نقل قول:
اگر اومد ؟
فکر کنم وقتی قطعی دارم هم نباید SNR تغییری کنه ! در اون صورت مشکل از مخابراته ! اشتباه میکنم !؟
Printable View
نقل قول:
اگر اومد ؟
فکر کنم وقتی قطعی دارم هم نباید SNR تغییری کنه ! در اون صورت مشکل از مخابراته ! اشتباه میکنم !؟
ببخشید اشتباه کردم اگر نیومد و قطعی داشتید مشکل از پارسنقل قول:
ولی اگر اومدئ مشکل از مخابرات که من بعید میدونم مخابرت کاری کنه هر چند بعضی از بچه ها گفتن برای ما از این کارا کرده
راستش شما یه نویزگیر هم در mdf مخابرات هم دارید که اگر اون خراب باشه نویز روی خططتون میفته
من خودم مشکل خش خش تلفن دارم البته هر از گاهی میاد و میره نوسان snr هم دارم اون هم هر ازگاهیه حتی یه بار به 118 زنگ زدم و گفتم تلفن ما هر از گاهی خش خش می کنه گفت برو مرکز و بهشون بگو مشکل نویز داری
ولی از شانس ما مامور فقط میاد جعبه رو چک میکنه و تو اون لحظه هم خش خش نداره میگه مشکلی نداری و میره
شما تلفنتون خش خش نداره؟یه بار هم اگر قطع شد ببیتید تلفن خش خش میکنه یا نه
نه مشکل خشش هم نداریم ، همه چیز به ظاهر خوبه ! فقط SNR رو چک نکردم که این دفعه چک میکنم !
مرسی ...
یه چیزی هم بگم شما crc هم بالا بود در اصل crc باید در حالت ایده آل صفر باشه این پست بخونیدنقل قول:
cyclic redundancy check
کنترل ارورهای خطه. معمولا اگر نویز بالا باشه و کیفیت خط خوب نباشه اعداد crc بالا می ره مثلا تا 10000 یا کمتر و بیشتر خلاصه نوسان زیاد این اعداد در سینک بین دو مودم نشانه عالی نبودن ارتباطه اما اگر این عدد صفر باشه و نوسانش خیلی کم باشه یعنی کیفیت خط خوب و عالیه مثلا ممکن توی شرایط ایده آل توی 24 ساعت crc شما 50 بشه اما توی شرایط بد توی یک ساعت بشه 10000 که معمولا دیسی این خطها بالاست
اساسن میکروفیلتر و اسپلیتر عملکردشون مشابه همه. در واقع شما اگه بخوای روی خطی که برای دریافت اینترنت رانژه شده، دستگاه تلفن یا فکس یا دستگاههای مشابه رو استفاده کنی باید به ازای هر دستگاهی که به این خط تلفن متصل میشه یه میکروفیلتر یا یه اسپلیتر استفاده کنی تا سیگنالهای دیتا از سیگنالهایی صوت جدا بشن و نویز دستگاه تلفن حذف بشه. ضمن این که اگه سر راه دستگاه تلفن، میکروفیلتر یا اسپلیتر استفاده نکنی، ممکنه موقع تماس تلفنی، ارتباط اینترنت ADSL قطع بشه.نقل قول:
خود مودمهای ADSL در عمل باید مستقیم به خط تلفن وصل بشن و نیازی به اسپلیتر ندارن. داخل اسپلیترها هم سوکت مربوط به مودم مستقیم به خط ورودی وصل شده.
منم یه چیزی بگم ! :n16:نقل قول:
اینکه میگید خطتون خش خش میکنه ! اگه توی روزای بارونی یا بعد از باران اینجوری میشه ؟ باید برید جعبه تقسیم اصلی مخابرات که روی دیوار یکی از خانه های کوچه تون هست رو پیدا کنید ! احتمالا توی اون آب میره و باید سرش رو جوری بپوشونید که آب نره !
ما این تجربه رو قبلا در یک خانه ی دیگه داشتیم و این جوری رفع شد !
در ضمن در حال حاظر CRC من صفر هستش ! مثل اینکه شب ها اونجوری میشه که البته قطعی نتم بیشتر روزهاست !!!
تغییر مد در کانفیگ مودم واقعا خیلی اثر داره؟من از ADSL2+ به g.dmt تغییر دادم attenution از 40 رسید به37!!!حالا واقعا باید روی سرعت اثری داشته باشه؟بنظرم زیادفرقی نکرده
این کاهش میرایی روی چی اثر داره؟سرعت؟پرش لینک؟قطعی؟
البته از اونطرف حداکثر پهنا از 10000 kbps در ADSL2+ رسیده به 7700 و خطم هم روی 7370 بسته شده...SNR هم نهایتا نیم واحد کم و زیاد شده...کلا بنظرتون کاربردی داره؟
کاهش میرایی فقط روی ماکزیمم پهنایی که میتونید داشته باشید اثر دارهنقل قول:
چرا با کاهش میرایی ماکسیمم پهنای باند هم کمتر میشه؟
راستش با کمک بعضی از دوستان در همین تایپک نظرمو میگم در واقع خطی که از مخابرات تا خونه کشیده میشه یه امپدانسی(مقاومت)داره و میدانید مقاومت نوعی اصطکاکه و باعث میشه نتونید داده های زیادی دریافت و یا ارسال کنید حالا این مقاومت هر چقدر کمتر بشه میرایی هم عدد پایینیو نشون میده در واقع میرایی تضعیف امواج است که حالا خود این امپدانس به جنس و طول و ضخامت سیم بستگی داره و البته به فرکانسی که تجهیزات adsl دارهنقل قول:
سلام به همه دوستان چند تا سوال دارم
دو تا عکس میزارم از مشخصات خطم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بر اساس خطم سوالاتم رو ممنون میشم جواب بدید .
1- خطم رو رو چند مگ بستن ؟؟؟؟
2- خط من تا چند مگ رو ساپورت میکنه ؟؟؟
3- اوضاع خطم از نظر نویز و اینا چجوریه ؟؟؟؟
4- الان سرویس من مخابرات هست 10 مگ و سرعت دانلودم بین 800-900 هست حالا میخوام سرویس 12 مگ بگیرم آیا خطم جوابگو هست ؟ و اینکه سرعتم بیشتر میشه ؟
5- راهی هست پهنای باند خطمن رو بیشتر کنه مخابرات ؟ در ضمن خط ما کافو هست
سلام خطت تا بالای 20 مگ هم میکشه ولی نویز داری نمذاره برات بالا ببندد پیشنهاد می کنم صفحه زیر رو بخون و در پی رفع نویز باش snr روی 18 خطت هم روی 8 مگ بسته شده البته شاید تا 10 مگ هم کشش داره ولی نمیدونم دقیقا snr چقدر پایین میاد شاید تا 12 شاید تا 10 خلاصه اگر کاری کنی snr بره بالاتر خطتو میتونی بالاتر هم ببندینقل قول:
سلام خطم چطوره تا چند می کشه Connection Status
Help
DSL synchronization status Up
DSL up time 00:03:01
Line Status
Help
Upstream line rate (kbit/s)509
Downstream line rate (kbit/s)2047
Line standard ADSL2+
Channel type
Interleaved
Upstream SNR (dB) 22
Downstream SNR (dB) 22.2
Upstream line attenuation (dB) 8.5
Downstream line attenuation (dB) 13
Upstream output power (dBmV) 1.7
Downstream output power (dBmV) -5.5
Upstream CRC 0
Downstream CRC 0
Upstream FEC 0
Downstream FEC 0
و اینکه این چهار تا آخری چیه
سلامنقل قول:
خطتون خیلی میکشه تا بالای20 هم میکشه ولی snr خیلی بالا نیست 22 نهایتش تا 8 مگ میکشه البته با این snr ولی اگر بالا میخای باید سعی کنید نویزو برطرف کنید
الان مشکل دارید خططتون روی 2 مگ بسته شده اگر هم میخاین نویزو بگیرید به پست قبلی مراجعه کنید و اون صفحه رو که لینک کردمو بخونید تا نویزو بتونید کاهش بدید
من منظورم این بود پس اگر میرایی پایینتر برای خط بهتره پس چرا با کاهش میرایی باید انتظار کاهش سرعت را بجای افزایش داشت؟خوب مقاومت(اصطکاک)کم شده،پس حداگثر ریت باید بیاد بالاتر ولی عملا کم میشه!!!نقل قول:
یعنی خطی که atten بالای 60-70 داشته باشه،کیفیت وبگردی و دانلود و پینگ و..با خطی که حدود40-50 هست فرق خاصی نداره؟یعنی فقط SNR با پینگ و دانلود مرتبطه؟
دوست عزیز میرایی برای یه خط در شرایط ثابت نباید تغییر کنه. چون میرایی مشخصه کیفیت کلی خطه. این که شما مدولاسیون رو از ADSL2+ به G.dmt تغییر دادین و میرایی کمتر شده هم به این خاطره که میرایی در اصل برای فرکانسهای مختلفی که طوی مسیر کابلکشی از مرکز مخابراتی تا مودم ارسال میشن متفاوته. هر چه فرکانس بالاتر باشه سیگنال زودتر میمیره و میراییش بالاتره. چون تو مود ADSL2+ بازه فرکانسی بزرگتره نسبت به مود g.dmt، معمولن مقدار میرایی خط تو اون حالت یه مقدار بیشتر از میرایی تو حالت دومه.نقل قول:
نکته اینجاست که میرایی برای هر فرکانسی متفاوته. اما چیزی که مودم به عنوان میرایی نشون میده در واقع مقدار میرایی سیگنالهای یه فرکانس مبناست که توسط DSLAM تو مرکز مخابراتی اندازهگیری میشه و به مودم اطلاع داده میشه. علت تفاوت میرایی این دو مود مختلف هم احتمال زیاد مربوط به اینه که تو هر کدوم از حالتها، فرکانس مبنا با هم دیگه فرق میکنه و نتیجه میرایی محاسبه شده هم یه مقدار تفاوت داره.
این میرایی که تو مودم نشون داده میشه فقط یه معیاری از اینه که خط مورد نظر حداکثر چه سرعتی میتونه داشته باشه. نمودارها یا فرمولهای محاسبه حداکثر سرعت هم برای مودهای مختلف متفاوته و در شرایط ایدهآل میگه که خط با یه میرایی مشخص مثلن تو ADSL یا همون G.dmt حداکثر چه مقدار میتونه سرعت یا پهنای باند بده یا مثلن تو ADSL2+ حداکثر چه مقدار. مقدار واقعی این سقف سرعت البته تحت تأثیر انواع نویزهایی که روی خط میافته، اغلب از این مقدار ایدهآل کمتره.
البته یه عامل تعیین کننده دیگه سقف سرعت هم اینه که ISP از سیستم اکانتینگ خودش سقف سرعت مشخصی رو برای شما تعیین کرده یا نه. در مورد مثال، شما من نمیدونم که ISPتون آیا سقف سرعت شما رو کمتر از 8مگابیت گذاشته یا بالاتر بسته. به نظرم با توجه به این که گفتین با تغییر مدولاسیون از ADSL2+ به G.dmt سرعتتون تغییر خاصی نکرده و رنج میراییتون هم حدود 37 تا 40 بوده، حتمن ISP حداکثر سرعت یا پهنای باند شما رو 6مگابیت یا کمتر از اون ست کرده. این باعث با وجود تغییر مدولاسیون سرعت شما تغییر خاصی نکنه. اما برای من، ISP حداکثر سرعت رو برام 12مگابیت بسته. اگه من روی مدولاسیون ADSL2+ باشم، تقریبن این سرعت رو میگیرم چون خطم تا 14 -15 مگابیت رو میکشه. اما اگه مدولاسیون رو بذارم رو G.dmt سرعتم روی حدود 8مگابیت (حداکثر ظرفیت تکنولوژی ADSL) فیکس میشه.
نمیدونم تونستم جواب سؤالتون رو بدم یا نه.
نگاه کنید میرایی فقط به شما میگه که ماکزیمم سرعتی که دارید چقدره همین پینگ اصلا ربطی به میرایی نداره و دست خود ispنقل قول:
اصلا snr هم ربطی به پینگ نداره ولی snr هم اگر کم باشه شرکت خطو برای شما بالا نمیبنده چون اگر بالا ببنده snr عددش میاد زیر 6 و زیر 6 یعنی قطع و وصلی
دانلود هم دست شرکت و ساعات شلوغیه
مثلا من نصف شبا با سرعت 1مگ هم دانلود دارم پارس آنلاین برام خطمو روی 9 مگ بسته ولی ساعت دیگه مثلا در ساعات شلوغی به 1مگ که نمیرسه
دیدید که سرعت دانلود اصلا ربطی به میرایی نداره
پینگ هم تا حالا چند بار گرفتم البته 50 بود 60 بوده 200 بوده ولی میراییم اصلا تغییر نکرده
پس می بینید که باز پینگ ارتباطی به میرایی نداره
ویرایش:راستش به نظر خودم هم انگار پینگ دست خود isp هم نباشه برای اطلاع زیاد میونید به تایپیک کاهش پینگ برید و ببینید دوستان چی گفتن
خود که چند بار با اسپید تست پینگ گرفتم سرورام متغیرن گاهی از اهواز گاهی از بصره بوده گاهی از یکی از شهرهای دیگر عراق بوده و گاهی تهران و یه بار هم از بروجرد بود
.لی انگار هر وقت از عراق تست کردم پینگم بالا بود مثلا 200 یا 300 ولی از اهواز هر وقت گرفتم خوب بود و 50 یا 60 بود
البته اون موقع که 200 هم بود خطم مشکل نویز داره شک دارم که نویز روی پینگ اثر داشته باشه
از طرفی گاهی برام مشکل ایجاد شده که سایت همین پی سی باز نمیشد و هر وقت پینگ میگرفتم پاکت لاست و تایم اوت داشتم ولی سایتی مثل الف.آی آر مشکل تایم اوت و پاکت لاست نداشتم در واقع اونروز مشکل از خود isp بوده
این بود حاصل تجربه هایی که تو این چند وقته داشتم:n01:
سلام
وضعیت نویز چطوره ؟
سلام دوستان من خوزستان شهراندیمشکم سرویس ۱۰مگ ازاواسیس گرفتم ولی سرعت دانلودم ۴۰ بیشترنمیره یک صفحه وب برلم دیربازمیکنه هرچی به ۲۰۲۰ زنگ میزنم جواب سربالامیدن یامیگن دست رسی به خط شما نداریم به اواسیس زنگ بزن اواسیس هم کسی جواب نمیده موندم چیکارکنم خطم چه مشکلی داره کلافه شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه 18 مشکلی دارید؟نقل قول:
خطتون هم روی 4 مگ بسته شده اگر snr رو رفع کنید یعنی در پی رفع نویز باشید شاید شرکت براتون خطتونو روی 8 مگ هم ببنده
من موندم چی بگم به اینا خطت رو روی 343 بستند چی بگم تهمت دزدی بزنم هم خوب نیست شاید اشتباهی کرده باشندنقل قول:
شما ماکزیمم پهنای 23 مگ ولی برای روی 343 بستند
فیبر نوری دارید؟
مشکل پینگ دارم میخواستم بدونم مشکل از نویز خط منه ؟ وقتی بازی شلوغ میشه پینگ میره روی 600 از زیر 200 نوسان پیدا می کنه همش ...نقل قول:
نه دوست عزیزمعمولی هستم این اواسیس هنوز هستش میشه راهنمای کنید مشکل من به دست ۲۰۲۰ حل میشه یا اینکه اواسیس
نگاه کنبد من خودم خوزستانم ولی این شرکتی که میگیدو اصلا تو شهرمون نیست شما کجا رفتی اشتراک گرفتی؟نقل قول:
از همون شرکتی که بهش پول دادی باید بهش بگی در ضمن شما سرویش 10 مگ داری این یعنی بهت سرویس 343 کیلو دادند
این یعنی خوشبینانه نگاه کنی اشتباهی کردند و بدبینانه نگاه کنی یعنی دزدی کردند
نه فکر نکنم ظاهرا دوستان میگن بعضی از شرکتها میتونید در خواست بدید و بهشون بگید که برای بازی پینگ کمتر میخام (یه چیزی تو همین مایه ها)بهتون میدننقل قول:
پینگ ارتباطی به نویز نداره
میتونید به تایپیک کاهش پینگ مراجعه کنید و ببینید پینگو میشه کاری کرد یا نه
خط شما بهترین کیفیت ممکن رو دارهنقل قول:
و حدودا تا 23 مگ می تونی پیهنای باند بگیری که خیلی جالبه خط رو 343 بسته شده
راستی
فاصله شما از مرکز چه قدره؟؟؟
چون SNR و میرایی خط شما عالیه؟
فیبر نوری هست؟
۶صدمتری با مرکز مخابرات فاصله دارم فیبرشونمیدونم ولی این مشکل به هرجامیرم حل نمیشه یک بار ۲۰۲۰ برلم درستش کرد ولی بعداز یک ماه دوباره همین جوری شد دیگه درس نشد که نشدبه نظر دوستان جه راحلی هست
نگاه کنید شما به همون شرکتی که بهش پول دادید زنگ بزنید و به پشتیبانش بگید بابا :n34: من پول 10 مگ دادم شما برام 343 بستیدنقل قول:
اگر واقعا سوادشو دارند میفهمن که خطتون روی 10 مگ بسته نشده حالا نمیدونم این شرکتی که میگید زیر نظر مخابرات اداره میشه یا خودش شرکت مستقلیه
اگر شرکت مستقلیه که وظیفه خودشه انجام بده اگر هم زیر نظر مخابرات باشه مخابرات هم میتونه کار شما رو راه بندازه
داداش من مشترک این سایت هستم به نظر شما اگه مخابرانت نبودم تواین سایت میشدتمدید کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوست عزیز شما به شماره این شرکت زنگ بزن بگو من سرویس 10 مگ دارم ولی خطمو رو 3 00 کیلو بستین لطفا خطمو به 10 آپ کنیننقل قول:
خب پس شما مشترک مخابرات هستید و اون شرکت آواسیس مرکز مخابراتی شماست یا واسطه بین شما و مخابراتنقل قول:
به هر حال باید 2020 مشکل شما رو حل کنه
عزیز شما از اواسیس نت داری که یکی از نمایندگی های مخابرات استان خوزستان هست در تاپیک مخابرات استانتون بپرسید دوستان بهتر راهنماییتون می کنندنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان این خط ما ایا نویز داره یا نه ممنون میشم یکی بگه.
نقل قول:
سلام آره داغونه 6.6
راه های کاهش نویزو اینجا میذارم ببینید مشکل حل میشه
شما یا شبا از ساعت 11به بعد یا صبح تا قبل از ساعت 12با 2020تماس بگیرید براتون استریم بالا میبرننقل قول:
نقل قول:
داغونه ..
تازه upstream هم از down بالاتره
مستقیم سرخط
با سلام دوستان
من adsl های وب دارم روزی چند بار قطع و وصل میشه یعنی نشده یه روز قطع نشه نتم....تمام کارایی که پشتیبانی بهم گفته هم انجام دادم.... سیم هم از سر خط کشیدم...کلا تو adsl شانس ندارم....یه سرویس اینترنت میخوام که قطعی نداشته باشه...میخواستم راجب خرید اینترنت وایرلس راهنماییم کنید ..ممنون
دوست من سلامنقل قول:
پس یه عکسی از snr و attenution و کلا استاتوس مودمت بذار برام عزیزم
اینی که میگی کجا هست...کدوم قسمتنقل قول:
شما وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شونقل قول:
و اونجا بگرد ببین کجا هست چون مودم به مودم فرق میکنه