مشکل از همراه اول هست ایرانسل من زدم درجا جوابش اومد ولی همراه اول با تاخیر میاد.نقل قول:
Printable View
مشکل از همراه اول هست ایرانسل من زدم درجا جوابش اومد ولی همراه اول با تاخیر میاد.نقل قول:
1.بعضی از دوستان تست 4g همراه اول رشت رو تو همین انجمن گذاشته بودن.نقل قول:
2.بله رفتم سیم کارت رو تعویض کردم و 3 پانچ گرفتم.
توجه داشته باشین که پوشش فورجی همراه اول بخاطر استفاده از فرکانس 2600 خیلی محدوده و ممکنه مناطق خیلی کمی رو پوشش بده.نقل قول:
در ضمن ورژن iOS گوشی شما باید زیر 9.0 یا 9.2 به بالا باشه تا فورجی کار کنه.
شعاع پوشش داخلی و خارجی اش چقدره؟
سلام . دوستان اینجا سرابله شهرستان ایلام دو روز پیش 3g رو بصورت آزمایشی تست کردن . .. :n20:
این همراه اول تری جیش حداقل و حداکثر چقدر سرعت دانلودشه ؟؟؟
از خود سیمکارت. شهر ما یکساله 4g شده همراه اول ولی سیم کارتش پیدا نمیشه اینجا:n28:نقل قول:
زیاد سرعت بده 8 مگ.نقل قول:
در صورتی که محدودیتی رو سایت نباشه و مشکل پهنای باند نداشته باشید سرعت تا 26 مگ هم میره:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست برای یکی از کاربران در تهران هست.
چند صفحه قبلو اگه نگاه کنید ییکی از دوستان یه تست گذاشته بود سرعتش روی 100 مگ بود
Sent from my HTC One using Tapatalk
بسته های آلفا+(نسل ۳)
بسته های آلفا+ بسته های پرسرعت نوترینو هستند. این بسته ها با سرعتی بالا امکان استفاده تخصصی و حرفه ای را از اینترنت نسل سوم و چهارم ممکن می سازند. افرادی که فایل های حجیم ارسال و یا دریافت می کنند، مکالمه های صوتی و یا ویدیویی در بستر اینترنت انجام می دهند، از برنامه های صوتی و تصویری اینترنتی استفاده می کنند و یا تمایل به داشتن اینترنت با سرعت بالا را دارند می توانند از بسته های آلفا+ استفاده کنند. بسته های آلفا+ تنوع بسیاری جهت پاسخگویی به مصارف مختلف دارند. جزئیات بسته های آلفا+ در جدول ۲ ارائه شده است.سرعت این بسته ها تا ۸Mbps است.
من هرجای بود ... اراک تهران قم شمال ... تست گرفتم...بالاتر از 8 مگ نداده
باید سیمکارت USIM جدید بگیرید تا روی 3G هم سرعت باز باشه!نقل قول:
تست بالا که 26 مگ نسل 3 هست برای بندس که دوست خوبمون and-roid2 گذاشتن..
اینم 4G سرور خارج..تهران
من پیارسال جزو اولین افرادی بودم که USIM گرفتم..ولی متاسفانه بعد یکی دو ماه کلا رفت رو 8 مگ سرعتش و بالا نرفت..تا اینکه زد به سرم برم سیم جدید بگیرم ( خط جدید ) دیدم سیمکارت قبلی مشکل داشته.
ولی خب این سرعتا موقتیه..اگه یوزر زیاد بگیره کمتر میشه...در ضمن پوشش نسل 4 همراه اول توی تهران 25 درصد هست حدودا...ولی ایرانسل 80%
مهندس عزیز مدتهاست خبری ازتون نیست ( توی تاپیک های نسل ۴)،
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
کسی جدیدا احساس نمیکنه کیفیت نامحدودش(1000 تومنی) اومده پایین؟
من قبلا میتونستم 15 تا 18 گیگ بگیرم ولی چند شب پیش بزور 8 گیگ گرفت اونم با کنترل و زدن از خواب شبانه
دوستان مشکل از سیم کارت هست یا شبکه همراه اول تو منطقه ما؟
زنگ بزنم حالشونو بگیرم؟
بسته آلفا گرفتین یا آلفا + ؟نقل قول:
پینگ نسبتا خوبه ولی فکر کنم سرعت روی 1مگ بسته شده .
فورجی همراه اول تبریز
کی گفته تو رشت پوشش نسل 4 همراه هست.الان نسل 3 بیشتر جاها آنتن نمیده چه برسه به 4نقل قول:
فکر کنم تفاوت نسل 2 و 3 رو بدونم که آلفا + بگیرمنقل قول:
در ضمن 3G که وصل شدم هم دوال کریر هست +DC HSPA
پینگ 100 هم با سرور ایران به نظر شما خوبه؟؟؟؟
من در مقایسه با تست هایی که خودم گرفتم خدمتتون عرض کردمنقل قول:
من همراه اول پینگ با سرور ایران 180 هست ولی سرعت خوبه و حداقل 4مگابیت میاره و فقط وقتی از بسته آلفا استفاده میکنم حداکثر تا 1مگابیت میره
من که هیچ اثری از همراه اول تو ابن عکس نمیبینم! اگه کسی دید به ما خبر بده.نقل قول:
لطفا تست فیک نذارید.:n34:
اگه دوس داری تستای دیگه هم بذارم عمو فیک نیسنقل قول:
این که وای فای هست!
بهر حال من که باورم نمیشه همراه اول همچین سرعتی بده. قضاوت با خودتون.
میخوای اثر انگشت بزنم روش تا باور کنی؟ خخخنقل قول:
خب الان که اسکرین شات گرفتم به وای فای وصلم..در ضمن این همون تست روز قبله که گذاشتم..خواستم اسم سرویس دهنده هم بیفته که ببینین فیک نیس..حالا اگه دوس داشتین بازم تست قرار میدم
شما اسکرین شاتی رو که نرم افزار بهتون میده رو شیر کنید و کپی به کلیپورد رو بزنید و سپس ادرس رو بزارید اینجا تا از خود اسپیدتست دیده بشه و این شبهات هم به وجود نیاد.نقل قول:
کسی از سایت همراه اول مودم 4G نخریده؟
من 4 روزه پولش رو دادم هنوز تحویل پست ندادن!!!! هر چی هم زنگ میزنم دست به سرم میکنن!!!:n03:
بله اینم لینکنقل قول:
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم مورد قبول واقع شده باشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
اینو می تونید تبدیل به عکس کنید با این فرمت
این تست الان رکورد داره ؟ :n02:نقل قول:
رکوردی که زدم اینه :n05:
307سایت ۴جی در ۴۷۰ شهر???منطقیه این حرف دوستان??? اگه داخل هر شهر فقط ۱سایت بزنن میشه ۳۷۰ سایت..حالا چجوری میخان توی ۴۷۰ شهر اینا بیان ۳۰۷ سایت بزنن???نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
مالیات که ندارهنقل قول:
می بافن
با ترابرد پذیری هم موافق نکرده
منظورش مجموع سایت های 3G و 4G هست که در 470 شهر قرار داده، یعنی در این 470 شهر حداقل سایت 3G وجود داره و در بعضی هاشون 4G هم هست.نقل قول:
به نظرم خیلی بده که باند 900 دست رایتل هست
اگر دست ایرانسل بود الان پوشش فوق العاده ای داشتیم
رایتل چون نسل2 نداره از فرکانس 900 مگاهرتز نسل2 برای نسل 3 استفاده کرده.نقل قول:
والا 900 اگر دست ایرانسل بود فکر کنم تو هر کوچه باید 3 تا دکل میذاشتنقل قول:
ما کوچه بالاییمون دکل رایتل هست تو خونه ما اصلا سیگنال رو پیدا نمیکنه سر کوچه سیگنال پیدا میکنه!!!!!
خود رایتل هم میگه پوشش ما ضعیفه!!!!!
میگم دکلتون کوچه بالایی ما هست پس این چیه؟؟؟؟؟ میگه نمیدونم
رایتل هم 2100 و 900 رو داره و همه جا باند 900 رو استفاده نکردهنقل قول:
در ضمن قدرت نفوذ 2100 و 900 هم برابر نیست و هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن
ولی 900 به مراتب بهتره !!
اگر دکل نزدیک ما هم 900 بود پوشش خیلی خیلی بهتر داشت تو خونه ما !! :n02: