آقای STATIC بهتونتبریک میگم! تو GG-Client بودم XeS خبرشو بهم داد!
Printable View
آقای STATIC بهتونتبریک میگم! تو GG-Client بودم XeS خبرشو بهم داد!
ما چمنتیم (چاکر، مخلص، نوکر!!!!)نقل قول:
حالا دیگه اینقدر هم منو لوس نکنید ما مخلص شما هم هستیم!
در ضمن درباره faceless و troll به نظر من هر کدوم که بازیکنشون سرعت عمل بیشتری داشته باشه میزنه! troll اگه lvl 2 رو بندازه میزنه و اگه نندازه میخوره! البته بدون lvl 2 اگه دوتا باترفلای ببنده هم شانس زدن داره!
بازم به نسبت کمتر!؟
در مورد ترول-ووید هم صحبتهای شما تایید میشه.
اتفاقا یکی از بهترین سوالهاییه که شنیدم. دو تا هیرو که 6 هاشون رو کاری نمیشه کرد! به شدت فست میشن و یکیشون شل میکنه ویکی دیگه بش داره! به نظرم ووید باید بزنه! ببین ووید فول آیتم فکر کنم فقط تینی رو راحت نزنه! وگرنه باید همه رو بزنه!نقل قول:
به نظر شما faceless میزنه یا beastmaster هر دو فول آیتم!؟
این دیگه خیلی تابلوئه. وایپر از روی رزور رد میشه! اصلا فکر نکنم بحثی باشه. شما هم همونطور که گفتید، با یک سوتی باختید. وگرنه میبردید بازی رو. از اول بازی وایپر باید سیخ کنه رو رزور! با C تف بندازه روش. دقت کنید، مهم اینه که با C تف بندازید. نه با اتک. چون اینجوری هم رنجش 800 هست و هم یونیتای اون نمیان شما رو بزنن.اصلا رزور اول بازی نباید بتونه بیاد جلو! آخر بازی هم نباید آیتمی داشته باشه. ولی اول بازی، رزور رو ول کنید، احتمالا با آی آف چین (!) میآد جلو آخر بازی و قدم زنان وایپر رو میزنه!!نقل قول:
و از همه اینا گذشته بین razor و viper کدوم میزنه!؟
راستی دیروز داشتیم یه بازی میکردیم، یکی از یارامون لایف استیلر بود. آخر بازی، فانتین تیم 2 رو زد!!!!! lol
مگه آیتم های life stealer چی بود؟؟؟؟؟
یه لینک برای 6.52 AI 2 میدین از dotaportal نمیشه دانلود کرد
بگردی پیدا میشه!!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصولا لایف استیلر،فانتین زنه...برو بچز گیم ما هم امتحان کرده بودن...خیلی راحت میزد...البته باید آخر بازی باشه،آیتم هاش دقیق یادم نیست...اما تا اونجا که یادمه سیتنیک و Heart رو داشت...خوب با توجه به ویژگی استیلر،دور از دسترس نمیتونه باشه...
اتفاقا من void vs beastmaster با یکی بازی کردم نتونست نفس بکشه من void بودم
راجع به razor vs viper هم کاملا با musketeer موافقم
همونطورکه دوستمون حدس زدن، سیتنیک داشت. ولی هارت واسه چی؟! یک باترفلای داشت و یک دیواین!! همین!!!! lol البته پاور ترید و اینا رو هم داشت!نقل قول:
مگه آیتم های life stealer چی بود؟؟؟؟؟
تایید میشه. ولی تا حالا ندیدم کسی توی بازی بزنه! همه فقط یه مپ میسازن، 2 تا باترفلای، یه سیتنیک و 3 تا دیواین (!) میبندن میرن میزنن. که خیلی راحته دیگه! تو بازی 5به5 خیلی عجیبه... وگرنه آبشار زدن که کاری نداره!!نقل قول:
اصولا لایف استیلر،فانتین زنه...برو بچز گیم ما هم امتحان کرده بودن...خیلی راحت میزد...البته باید آخر بازی باشه،آیتم هاش دقیق یادم نیست...اما تا اونجا که یادمه سیتنیک و Heart رو داشت...خوب با توجه به ویژگی استیلر،دور از دسترس نمیتونه باشه...
مرسی بابت پاسه و همچنین تاییدت!!نقل قول:
اتفاقا من void vs beastmaster با یکی بازی کردم نتونست نفس بکشه من void بودم
راجع به razor vs viper هم کاملا با musketeer موافقم
میشه اون بازی ووید و بیست مستر رو یکم با جزئیات تعریف کنی؟ مثلا اول بازی چی کار کردی و اینا.
باز هم مرسی از دوستان
اول بازی یه ونگارد و دو سه تا ریتبند بستم بعد پاچوبی رو کامل کردم و چون میدونستم طرف میخواد return ببنده چون کلا بش بود رفتم تو کار satanic بعد از اون هم butterfly رو بستم بعد heart بستم و بازی رو تموم کردم یارو کم اورده بود 4 تا return بسته بود ولی چون خونش کم بود کم میاورد اگر دمیجم کم میشد هم خیلی راحت فرار میکردم با لول یکه ووید. ولی خیلی راحت زدمشنقل قول:
در ضمن من 1به1 بازی نمیکنم چون حال نمیده ولی چون طرف چند بار خودش خواست بازی کنیم و می گفت بست مستر میزنه من هم بازی کردم. :10:
کاش همیشه دوست باشیم
ببین تو که زحمت دانلود رو می کشی مپ 6.48 رو دانلود کن از همه بهتره:10:
میشه بگی برای broothmother کدوم item بهتره همچنین برای Viper .............
ببین بلید میل رو میگی Return? 4 تا بلید میل بسته بود؟! قانون مسابقات بیشتر از یکی رو اجازه نمیده.نقل قول:
اول بازی یه ونگارد و دو سه تا ریتبند بستم بعد پاچوبی رو کامل کردم و چون میدونستم طرف میخواد return ببنده چون کلا بش بود رفتم تو کار satanic بعد از اون هم butterfly رو بستم بعد heart بستم و بازی رو تموم کردم یارو کم اورده بود 4 تا return بسته بود ولی چون خونش کم بود کم میاورد اگر دمیجم کم میشد هم خیلی راحت فرار میکردم با لول یکه ووید. ولی خیلی راحت زدمش
در ضمن من 1به1 بازی نمیکنم چون حال نمیده ولی چون طرف چند بار خودش خواست بازی کنیم و می گفت بست مستر میزنه من هم بازی کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم قبول دارم. 1به1 فقط واسه شناختن نقاط ضعف و قدرت هیروها خوبه. وگرنه اصلا ارزش نداره
برودمادر خیلی بستگی داره که چه هیرویی جلوته. براش Aura میبندن... اسپلش میبندن... کریتیکال میبندن. باترفلای میبندن. پاور ترید میبندن!! کلا اول بازی باید یجوری بازی کنی بشوری ببری تو!! دقیقه 15 باید تاور بیس رو لمس کنی!!نقل قول:
میشه بگی برای broothmother کدوم item بهتره همچنین برای Viper .............
وایپر که دیگه آیتم بستنش راحته. یاشاسنج، کریتیکال، مانکی، باترفلای. آیتم کلفت کلا رو وایپر خوب جواب میده!
امروز آقا مجید سر نزد نگران شدیم!
اخیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــش :19:
بالاخره امتحانام تموم شدن:22:
یه مدت نیودم حال کردین ها !! ! ! :31::24:
می دونم وقتی من نبودم چقدر غصه می خوردید ! ! ! ! :37::37:
اما نگران نباشید چون داش A L I E N دوباره امد :15::15:
یه چیز توپ واسه شما معتادا اوردم (معتاد های وار کرافت):3::3:
بازی وار کرافت واسه موبایل :21:
تازه فرمتشم جاوا هست و روی اکثر گوشی ها نصب می شه :26::26:
حال می کنین با من رفیقین :10::7:
اخیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــش :19:
بالاخره امتحانام تموم شدن:22:
یه مدت نیودم حال کردین ها !! ! ! :31::24:
می دونم وقتی من نبودم چقدر غصه می خوردید ! ! ! ! :37::37:
اما نگران نباشید چون داش A L I E N دوباره امد :15::15:
یه چیز توپ واسه شما معتادا اوردم (معتاد های وار کرافت):3::3:
بازی وار کرافت واسه موبایل :21:
تازه فرمتشم جاوا هست و روی اکثر گوشی ها نصب می شه :26::26:
حال می کنین با من رفیقین :10::7:
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه. چه رزولیشنیه؟
خوب چجوریه باید به اینترنت وصل شیم
یک پیشنهاد یکی که بیشتر از این بازی میدونه یه اموزش کلی بزار با فایل ها من که نتونستم بدونم چجوریه این بازی و ایا با فایل و غیره؟
اینو نمی دونمنقل قول:
اما من
این بازی رو روی گوشی N70 و K800 نصب کردم کاملا اندازه ی صفحه بود یعنی فیت
فکر کنم مولتی رزلیشنه ! ! ! ! ! (چی گفتم ) :31::31:
من نديدم كسي براي برود مادر اسپلش ببنده. اگه منظورت از ائورا هموني هست كه يه كلاه سبزه اونم لازم نيست چون لول 6 خودش از صد تا از اين ايتم ها بهتره به نظر من اول بازي چند تا شيشه مانا 50 تايي بگيري با لول يك ات نذازي طرف پا بگيره( چون لول يك هم دميج نسبتا زياد مي زنه و هم مانا كم مي خواد) بعدش بري ايتم براي اتك اسپيد يا كريتيكال يا ارمور ببندينقل قول:
سلام برید در مورد dota violence تحقیق کنید
خوب چیزیه تا چند وقت دیگه میاد
مهم مهم مهم
مپ جدید dota با مدل ها و ...
[QUOTE/]سلام برید در مورد dota violence تحقیق کنید
خوب چیزیه تا چند وقت دیگه میاد
مهم مهم مهم[quote=nawid;2464220]
این چی هست ؟؟
یه توضیح بیشتری بده
اتفاقا! Aura که میبندن هیچ، سیتنیک هم میبندن! لایف استیل یکی از مسائلیه که محدودیت کمی داره و تا مقدار خیلی زیادی میتونید لایف استیل داشته باشید. مثل اسپلش! مثلا شما تا حالا برای اسون، اسپلش نبستید؟! یا برای برای جاگرنت کریتیکال نبستید؟ اسکلت کینگ رو چی میگی؟! بهترین آیتماس ائورا و کریتیکاله؟! دلیل نمیشه یه هیرو یه خاصیتی داره به همون مقدار قانع بشی! مگه اینکه نتونی ببریش بالاتر. مثلا پاندا خودش خیلی میس داره! (75 درصد لول 2 و 24 درصد لول 3) حالا شما یه باترفلای اگه ببندی قرار باشه میس رو میس اضافه بشه که کسی دیگه نمیتونه شما رو اتک کنه!! هنوز هم میگم، ائورا و اسپلش و کریتیکالنقل قول:
درسته ولی قانون مسابقات 2 تا بیشتر رو اجازه نمیدهنقل قول:
چون satanic رو واسه همین گذاشتن (2تا بلید میل)
در ضمن چون من میدونستم بازی رو بردم و طرف کم اورده اعتراض نکردم
اگه واسه پاندا 6تا باتر فلای هم ببندی هیچوقت 100% میس نمیده ولی هرکدوم تاثیر خودشون رو دارننقل قول:
منم موافقمنقل قول:
نه این دلیل نمیشه که هرو اگه یه لول رو داشت دیگه نباید ایتم اون لول رو ساخت بغیر از ارب هانقل قول:
شاد باشید
من یه سوالی داشتم شاید مربوط به این تاپیک نباشه ولی چرا من هرچی پست میدم به تعداد پستام اضافه نمیشه تازه کای هم کم شده یه لول هم ازم گرفتن
مرسی از تاییدتنقل قول:
اگه واسه پاندا 6تا باتر فلای هم ببندی هیچوقت 100% میس نمیده ولی هرکدوم تاثیر خودشون رو دارن
از شما هم بابت تایید ممنونمنقل قول:
نه این دلیل نمیشه که هرو اگه یه لول رو داشت دیگه نباید ایتم اون لول رو ساخت بغیر از ارب ها
این تو قوانین نوشته شده. پستهایی که توی انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای بزنید شمرده نمیشه. همینطور انجمن متفرقه.نقل قول:
من یه سوالی داشتم شاید مربوط به این تاپیک نباشه ولی چرا من هرچی پست میدم به تعداد پستام اضافه نمیشه تازه کای هم کم شده یه لول هم ازم گرفتن
Warlock جان اومدم دلت تنگ نشه
در ضمن چي رو تبريك ميگي كه مهدي Xes بهت گفته ؟؟؟
آقا میشه یه چنج برای هیرو کروبلیوس بگید
آیتم هایی که برای brood mother می بندین===>نقل قول:
Vladmir`s Offering
Monkey King Bar
Power Treads
Heart of Tarrasque
اینها هم تایید میشن. به علاوه ی کریتیکال و اسپلشنقل قول:
البته ممکنه تو یه بازی آیتمهای متفاوت تری ببندن. بستگی به بازی هم داره خلاصه
نقل قول:
:5::5::5::5:
تنها آيتمي که نبايد واسه ي skeleton king بست همون کريتيکال است......:5::5:نقل قول:
خیلی خوب!! شما نبندید!! من تا حالا تو هر بازی با اسکلت کینگ کردم کریتیکال بسته ام! از این به بعد هم میبندم!نقل قول:
نقل قول:
سلام! من بر گشتم!!!!
آخه چند وقت پیش تاپیک به بخش بازیهای آنلاین و شبکه ای منتقل شد که اینجا پست ها شمرده نمی شن!!! منم به مدیرها اعتراض کردم نتیجه نداشت!!!:41:
بابا اعتراض نداره که! مگه بازی شبکه ای نیست؟! خوب اومده سر جاش دیگه. در مورد شمرده نشدم هم خوب انجمن مال مدیراس!! اختیارشو دارن! اینو تازه یکی به من فهمونده!نقل قول:
آخه چند وقت پیش تاپیک به بخش بازیهای آنلاین و شبکه ای منتقل شد که اینجا پست ها شمرده نمی شن!!! منم به مدیرها اعتراض کردم نتیجه نداشت!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا شما تا حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتي؟ ميدوني آيتمه does not stack يعني چي. critical برا skeleton king deos not stackه ولي آيتماي lifesteal نه. (مثل satanic , mask of madness) اگه critical براش ببندي فقط دميجش زياد مي شه ولي criticalت همونه. فقط چن دميجو زياد مي كنه مقدار كريتيكالم زياد مي شه. ولي چنسش نه. بعد حالا چه گيري دادين به اسكلتون. آنتي ميج درجا مي خورش. نروبين اساسينم همين طور. من خودم قبلا عشقه اسكلتون بودم ولي الان نه.نقل قول:
فقط هيروهاي permabash.
که چی؟! همه ی هیرو ها رو بالاخره چند تا هیرو میخورن! اسکلت تو پوزیشن یه تانکی میشه که دومی نداره! علاوه بر تانک بودن نقش رنده رو هم ایفا میکنه! شما کریتیکال ببند، ببین قشنگ!!نقل قول:
آنتي ميج درجا مي خورش