دوستان چنتا راهنمایی کنین
اول بدنه لپ تاپم وقتی به برق وصل یه حسه برق دار بودن میده مال همه اینجوره یا مشکل اساسیه
بعد دمن شب تا صبح میخام ازش دانلود بکشم بزارم تو شارژ بمونه مشکلی واسه باتریش پیش نمیاد یا اینکه بزارم رو باتری؟؟
Printable View
دوستان چنتا راهنمایی کنین
اول بدنه لپ تاپم وقتی به برق وصل یه حسه برق دار بودن میده مال همه اینجوره یا مشکل اساسیه
بعد دمن شب تا صبح میخام ازش دانلود بکشم بزارم تو شارژ بمونه مشکلی واسه باتریش پیش نمیاد یا اینکه بزارم رو باتری؟؟
دوست عزیز فکر کنم سوال اول بار ها تو تاپیک ها و پست های مختلف مطرح شده . بار ها هم گفته شده دلیلش به خاطر بدنه آلومینیومی هستش . بیشتر این لپ تاپ های آلومینیومی همین مشکلو دارندنقل قول:
یکی از دوستان بررسی کرده بود ظاهرا به رطوبت بستگی داره . تقریبا می شه گفت راست می گه من که توی یه هوای شرجی زندگی می کنم این لرزش رو احساس نمی کنم در صورتی که روز اول از یه منطقه آب و هوایی خشک لپ تاپ رو گرفتم خیلی لرزش داشت . به هر حال موردی نیست که بخواد شما رو نگران کنه .
سوال دوم هم N بار جواب داده شده . خیر مشکلی نیست چون سیستم لپ تاپ ها تغییر کردن مثل گوشی نیست که مشکل ساز بشه . برای عمر طولانی بیشتر چون ممکنه مدت زمان طولانی لپ تاپ رو توی شارژ نگه دارین ، بهتره از نرم افزار Lenovo Enegy Management میزان شارژ شدن باطری رو بزارین روی 60 % . اینگونه عمر باطری بهینه و حداکثر میزان ممکن می شه
99 % مشکلات مطرح شدن و بار ها و بار ها در موردشون سوالات پرسیده شده لذا لطفا قوانین انجمن رو رعایت و قبل از پست دادن لطفا جستجو کنین :n16:
hayan جان من 16 گیگ رم دارم منم همیشه تا 20-25 درصدش پره مشکلی نیست ؟؟نقل قول:
ممنون از جوابت دوست من
در ضمن حرف شما متین ولی وقتی پیج400صفحه ای میشه یک مقدار سخته گیدا کردن جواب
در مورد باتری که گفتبن من برنامه energy managment نصبه که تنظیماتش:
balanced battery mode:maximum battery lifeهستش که خودش تا100 درصد شارژ میکنه
شما نظرت اینه که بزارم رو60بهتره؟
در ضمن اپدیت جدیدgpu رو از کجا میتونم بگیرم؟
باتشکر
از نظر اینکه مشکل ساز بشه خیر ! کم که نمیاد !!!!!نقل قول:
ولی احتمال داره نرم افزار زیاد توی Startup باشن که باعث شده رم رو بیشتر اشغال کنن . احتمالا نرم افزار زیاد نصب کردی
آره وقتی باز میشه کلی نرم افزار میادنقل قول:
چه طوری از استارت آپ برشون دارم یه سری رو؟
آپدیت gpu-z منظورتونه که همه جا هست تو گوگل سرچ کنیدنقل قول:
اینم سایت خود این نرم افزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر ما نیست که بزاری رو 60 یا بزاری روی 100
بستگی به استفاده ی شما داره
اگر دائم به برق وصله و کار میکنید برای افزایش طول عمر باطری پیشنهاد میشه بزارین روی 60 چون باطری تا 60 میره و بعدش از برق استفاده میکنه
اگر هم نیاز دارید که به صورت Portable از لپ تاپ استفاده کنید که بزارین روی 100 که کم نیارین و مدت طولانی تری بتونید استفاده کنید
نظر بنده نیست نظر بیشتر دوستان و شرکت های ساخت لپ تاپه . بعضی از شرکت ها می زارن رو 80 % . قبلا Lenovo هم 80 % بود تو ورژن جدید شد 60 %نقل قول:
آخرین آپدیت گرافیک Nvidia هم از این لینک :
کد:http://www.rodfile.com/10rrnoewk71v
نقل قول:این مورادی که مسترHayyan میفرمایند درسته.علاوه بر این من فکر میکنم کارت گرافیک هم این وسط داره واسه خودش حق حساب برمیداره. چون من یه PC دارم که به تازگی رمشو ارتقا دادم. قبلا رمم 2 گیگ بود. گرافیکم آنبورد 512 مگ. تا وقتی که ویندوز XP 32 بیت سرش نصب بود تو قسمت Dxdiag مقدار کارت گرافیک رو 512 نشون میداد. اما تازگیا ویندوز7 -64 بیت نصب کردم گرافیک شد 890 مگا بایت. بعد رفتم رمشو به 4 ارتقا دادم باز دیدم گرافیکه بیشتر شد رسید به 2600 مگابایت. بعدیه کارت گرافیک 1گیگ خریدم انداختم روش شد 2700 مگابایت. حالا وقتی ویندوز تنها میاد بالا حدود 1.5 گیگ از رم برداشته ووقتی که کروم باز میکنم واسه وبگردی با 15-16 تا تب باز شده میرسه به 2.5 الی 2.8 گیگ (در ضمن کروم هم خیلی از رم استفاده میکنه). درصورتی که قبلا با همون گرافیک آنبورد و 2 گیگ رم حتی زمانی که فیلم کانورت میکردم رم به مقدار 1.5 گیگ نمیرسید. مثل اینکه هر چی رمو زیاد میکنی کیسه کارت گرافیکم بزرگتر میشه.:n16:نقل قول:
یه مطلب تازه:
دوستان درمورد GeForce Experience رو سیستمشون یه گزارش بدن مثل اینکه کیقیت و اجرای بازی ها رو به صورت محسوس بالا میبره وگرافیک رو برای اون بازی ست میکنه
آره تاثیر داره چون بعضی بازی هارو شناسایی می کنه و می تونیه تنظیمات مناسب ( optimal ) رو روی بازی اعمال کنه تا خوب اجرا بشه . البته باید بازی مورد نظر پشتیبانی کنه .نقل قول:
ولی سرعت بازی رو زیاد نمی کنه .
فردا دارم میرم برای خرید این جونور دوست داشتنی
چه نکته هایی رو برای خرید این لپتاپ باید در نظر داشته باشم ؟
تا حالا لپتاپ نداشتم آخه
اونجا چطور لپتاپ رو تست کنم ؟
برای تست خودشون ویندوز رایگان نصب میکنن ؟
چه لوازمی همراه لپتاپ هست ؟
ممنون .
درضمن i5 740m رو قیمت زدن 2160
سفید 20 تومن گرونتر
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
تایید میشه، برای من که تاثیر داشته ، علاوه بر اون چک می کنه هر وقت آپدیت درایور اومد بهتون خبر میده و میتونید از طریق اون آپدیت کنیدنقل قول:
به سلامتینقل قول:
ویندوز باید نصب کنه برات تا تست کنید
دقت کنید بکلایت داشته باشه
دوست عزیز دیده شده که بعضی از لپ تاپ ها کارکرده بودن و به مشتری داده شده پس به خاطر همین یکی از کارهایی که میکنید حتما هنگام خرید نگاه کنید که روی صفحه نمایشش گرد و خاک ننشسته باشه وهمچنین حتما حواستون باشه که dvd درایورهاش داخل دستگاه باشه و همچنین اینو هم بدونید که بعضی از گارانتی ها از جمله سازگار همراه لپ تاپ یکسری اشانتیون هم میده مثلا مثل کیف و انتی ویروس و ماوس و...پس حتما اگاهی داشته باشید که گارانتی ها چجور جنس هایی با لپ تاپ میدن چون بعضی از فروشنده ها وقتی میبینند که مشتری اگاهی در این مورد نداره اون جنس ها رو برای خودش بر میداره و اگر هم میتونید با گارانتی سازگار بگیرید چون درسته که تو ایران گارانتی ها خوب جوابگو نیستند اما سازگار جوابگویی بهتری به نسبت بقیه داره و همچنین من خودم قبلا تو این کار بودم و رفتارهای درستی از بعضی از فروشنده ها ندیدم مثلا باز هم حواستون باشه که اگر فروشنده به بیرون مغازه رفت و بعد لپ تاپ رو اورد و دیدید که پلمپش یا باز شده یا مشکل داره به هیچ عنوان نگیرین چون باز هم یه وقت میبینید که این لپ تاپ باهاش کار شده و بعد فروشنده بهتون گفت که برای تست درشو باز کرده که شایدم درست بگه اما برای محکم کاری زیر بار حرفاشون نرین.نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون بابت راهنمایی
متاسفانه تنها گارانتی که رنگی جز سفید نداره سازگاره و فقط ویستا رنگ مشکی و شکلاتی داره
البته سازگار 40 تومن گرونتر از گارانتی های دیگه بود ( فکر کنم به خاطر اشانتیون هاش باشه )
به هر حال امروز عصر دارم میرم برای خرید
اینارو دارم میگیرم
win8 نمیدونم چه مارکی بگیرم
skin guild یا همچین چیزی ( برچسب شیشه ای پشت دستگاه )
Rayman Game :D
چیز دیگه ای هم باید بگیرم آیا ؟ ( اخه بعد از 13 سال کار با PC برای اولین بار دارم لپتاپ میگیرم )
Thanx
ضمن تشکر از حسن انتخاب شما . ظاهرا مثل قبل دیگه کیف و ماوس نمی دن ( ظاهرا !!!!!!!!!! ) چون دیجی کالا رو چک می کنم انگار خبری از کیف و ماوس با گارانتی سازگار نیست فقط بهتون گردو میدن :n10: ( منظورم بسته نرم افزاری گردو هستش ) . دوستان هم این اواخر خریدن اشاره ای به کیف و ماوس نکردن .نقل قول:
اگر مدت زمان گارانتی رو بگین متشکر می شم چون دی جی کالا گارانتی ایران 1 ساله 30 تومن ارزونتر از 2 ساله سازگاره .
ویندوز 8 هم صلاح هست دانلود کنین از سایت های دانلود ایرانی ( صلاح هست یعنی اجباری نیست !!!!!! ) . چون
1 - بعضی ویندوز های توی بازار رو بررسی می کردم ، قابلیت تعمیر ویندوز توسط دیسک ویندوز رو نداشتن :n13: ( بعضی یعنی نه همه !!!!! ) لذا اگر نیاز به تعمیر ویندوز توسط دی وی دی ویندوز بود ، یا کلا باید ویندوز رو عوض کنین یا برین یه ویندوز دیگه بخرین ( اگر یعنی اگر منظور 100 % نیست !!!!!!! )
2 - معمولا ( معمولا یعنی نه همیشه !!!!! ) برای اینکه حجم ویندوز کم بشه ، میان ایمیج ویندوز رو دستکاری می کنند تا بتونن 2 یا چند تا ویندوز 32 بیت و 64 بیت رو تو یه دی وی دی جا بدن . لذا ممکنه ( ممکنه یعنی امکان داره نه اینکه حتما ممکنه اتفاق بیفته !!!!!!! ) بعضی از درایور ها در نصب شدن دچار مشکل بشن ( بازم تاکید می کنم بعضی یعنی نه همه !!!!! ) . ترجیها از ویندوز های AIO و یا All In One برای لپ تاپ ها استفاده نکنین ( ترجیحا یعنی اجبار نیست !!!!!!!! )
به هر حال ممکنه نصب بشن و بدون مشکل هم بتونین کار کنین ( ممکنه یعنی امکان داره تو خط بالا هم گفتم !!!!!!! ) دیگه باید بررسی بشن که امیدوارم همینطور باشه ( امیدوارم به معنی مطمئنم نیست !!!!! )
فقط یه مشکل دارم که گرافیک دوم نصب نمیشه ولی با جستجو در این تاپیک فهمیدم باید دانلودش کرد که امشب اینکارو انجام میدم .
گارانتی هم مثله اینکه هماهنگ بوده + بیمه ایران ( یک ساله )
بکلایت هم داره .
مبارک باشه .ایشالا به دلخوشی استفاده کنی ...نقل قول:
دوستان چرا double touch تاچ پد کار نمیکنه؟
با double touch کار همون راست کلیک رو میشه انجام داد ولی کار نمیکنه چرا؟
1 - درایور می خواد . می تونین از سایت لنوو دانلود کنیننقل قول:
2 - توی ویندوز 8.1 درایور Synaptics ظاهرا با منوی کلیک راست مشکل داره . 3 انگشته و 4 انگشته هم تنظیم کردم تاثیری نکرد
دوستان يه خواهشي داشتم حالا كه درس و دانشگاه شروع ميشه اين كلوپ خواهشا يادتون نره ... ممنون از همتون :n16:
بچه ها من هنوز کارت گرافیک رو دانلود نکردم یکم زمان میبره
برای وصل کردن لپ تاپ به LEd Tv بعد از نصب کابل HDMI به دو طرف باید چیکار کرد ؟
با گرافیک اینتل وصل نمیشه نه ؟
بچه ها سایت kimiaonline برای خرید معتبره؟
سلامنقل قول:
هر چند من موس دارم و زیاد از این قابلیت استفاده ای نمی کنم ولی شاید ویندوز 8.1 که اومد نصب کنم.به نظرتون ارزش داره از 8 به 8.1 مهاجرت کنیم؟!
با اینتل هم میشه. بعش با کلید F10 حالت مورد نظر رو انتخاب کنید. از روی LED هم باید سورسشو به HDMI تغییر بدی.نقل قول:
سلام ممد جان رسیدن بخیر چند وقتی تو تاپیک ندیدیمت :n06:نقل قول:
جواب سوالت تو این پست :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=600255&p=7886933&viewfull=1#post7886933
والا هروقت میام اینجا میبینم 10 و حتی شاید 20 صفحه تاپیک جلو رفته ! دیگه از حوصله خارج شده.از شما هم به خاطر جواب دادن به دوستان وکمک های بی دریغ تون تشکر میکنم.موفق باشینقل قول:
خــــــــــــــــــــدا دقیقا چرا!!!؟؟
باید روزِ آخر تابستون سرِ یه اسکریپِ خراب ۷۵۰ گیگ اطلاعات پاک بشه!!
:n28::n30:
دوستان من اهلِ نصیحت نیستم اما به عنوان یه برادر کوچیک تر بهتون میگم:
کاری که مطئن نیستین نتیجهاش چی میشه *انجام ندید*
خلاصه که پرید حاصِل ۳ سال تلاش و آرشیو انواعِ نرمافرار و فابل آموزشی و فیلم و عکس و آهنگ
و ...........
قعلا هم که داریم میریم مدرسه و فک نکنم بتونم هفتهای بیشتر از ۱-۲ ساعت به اینجا سر بزنم.
خدافظ تا بعد.............
:n18:
من هم یه مشکی از این خریدم . منتها ظاهر داخلش خیلی به سفید میزنه. بر عکس روش که خیلی شیکه کاریش نمیشه کرد ؟ . یکم دل را میزنه :|
!...فکر نکنم !..میشه یه عکس ازش برامون بزارین ؟...من تا حالا مشکیشو ندیدم !نقل قول:
تبریک می گم انگار تو این بر و بیابون فقط ما 2 تا مشکی داریم :n10: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلاخره جفت لپ تاپ ما هم پیدا شد:10::n20:داخلشم خاکستریه :n13: یعنی مال همه همین رنگیهنقل قول:
فکر کنم دوستان قبلا پرسیدن . منم گفتم Notebookcheck رو نگا کنین هست .نقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Z500-Notebook.91520.0.html
دوستان ممنون میشم سوالمو جواب بدین...
بعضی بچه ها گفتن میشه دید باتری چند درصد خراب شده و از عمرش کم شده. از کجا میشه اینو دید؟:n13:
پ.ن:به جان خودم کل 416 صفحه رو خوندم نبود جوابم:n16::n12::n27:
دوست عزیز نمی شه فهمید فقط زمانی که باتری حسابی درب و داغون شد ، ( مثلا زمانی که دیگه 20 دقیقه بیشتر باطری نگه نمی داره ) ویندوز مثل یه کارشناس با تجربه !!!! بهتون می گه باطری رو تعویض کنین .نقل قول:
البته Lenovo Energy Management وضعیت باتری رو بررسی می کنه و اگر خراب باشه می گه . اگر بازش کنین توی قسمت battery Status نوشته وضعیت باطری رو ( Status )
پ.ن : جان خودت قسم نخور باور کردم :n02:
در ضمن این گلی که دادی مثل گل های من که خطرناک نیستن ؟ :n06::n16:
یکی از بچه ها گفت اما من نتونستم پیدا کنم. فک کنم سر کاری بوده:n15:نقل قول:
ن بابا گل سالمه سالمه :D :n19::n10:
یه نرم افزار هست به اسم Battery care که میتونه کمک زیادی تو نگهداری بهتر باتری بکنه. فقط برای قبلش باید نرم افزار Net. نصب باشه. تو این نرم افزار یه گزینه داره به اسم Wear level که اون مشخص میکنه چند درصد از باتری معیوب شده. البته نرم افزارای دیگه مثل hw monitore هم نشون میده ولی این دقیقتره با دقت دو رقم اعشار واست حساب میکنه.:n02: در ضمن متوسط مصرف لحظه ای دستگاه رو هم به هنگام استفاده از باتری (نه هنگامی که شارژر وصله) مینویسه که چقدر. اینم لینکش. حجمش فقط 1.5 مگه.:n16:نقل قول:
--------------------
اینم بگم که ظاهرا این نرم افزار با ویندوز 7 سازگار تره تا ویندوز8. مثلا تو نشون دادن دمای CPU و هارد.
داداش ممنون تا حالا اینجور نرم افزاری ندیده بودم :n06:نقل قول:
راستی من که لپ تاپم دارم با نرم افزار Crystaldiskinfo چک می کنم می گه 131 روز کار کرده ( 3142 ساعت !!!!! ) ولی خرابی باطری 0 % هستش :n13:
اگر نرم افزاره داره اعداد رو واقعی نشون میده ، پس ما ثابت کردیم توی برق زدن هیچ آسیبی به باطری نمی زنه که هیچ ، سالم ترشم نگه میداره !
امیدوارم نرم افزاره اعداد درست نشون بده . فکر کنم با این نرم افزار یکی از دغدغه های اصلی Z500 داران یعنی خرابی باطری به مرور زمان با توجه به زمان های طولانی توی شارژ بودن حل شد . از طرف همه دوستان تشکر می کنم ازتون :n16:
دوستانی که نگران خرابی باطری به علت باطری غیر قابل تعویض Z500 هستن و به مدت طولانی لپ تاپ رو توی شارژ نگه می دارند نگران نباشند . بنده این لپ تاپ رو 7 ماه پیش خریدم و زیاد استفاده کردم ( از رو اعداد می تونین بخونین ) 90 % مواقع توی برقه . حال با توجه به نرم افزار BatteryCare باطری هنوز خرابیش 0 % هستش
عکس برای اثبات
خواهش میکنم . داداش شما که ماشاالله برقی هستی چرا اینطوری میگی. پر واضحه که وقتی شارژر وصله و باتری از مدار خارجه خوب اتفاقی واسش پیش نمیاد:n16:. این شارژ و دشارژ زیاده که باتری رو خلاص میکنه. متاسفانه wear levele من رسیده به 6.42 . دلیلشم همین شارژ و دشارژ زیاده. به همه دوستان هم توصیه میکنم که زیاد این کارو نکنن. تا وقتی به برق دسترسی دارین ارش استفاده کنین. در ضمن یه اتفاقایی هست که معادلات ما رو ریخته به هم و به صورت تجربی اثبات شده:n02:. اگه یه وقتی قرار به فول شارژ کردن بود حتی الامکان سعی بشه به فول شارژ نرسه یا اگه رسید فورا شارژر رو ازش جدا کنید. مثل من شب نذارید واسه شارژ تا صبح که از خواب بیدار بشید. واسه امتحان 2-3 بار چک کردم دیدم بابت این مسئله درصد Wear level بالا میره. اما تا 98% که شارژ شد از برق کشیدم آخ نگفت طفلک. شمام حواستون به این موضوع باشه به این مشکل دچار نشید. در صورتی که شنیده بودیم باتری رو تا فول شارژ کامل ،شارژر رو ازش جدا نکنید. تو دنیای لنوو با پدیده های نو ظهور عجیب و غریبی سر کله خواهید زد . قوانین اثبات شده بشری اینجا به حالت تعلیق درمیان هیچ حتی بر عکسش هم جواب میده :n02:. یا علینقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز متوجه موضوع شما شدم .
من بحثم این بود بیشتر دوستان میان می گن لپ تاپ رو به مدت طولانی توی شارژ نگه می دارن واسه دانلود که آیا ضرری داره با توجه به اینکه باطری جدا نمی شه ؟ منم توی پستم گفتم توی پریز بودن خیر مشکلی ایجاد نمی کنه لینک هم گذاشتم . با عکس هم ثابت کردم یه آدم بیکاری مثل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که لپ تاپش 24 ساعت تو برقه بعد از 7 ماه و بعد از 130 ساعت کار با لپ تاپ هنوز روی 0 % هستش
در مورد شارژ و دشارژ حق با شماست :n06::n16:( نترس گل معمولیه !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :4:)