منظورم اونایی هست که الان تو باز هستنقل قول:
4 سال پیش آره اصلی بوده
اما الان نه
همه فیکن
Printable View
منظورم اونایی هست که الان تو باز هستنقل قول:
4 سال پیش آره اصلی بوده
اما الان نه
همه فیکن
سلام بچه ها من میخام فردا بازی اورجینال بخرم میخاستم بدونم این پچ ها مودینگ وی که افلاین نصب کردم رو بازی میمونه یا نه؟ راستی آپدیت بازی اورجینال چه جوریه؟ و من اولین بارم هست که میخام بخرم یه آموزش کلی میخام مرسی
سلام یعنی منظورت اینه که میخوای بازی انلاین انجام بدی ؟ سی دی کی بگیری ؟ منظورت از بازی اورجینال چیه ؟ اگه انلاین میخوای بزنی بگو تا راهنماییت کنم راحتتر بتونی انلاین بشی .
ماکه اخرنفهمیدیم الا بهترین دسته بازی برای fifa14چی هست ویه سوال هست این که منظور ازدسته بدون فیک چیه اگه توضیح بدیدممنون میشم
فیک FAKE یعنی تقلبی
بهترین دسته بازیی که مجبور نشین هر چندماه یه بار عوضش کنین و توی هر بازی یه ایرادی نیاد دسته ی ایکسباکس هستنقل قول:
دوست عزیز من تاالان 1000تادسته خراب کردم دلیلشم ضعیف بودن دسته بوده مثلاچندباردکمه هاش کنده شدن کلید چپ وراست گیرکرده الا یعنی دسته ایکس باس مقاوم چون دسته های قبلی هیچ کدوم ضربه ندیده بودن فقط بخواطر زدن سریع دکمه هاش بوده که همشون به فنارفتننقل قول:
من هم تصمیم گرفتم دسته xbox گرفتم و با دسته های ps1 م خدافظی کنم :دی
حدود ده یازده سال پیش که ps1 گرفتم هنوزم که هنوزه دسته هاش عین ساعت کار میکنه و با تبدیل از همون دسته ها استفاده میکنم . عین خر کار گرفتم ازش ولی هنوز سالمه :دی ولی حیف که انالوگ سمت راست rs ش دچار مشکل شده و هی خودش میزنه یعنی موقع بازی یهو میبینی خودش سوییچ میکنه و حرکت میزنه. خیلی بازی ها به خاطر همین باختم حالا برای کسایی که بدون شوک بازی میکنند مشکلی نیست ولی واسه خودم دیگه نمیشه
حالا میخوام دسته xbox بی سیم بگیرم یا با سیم ؟ بی سیماش مثلا چقدر شارژ نگه میداره یا ظرفیت باتریش چقدره ؟
از کجا بفهمیم دسته اصله یا نه ؟
Chip Controller همون دسته فیک هم اگه قابل اتصال به خوده کنسول Xbox 360 باشه فرق محسوسی جز کیفیت ساخت با دسته اصلی نداره در ضمن تو بازار تهران همه چی پیدا میشه .نقل قول:
شما الان PS1 ژاپنی باز نشده هم بخوای من برات میارم .
سلامنقل قول:
خب به سلامتی , دیگه برای بازی های Original ما چیزی به عنوان Offline Patch نداریم و همگی به صورت آپدیت های فصلی ( که تو 14 مشالا هیچی نداشتیم ! )
به صورت حجم های عمومی 75MB به صورت آنلاین خبر داده میشه که شما بروز کنی.
مورد خاصی نداره که آموزشی لازم داشته باشه شما بگو کجای بازی یا برنامه Origin برات سواله راهنمایی میکنن دوستان عزیز .
بی سیم که خیلی خوبه فقط فکر کنم مشکل قیمتی داشته باشه و صرفش کم باشه برای کسی که اهمیتی نداره دسته و فقط کارایی براش مطرح هستنقل قول:
اما دوستانی که عادت کردن به نوع دسته 360 و کلا کنسول Xbox به نظرم ارزش خرید رو داره
برای شارژ هم بهترین راه استفاده از باطری های شارژی هست که از 1 الی 3 سال بسته به مرغوبیت باطری دووم رو میاره .
اصل بودن یا نبودن دسته یکم تشخیصش سخته چون Fake ها سری های متفاوت تولید داره و تو هرکدوم یه سوتی داده شده و نمیشه یک اصل رو براش در نظر گرفت
حتی یادمه 2-3 سال پیش واسه بچه ها دسته عمده آورده بودن اینا تشخیص نداده بودن اصل و فرع رو!
از جای مطمئن خرید کردن خودش عامل خوبی میتونه باشه برای راحتی خیال.
البته دسته PS3 هم واقعا اوکیه من خودم الان از دسته PS3 ایم دارم استفاده میکنم حرف نداره
سلام بچه ها من امسال سال اوله که fifa خريدم و رفتم manager career (مستر ليگ سابق) بازي کنم
به عنوان مثال وقتي به اين صفحه ميام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و گزينه بستن قرارداد رو ميزنم چند دقيقه بعد دوباره همين صفحه ايميل ميشه واسم و بازيکن به تيمم نمياد . ولي تو pes گزينه transfer و loan داشت و بعد هم بازيکن ميومد ولي نميدونم چرا فيفا اينجوريه
لطفا راهنماييم کنيد واقعا کلافه شدم!!
دسته های بیسیم هم فیک های زیادی داره در مورد دسته ایکس باکس اینطور هست که اگر دسته رو زیاد تکون بدی خاموش میشه یا اینکه دکمه ها فضای خالی زیادی دارند و غیرهنقل قول:
تو این صفحه باید پولی که بابت خرید بازیکن میخای بدی رو مشخص کنی و سابمیت بزنی و منتظر بشی جوابش بیادنقل قول:
یک حس قریبی بهم میگه آخر سر تو Ultimate Team سطح Division 1 من سر از امین آباد در میارم ! :n09:
آخه این یعنی چی !؟!؟!؟!
تیم من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم حریف : :n29:
:n13:
یه خبر خوبی که خوندم اینه که تا 5-6 روز دیگه قراره اپدیتی بیاد برای فیفا14 که به world cup 2014 هم تبدیل شه البته فقط کسایی که فیفا ارجینال دارن یعنی سیدی کی دارن
لینک ؟!!!!!نقل قول:
این عکس از ما قبول کن :n02:نقل قول:
سلام..دوستان من با xbox ترکیب یا همون Squad رو آپدیت میکنم...بعد میرم واسه بازی دوستانه.مثلا یه بازیکنی اوورالش 80 هست
ولی وقتی میرم توی CAREER همون بازیکن اوورالش 77 هست!
چطوریاس؟
نقل قول:
بيشتر توضيحً ميدي؟يعني پست همه رو عوض مرده؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
نقل قول:
بيشتر توضيحً ميدي؟يعني پست همه رو عوض مرده؟
خیلی باحال بود :n02: هر چی دروازه بانه جمع کرده . خودت هم تیمت بایرنه :n02:نقل قول:
دوستان من الان بخوام لایو بازی کنم تو ایکس باکس بعد آپدیت بازی چیز دیگه نمیخواد ؟
نه نمیخواد جز یه ایمان قوی...
باسلام ایامیشه دسته ps1یاps2رو به کامپیوتروصل کردوچجوری
اره میشه باید رابطش رو بخرینقل قول:
من که خودم بازی کردم دسته ی ps1 خیلی اذیت میکنه .
دوست عزیزممنون که به من جواب دادی منظورازاذیت کردنش چیه فقطps1این مشکلودارهنقل قول:
آقا من تو کریرم مربی تیم ملی پرتغالم شدم . حالا میخام تیم ملی رو عوض کنم مثلا بکنمش ایتالیا؟
امکانش هست باز تیم ملی های دیگه بهم پیشنهاد بدن؟
قبلا DVD Key و اکانت گلد میخواست. یعنی الان دیگه نمیخواد ؟نقل قول:
باید صبر کنی تا قراردادت با پرتغال تموم بشهنقل قول:
بعدش دوباره پیشنهادا میاد
سلام.توی کریر از یه تیم باشگاهی دیگه بهت پیشنهاد نمیدن؟؟من که تابحال یک فصل رو تموم نکردم و هی با یه تیم دیگه از اول میرم.ولی این سری با لیورپول دارم میرم خیلی هم خوب دارم نتیجه میگیرم.میخوام بدونم از تیم های باشگاهی دیگه هم واست پیشنهاد میاد؟؟؟
باید قسمت browse job رو چک کنی .. معمولا آواخر فصل پیشنهاد میادنقل قول:
نه فدات..از اين دوره سيزن پس ازاد شد بواي همه اما گلد ميخاد..مايلي ميخاي واست ٤٨ ساعته ميگيرم يا پروفايل خودمو ميدمً برو امتحان كننقل قول:
نه فدات..از اين دوره سيزن پس ازاد شد بواي همه اما گلد ميخاد..مايلي ميخاي واست ٤٨ ساعته ميگيرم يا پروفايل خودمو ميدمً برو امتحان كننقل قول:
راهی هست بشه واسه افزایش فریم ریت بازی تماشاگرها رو ناپدید کرد ؟
دوستان من تو کریر بعد از 14 هفته که از فصل گذشته و 14 پیروزی متوالی کسب کردم ایمیل اومده که شما اخراجید! (اخراج مربی) هر روز هم این ایمیل میاد. دلیلش چی هست و چطور میشه برطرفش کرد؟
اگه نسخه اولیه و بدون اپدیت فیفا 14 رو دارین که اپدیت کنین درست میشه . اگه هم بازیتون اپدیت شده است و این مشکل پیش اومده واستون یک باگه و باید کریر رو از اول شروع کنین .نقل قول:
سلام دوستان عزیز از همتون میخوام تا از لیگ ایران حمایت کنین تا در فیفا 15 بالاتر از همه قرار بگیره و تا میتونین این سایت رو تبلیغ کنین تا لیگ ایران در فیفا 15 حضور داشته باشه و اگه سایت یا وبلاگی دارین در صفحه ی اول بخواهین که به ایران رای بدن . ممنونم از همتون غیرت خودتونو به دیگر تیم ها نشون بدین . در ضمن لیگ اسرائیل هم با ایران رقابت داره. اینم آدرس سایت فیفا 15
کریر فیفا چرا چمپیونز لیگ نداره ؟! نمیشه بهش اضافه کرد؟
داره منتهی یک اسمش فرق میکنه . در ضمن باید موقع شروع کریر واسه فصل اول فعالش کنی و گرنه به صورت پیش فرض فصل اول چمپیونز لیگ نداره .نقل قول:
این مشکل برای من که فیفام آپدیته هم پیش اومدهنقل قول:
نیازی به از اول شروع کردن نیست.
یه بار از بازی خارج بشیین درست میشه
دوستان واسه fifa 13 یه آپدیت 2 گیگی اومده بود که خیلی تاثیر داشت و گیم پلی بازی رو عوض می کرد واسه fifa 14 همچین آپدیتی نخواهد آمد؟؟؟؟
راستی با تنظیمات اسلایدر میشه این مشکل تقلب cpu و بازی تیم دسته سوم انگلیس در حد رئال:n02: رو حل کرد؟ این مورد خیلی تو ذوق میزنه.