ETihad قرارداد رومينگ دارد و تعرفهي مكالمات نيز با توجه نرخهايي كه اعلام شده محاسبه ميشود.
او افزود: اگر مشتركي سيمكارت خود را انتقال دهد، در صورتي كه گوشياش روشن باشد اما هيچگونه ارتباطي برقرار نكرده و به تماسهاي دريافتي پاسخي نداده و SMS نيز ارسال نكرده باشد، هزينهاي براي وي منظور نخواهد شد.
وي با بيان اين كه در اين اپراتورها دريافت SMS براي مشتركي كه تلفن همراه آن در حالت رومينگ بوده، هزينه دارد و با اشاره به اين كه مبلغ رومينگ مكالمه تا 200 دلار است، گفت: اگر مشتركي بيش از اين مبلغ مكالمه داشته باشد، تلفن همراهش قطع خواهد شد و تنها مشتركاني ميتوانند بيش از اين مكالمه داشته باشند كه با مراجعه به امور مشتركان ارتباطات سيار مبلغي را به وديعه بگذارند؛ تا در مدتي كه در سفر به سر ميبرند، تلفن آنها قطع نشود.
سيدعلي علويان - رييس هيات مديرهي شركت ارتباطات سيار - با تاييد اينكه براي مشتركان مسافر بهصرفهتر است كه با توجه به هزينههاي رومينگ بينالمللي، از سيمكارتهاي اعتباري كشورهاي مربوطه استفاده كنند، گفت: در سيمكارت ارتباطات سيار كه رومينگ است، بهطور ميانگين هزينهي تماس اگر مكالمه از ايران شروع شود، حدود 360 تومان و اگر از عربستان شروع شود، حدود 1400 تومان براي زائران تمام ميشود؛ اما در سيمكارت اعتباري عربستان هر دقيقه مكالمه از مقصد عربستان به ايران براي تماس گيرنده حدود 800 تومان است و براي دريافت كننده 175 تا400 تومان است كه به اپراتور بستگي دارد.
بنا بر اعلام شركت ارتباطات سيار، نرخ تعرفهي رومينگ با اپراتور STC عربستان تماس داخلي به شبكه تلفن همراه عربستان از ساعت 7 تا 21 شنبه تا پنجشنبه 2243 ريال و تماس داخلي، به تلفن ثابت عربستان از ساعت 7 تا 21 در همين ساعت نيز همين مبلغ محاسبه ميشود.
همچنين در ساعات 21 تا 7 روز شنبه تا پنج شنبه و روزهاي تعطيل تماس با هر يك از اين شبكهها نيز به مبلغ 2243 ريال منظور ميشود و هزينه تماس دريافتي نيز در تمام ساعات 1950 ريال است.
بر اساس اين گزارش، تماس بينالمللي به مقصد ايران براي هر دقيقه در تمام ساعات 15432 ريال محاسبه ميشود و نرخ ارسال SMS به ازاي هر پيام برابر با 1953 ريال است.
اما نرخ تعرفهي رومينگ با اپراتور Etihad، تماس داخلي به شبكهي تلفن همراه عربستان از ساعت 7 تا 21 شنبه تا پنج شنبه مبلغ1950 ريال و تماس داخلي به تلفن ثابت عربستان از ساعت 7 تا 21 در همين ساعت به مبلغ 1950 ريال محاسبه ميشود و در ساعات 21 تا 7 شنبه تا پنجشنبه و روزهاي تعطيل تماس با هر يك از اين شبكهها نيز به مبلغ 1950 ريال محاسبه ميشود.
بر اساس اين گزارش تماس بينالمللي به مقصد ايران براي هر دقيقه در ساعات 7 تا 21 شنبه به مبلغ 12335 ريال و در ساعات 21 تا 7 شنبه تا پنجشنبه و روزهاي تعطيل 10385 ريال منظور ميشود.
همچنين نرخ ارسال SMS به ازاي هر پيام برابر با 1950 ريال است.
سلام بچه ها من هنوز نتونستم میل بفرستم ولی میتونم بگیرم تمام گواهینامه ها رو هم رو موبایلم داشتم ولی دوباره نصب کردم ولی بازم نمیتونم سند کنم فقط میتونم ببینم
سلام :31: !
آقا ما دوباره امروز رفتیم یه بررسی کنیم ببینیم در چه وضعه.
کل خیابات توحید (4/5 خوب ) بلوار آیینه خانه ( 3/5 متوسط) پل فلزی و کاشانی ( 4/5 متوسط ) طالقانی ( 4/5 متوسط) حکیم نظامی تا 4 راه شریعتی(4/5 متوسط) تا 3راه حکیم نظامی (5/5 خیلی خوب)
دمای هوا : 38 C:24:
از ایرانسل خواستن برای تنظیم مقررات 3 ماه قطعش کنه...قراره تا 1-2 ماه دیگه وصل شه...به چند تا صفحه قبل مراجعه کننقل قول:
همه با هم کف میکنیم!!!!!!!!
یک دو نه مسچ فرستادم اتریش
فکر میکنید چقدر طول کشید دلیور داد؟
10 یا 8 یا 5 یا 4؟
همینکه زدم ور سند مثل ثانیه گفتم 1.2 اومدم بگم سه دیدم دلیور شد
کف میکنیمممممممممممممممممممم مممممممممم
ایول به ایرانسل
راستی علیرضا جان هزینه اس ام اس به اتریش چقدر برات درا ومد؟
من قبل از تابستون فرستادم آلمان 150 شد !نقل قول:
بچه ها جون هر کی دوست دارین بیاین ببینین تو این تاپیک یه نفر چی گفته و من چه جوابی دادم.
واقعا اونایی که پول و مبلغ براشون کلاس میاره باید برن یه فکری به حال خودشون کنن!
سلام دوستان امروز شنبه 16 تير از ساعت 7 بعدظهر به اين ور شبكه ايرانسل با مشكل مواجه شده يعني نه ميشه اس ام اس زد نه ميشه باهاش به جايي زنگ زد
آبروت بره ايرانسل
نه عزیز اصلا اینطوری نبود
احتمالا مشکلا از طرف شماست
چون من تقریبا اون لحظات تو اینترنت حی پی آر اس بودم
نقل قول:
من هم تایید میکنم همون ساعت تو اتوبوس با مبایلم که موتورولا اسمشه داشتم همین صفحه رو نگاه میکردم :46:
منطقه 1: تمام کشورهای جهان به غیر از آنهایی که در محدوده های 2 و3 ذکر شدهاند (اروپا امریکا) 150 توماننقل قول:
منطقه 2: ویتنام ، کوبا، سورینام، گویان فرانسوی، رییونیون ، آنتیل فرانسوی، جزایر والیس و فورتونا 100 تومان
منطقه 3: افغانستان 100تومان
علیرضا جان یه سوتی دادی نقل قولهارواشتباه جواب دادی
سلام من وقتي با موبايلم ميام p30 قسمت بالاييش رو درست نشون ميده ولي قسمت پايين به شكل انگليسي ميونسه و با خط درشت مينويسه xml parsing failedو بروزرم opera 8/65 هست
مشكل من چيه؟؟؟؟
دوستان جی پی آر اس شما وصله؟؟
من هر موقع قطع میشه برام توهم ایجاد میشه که دارند ام ام اس رو درست می کنند!
هااااااااااااااااا هاها عجب سوتی دادم پسر الان درستش میکنم تا بیشتر زا این....:31:نقل قول:
ولی خودم خندم گرفت :46:
ربطی نداره چی پی ار اس در طول روز چند بار قطع میشه مربوط به کم حجم بودن پهنای باند اینترنت ایرانسل میشهنقل قول:
دوستان جی پی آر اس شما وصله؟؟
من هر موقع قطع میشه برام توهم ایجاد میشه که دارند ام ام اس رو درست می کنند!
در مورد ام ام اس تا 20 یا 30 روز دیگه به گفته ایرانسل راه اندازی میشه یعنی باید 3 ماه کامل بشه ولی شاید زودتر از زمان اعلام شده مجددا راه اندازی بشه
دوستان خوب ریز مکالمات خرداد رسید یانه.چون برای اولین بار میخام بگیرم.چون شنیدم باید تا دهم هر ماه بیاد.
در صورتی که الان 17 ماه است