دوستان فرق 4G با 3G به جز سرعت
دیگه چی هست؟
Printable View
دوستان فرق 4G با 3G به جز سرعت
دیگه چی هست؟
فکر کنم بکی از مزایای خوبش مصرف کمتر باطری هستنقل قول:
شما مطمئن هستید؟نقل قول:
منم اینو شنیدننقل قول:
3جی مصرف باطریش زیادتره
نقل قول:نقل قول:فرقش توی سرعت خیلی زیاد و پینگ خیلی پایینه مصرف باتری زیاد تغییری نکرده نسبت به 3Gنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://androidforums.com/samsung-galaxy-nexus/502036-battery-drain-tests-3g-vs-4g-vs-screen-vs-idle.html[/HTML]
[HTML]http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2399984,00.asp[/HTML]
تست سرعت ایرانسل مشهد.
احمد آباد - مقابل بیمارستان قائم - امروز
محتوای مخفی: احمد آباد - مقابل بیمارستان قائم
هفت تیر - امروز (از وکیل آباد تا میدان هشتصد پوشش کامل داشت)
محتوای مخفی: هفت تیر - مشهد
تست سرعت ایرانسل مشهد.
احمد آباد - مقابل بیمارستان قائم - امروز
محتوای مخفی: احمد آباد - مقابل بیمارستان قائم
هفت تیر - امروز (از وکیل آباد تا میدان هشتصد پوشش کامل داشت)
محتوای مخفی: هفت تیر - مشهد
حوالی چهارطبقه و خیابان جنت - حدود یک هفته پیش
محتوای مخفی: حوالی چهارطبقه و خیابان جنت - حدود یک هفته پیش
محتوای مخفی: حوالی چهارطبقه و خیابان جنت - حدود یک هفته پیش
برام عجیبه چرا مرکز تهران سمت علاالدین و بازار موبایل و فردوسی و ولیعصر و انقلاب هنوز پوشش نداره یا اگه داره خیلی ضعیف!نقل قول:
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
معلوم نیست بر چه اساسی پوشش می دن!!!!!!نقل قول:
جمعیت؟
مهم بودن شهر؟
سطح تقاضای پهنای باند؟
بیش از نصف مشهد که هنوز اصلا حتی دکل ها هم فاقد تجهیزات 3gهست و مابقی هم که راه افتاده اصلا سرعت مطلوبی مثل تبریز و تهران و ... ندارهنقل قول:
سوال اینه که آیا از بی عرضگی ما مشهدی هست که قطار شهریمون 25 سال طول میکشه راه بیفته و اینترنتمون اینه وضعش یا بخاطر مسافر زیاده این شهره یا وجود نماینده های آوانتگارد و خوش فکری هست که در مجلس داریم...؟!
علت دیر وصل شدن bts های 3g رو پرسیدم گفتن به خاطر شلوغی شهر بوده که اجازه ـی کار نمیدادن و از مهر تازه مجوز زدن bts ها رو دادن مطمئنن تا اواخر آبان نصف مشهد میره زیر پوشش
منظورتون این هست که از اول مهر تازه اجازه تجهیز BTS داده شده در سطح کشور؟نقل قول:
نه سطح کشور منظورم نبود،منظور من شهر مشهد بود که به خاطر اومدن زائر و هجوم جمعیت به شهر اختلال ایجاد میشد برا همین مجوز نصب داده نمی شدنقل قول:
نه سطح کشور منظورم نبود،منظور من شهر مشهد بود که به خاطر اومدن زائر و هجوم جمعیت به شهر اختلال ایجاد میشد برا همین مجوز نصب داده نمی شدنقل قول:
برای منم خیلی جالبه که جاهای شلوغی تو تبریز مثل چهارراه شهناز و سه راه امین دکلاشون بدون تجهیزات باقی موندن ولی یه جاهای پرتی رو دکلاشون تجهیزات نصبه که آدم واقعاً تعجب میکنه .:n13:
استارا هم وصل شده ولی میگن تعریفی نداره
دوستان میخام یک طرح بگیرم برای سیمکارت اعتباریم که تو تبلته به نظرتون کدوم طرحو بگیرم ؟
مصرف زیادی ندارم وب گردی هست شایدم دانلود بخام بگنم
تو خونه هم که وای فای هست
طرح ماهانه دو گيگ كه قيمتش ١٠ هزار تومنه مناسبترينه به نظر مننقل قول:
مشهد امروز سمته شمال شرقی منطقه طلاب رو تست کردم علامت H ظاهرشد ولی به دلیل نداشتن اعتبار نتونستم سرعتوبگیرم.
دوست عزیز بلوار عبدالمطلب انتن داره؟نقل قول:
دقیقا کجای طلاب آنتن داشت؟من تقریبا 2 روز پیش مسیرم افتاده بود اونجا هیچی آنتن نداشت که
ازاخرسیمتری طلاب تا صدمتری. امروزنمایشگاه بودم اونجا هیچ خبری نبود.نقل قول:
نمایشگاه بین المللی که اتفاقا من جمعه امتحان کردم آنتن فول بد:n02:
داخل خود سالن انتن داره ولی بیرون که میای انتن صفرمیشه.نقل قول:
Now ,Shahrake gharb Tehran
دوستان مشهدی اگه میتونین منطقه بین میدون عدل خمینی تا ترمینالو یه تست بزنید.
امامت ٣g نشون میده اما وصل نمیشه. خیلی جاها تو مشهد من دیدم ٣g هست اما به به اینترنت وصل نمیشه.دلیلش چیه؟
دوستانی که میگن هیچ پیشرفتی نیست
سمت خونه ما تا چند شب پیش کلا سیگنال نداشت
نمیدونم تست نکردم.نقل قول:
اینم تست من
همین الان
4 راه مجیدیه تهران
سلام من دیشب یه بسته 2-8 بامداد گرفتم ولی الان میخواستم یه بسته 1 ماهه 2 گیگ هم بگیرم برای روزانه اما اجازه نداد ! در صورتی که شنیده بودم اینجا گفتن میشه دو بسته رو باهم داشت
24 ساعت گذشته از خرید بسته قبلی؟نقل قول:
چه عرض کنم. من امروز مسیرم خود چهارراه برق بود پشت چراغ راهنمایی زدم جستجوی شبکه ها همین رایتل رو هم بزور آورد دیگه 3g مخابرات و ایرانسل که اصلا نگرد که نیستنقل قول:
ذقیقا کوی طلاب فعلا اصلا آنتن نداره،در ضمن کلا نمایشگاه مشهد آنتن داره چه بیرون چه داخل نمایشگاه
در تهران کدام مناطق تحت پوشش ۳جی و ۴ جی قرار دارد؟
مشهد سرافرازان دلاوران
این برنامه Speedtest به نظر تست هاش دقیق نیست! من از خونه وایرلسمو چک کردم، آپلود من 64 کیلوبایته، تو تست این برنامه زده 130 کیلوبایت! بعد دانلودم هم 128 کیلوبایته، زده 115!!:n04::n04:
اقایون سلام کسی میدونه چطور میشه بسته اینترنت ایرانسلو از تو سایت خرید ؟
من دانگل tplink ma180 دارم و کد ussd code ساپورت نمی کنه ، چطور میشه ussd code فعال کرد یا از تو اینترنت بسته خرید ؟
نقل قول:اقایونه محترم شماپوسته منودقیق خوندید؟امروزدوباره تست کردم --پارک گلشور- پایانه مفتح- خیابون مفتح به سمته صدمتری-مرکزمخابرات امت-پارک بسیج-بیمارستان 22 بهمن به طرف صدمتری اینجاها انتن دارهنقل قول:
بقیه جاها فعلا هیچی
خیابون هدایت شرقی خبری نبود
مطهری شمالی هم همینطور
بلوارعبدالمطلب به طرفه مطهری انتن داشت ولی خیلی ضعیف بود
قسمتی از خیابون گازهم انتن داشت.